• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت
Paulhenry

بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• فکر کردم فقط منم که با فخر و ادعا این جمله رو میگم ، ولی گویا همگانیه :))
    پل هنری تنها کسی که معتقده آشپزی فقط کار خانماست ولی بارداری میتونه برای مردا هم باشه چرا که نه؟ مثل پل هنری باشید خارج از چارچوب های فکری تکراری جامعه
    ببخشید برای دخانیات که گفتین من شنیده بودم(نمیدونم درست یا غلط) اما گویا قرص جوشان acc(اگه اشتباه نکرده باشم اسمشو) برای ترمیم و کاهش اسیبای ناشی از دخانیات خوبه نمیدونم شما در این باره چیزی شنیدین؟

و اینکه همینطوری رندوم میپرسم چون خودم هم رفتم یه مدت راجبشون بخونم و نظر شما هم میخواستم بدونم! بنظرتون پیپ توی دخانیات میتونه مورد بهتری باشه(به علت اینکه جذب نیکوتین دهانی داره و دودی وارد ریه نمیشه و عملا مزه کردن دود هست)؟
    • لایک
    امتیازات: Paulhenry
    Paulhenry
    Paulhenry
    پیپ هم مثل باقی روش های تدخین، آسیب زاست. فرقی نداره شما دود رو کجا نگه دارید؛ به هر حال به ریه میرسه و اثرش رو میزاره (رفتار گاز ها و جامدات معلق در گاز (دود) خیلی متفاوت از تصورات ماست). چون فیلتر نداره، دود سنگین تر و مضرتری رو به فضای تنفسی منتقل میکنه، و بخاطر حرارت بیشتر، آسیب بیشتری به کام و حلق میزنه. سیگار برگ هم همینطوره.
    Mr.SinShin
    Mr.SinShin
    خیلی متشکرم واقعا از راهنمایی هاتون و تجربیاتتون(؟) که در اختیار و اشتراک ما گذاشتین☺️🙏🤍✨
    Paulhenry
    Paulhenry
    بزرگوارید.
    Paulhenry
    Paulhenry
    باید انگلیسی توضیح بدی، هربار گفت سهمیه‌ات تموم شده، بگی این جزو سهمیه‌ام نیست و یک تست ران برای سنجش کیفیت پردازش تصویراته تا مشخص بشه خریدن بسته پولی به صرفه است با خیر.
    ولی تو بخش روان ما، هر بیمار روزانه ۹ نخ سهمیه سیگار داره 😄
    • لایک
    امتیازات: Paulhenry
    Paulhenry
    Paulhenry
    چه جالب! سهمیه رو کم کردن؟ قبلا رزیدنتای روانی که میشناختم بیشتر از این میکشیدن
    • خنده
    امتیازات: moocoem
    @z@r
    @z@r
    حالا رزیدنتا رو نمیدونم 😂 واسه بستری‌ها فعلا همینقده.
    استاد کتاب خمیری که به دندان نچسبیدتون تو نمایشگاه کتاب قابل خریداریه؟
    کاملا بی معنا و خنده دار بود🤣🤣
    خالق لپ گومبولی برای سمپادی های توی خونه
    ایده بیزنس رو خیلی شنیدم:))

ولی اگر محبوبیتشو میدونستم باز هم به همین شیوه راهش مینداختم
    پل هنری جان میشه منم بپرسم.
    Paulhenry
    Paulhenry
    بفرمایید در خدمتم
    goes down ☀️
    goes down ☀️
    تقریبا مدتی طولانیه میشه که فلووکسامین ۱۰۰ مصرف میکنم و شبا خیلی دیر خوابم میبره. قبلش رسپریدون بود و خیلی خوابم میگرفت. سعی کردم قطعشون کنم ولی خیلی نتیجه وحشتناکی گرفتم.
    واقعا دارودرمانی دوست ندارم. پیشنهاد شما چیه؟
    Paulhenry
    Paulhenry
    براتون در پیام خصوصی ارسال کردم.
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا