• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت
  • q220077_ezgif-1326a89df4d223b7.gif
    @ili جزو اون آدماییه که تفکراتش مال خودشه و اصالت داره.
    یک یاغی به تمام معنا
    خوب یا بد آدمای یاغی دنیا رو تغییر میدن
    بشخصه تقریبا با هیچکدوم از نظراتش موافق نیستم اما تحسینش میکنم.
    همینطور @Hyazinthe

ادیت: یاغی برای من کلمه بسیار ارزشمند و مثبتی هست امیدوارم ناراحت نشین از این کلمه
    ili
    @_ramtin_ ممنونم :))
    @زهرا زهرا نه تنها من تایید نمی گیرم بلکه مورد نفرت شدید واقع می‌شم‌ و حتی آدم ها شده بخوان‌ ازم انتقام بگیرن بابتش:)) قبلا ح.ب گذاشته بودم بابت "قلمروزدایی" قشنگ حسمو وصف کرده بودم که توی سمپادیا اینقدر انرژی گذاشتم پیر شدم
    Darixmaq
    @ili نیازی به تشکر نیست حقیقت رو گفتم داداش
    • لایک
    امتیازات: ili
    ili
    کاربری که پیش همه اکسپوز شده و همه می‌دونن چه آدم دغل کار و دروغگویی بوده(اینو من الان فهمیدم چون یکی از بچه های این سایت بهم گفت قصد داشته به حراست لوم بده یا همچین‌چیزی :)) )
    من در مواجه با رندُم آدم: "ببخشید"+درخواست
    • لایک
    امتیازات: طوطو
    ili
    عزیزم:<
    من و نرجس اون اوایل مکالمه هامون عالی بود من اول عذرخواهی می کردم بعد اون عذرخواهی می کرد بعد من عذرخواهی می کردم که اون عذرخواهی کرده و الی آخر:))
    الان بهتر شدیم اون اگر عذرخواهی کنه من به عنوان یک عادتی که ریشه دوونده می بینمش که داره باهاش مبارزه می کنه منم‌همین‌شکلیم
    ili
    اصلا خودتو بابت چنین چیزی سرزنش نکن
    مقابل بازاری جماعت و امثالهم درسته ادم باید پررو باشه و اینا(از موقعی که شروع کردم لب تاپمو تعمیر کنم دارم یاد می گیرم) ولی در بقیه موقعیت ها مخصوصا دوستی که تو لایه های حساسی از خودت در اشتراک با بقیه می گذاری ایتس اوکی
    • دابل‌لایک
    امتیازات: زهرا
    زهرا ببخشید من داشتم‌بانگارو می خوندم یهو دستم اومد روی لایک :)) یهو احساس استاکر بودن داد بهم
    • گریه
    امتیازات: سردرگم
    ili
    خوشحالم ندیدیش:-"
    • گریه
    خانومی چقدر زیبایی <<: 🩷🪽
    • دابل‌لایک
    Shimmerr
    Shimmerr
    هروقت عکس‌هات رو میبینم یادِ کلمه‌ی «شیرین» می‌افتم.🍯
    Shimmerr
    Shimmerr
    سلام ^^ عالی‌ام زهرا جانکه‌م.:*🤍 خودت چطوری؟ این مدت همه‌ش سفر و عروسی و تولد و این‌ها بودیم و وقت نمیشد زیاد مدیاهامو چک کنم.
    سایت چه خلوته. "-:
    • دابل‌لایک
    Shimmerr
    Shimmerr
    قربانت بروم :*** بلی بلی :]
    ممنونم خانمِ زیبا.^__^ تو هم همیشه شاد باشی و روزات پر از نور :*🤍
    • دابل‌لایک
    زیباجان چقدر شما شبیه pink_shop.rasht [اینستا] هستید 🥹✨
    Mahsam
    Mahsam
    همین آیدی رو گوگل سرچ کنی عکساش میاد، اسمش شکیباس پیج عطر و ادکلن داره
    Mahsam
    Mahsam
    دختر عطر فروش رشت هم بزنی میاره
    گلستان و بوستانش رو دوست نداشتن قابل درکه(گرچه باهاش مخالفم)
    ولی غزلیاتش خیلی زیباست
    • دابل‌لایک
    امتیازات: آرشیدا
    Artin...
    Artin...
    خوش به حالت
    منم میخوام باهاش همکلاسی بشم
    Artin...
    Artin...
    چشم سرم خلوت شه حتما
    چقدر این رنگ مو بهت نشسته، میکاپت عاشق شدم
    MnH.
    MnH.
    تو بهتر از من تیره‌شو بلدی ولی فکر کنم ((:
    MnH.
    MnH.
    خب، من معمولا اینطوری رژ می‌زنم که محدوده میانی لبم رو تینت تیره می‌زنم مثلا یه تینت دارم رنگش شبیه خونه از برند worship معمولی هم هست فکر کنم ارزون باشه. دور لبم خط لب می‌زنم بازم رنگ تیره از برند Grime cover شماره‌شم L301 (گرونه نسبتا ولی با کیفیت) و روش لیپ گلاس کیکو بدون رنگ ولی یکم شاین داره ترکیبشون جالب می‌شه. حالا نمی‌دونم لیپ گلاس کلا دوست داری یا نه اگه می‌خوای بگیری و کیکو برات گرونه lifter gloss هم خیلییی خوبه و قیمتش اقتصادی تره به نسبت
    MnH.
    MnH.
    قلبونت
    نه خط لب رو یکم فید می‌کنی بعدشم من چون لیپ گلاس می‌زنم روش رنگشون یک‌دست می‌شه با هم (طیف‌طور) ولی اگه می‌خوای کاملا یک‌رنگ باشه خب یکی‌شو باید بزنی یا رژ لب بگیری
    آره خیلی گرون شده متاسفانه اینام چیزای خاصی نیستن ولی ایرانیم دیگه >: اما از طرفی هم پوستت در میونه و خصوصا اگه کرم/کانسیلر می‌زنی حواست باشه چی می‌زنی چون جوش و لک و منافذ باز و اینها در کمین است. بین برندهای ایرانی هم چیزهای خوب پیدا می‌شه که پوستت خراب نشه و قیمتشون خوبه باید بپرسی از کسی که استفاده می‌کنه
    بوس
    خوشگل رو ببیین آخهه
    dorincii
    dorincii
    چقدر مدل خط چشمت رو چشمات نشسته ((:
    من شک کردم به این‌که نکنه به اون هرباریوم خشخاشی که سال پیش به آزمایشگاه گیاهان دارویی تحویل دادم شک کرده‌ن. 😔🙏🏻
    البته بخاطر نایاب‌ شدن شربت تریاک اوپیوم خیلی از مصرف کننده ها رو به کاشت خشخاش برای مصرف شخصی آوردن
    Sina
    Sina
    نه متاسفانه تو یه چنل خبری دیدم سر این اس ام اس سراسری دادن
    به استاد مورد علاقه من گفتی اکوان دییییو؟!
    • خنده
    امتیازات: AMIR8181
    سین.
    سین.
    چطوری به اون پیرمرد گوگولی می‌گی رو اعصاب 😭؟!
    زهرا یه گیف باید برات بسازم که توش بگم
    ساز مخالف میزنیییییییییییییی
    پوریا
    پوریا
    تو هم داروسازی میخونی مث ملینا برو داروخونه برامون تاپیک بزننننننننن
    پوریا
    پوریا
    آفرین بعد من میام تو تاپیکم میگم شرکت زهرا نزولیه عمرا نخرین=)) =))
    meIina
    meIina
    با هم بزنیم
    منم از داروخونه بدم میاد
    صرفا در تلاشم دارو هارو حفظ کنم:((
    قیافه والاردیس:
    zeynabgol
    zeynabgol
    زنش که معلوم نیست کی بود اسمشو ننوشته تالکین
    والاردیس هم اسمیه که توی LOTRO روش گذاشتن
    zeynabgol
    zeynabgol
    نه بابا
    یه زن بی‌نامی هستش توی کتاب
    وقتی ایسیلدور و سه پسر بزرگش میرن جنگ این با پسر کوچیکه توی ریوندل می‌مونه بعد پسر بزرگش شاه میشه بعد پسر دومش و بعد موقع تاج گذاری سومی میشه نایب السلطنه(فک کنم)
    دیگه هم هیچی ازش نیست البته داستانش توی LOTRO فرق میکنه و شخصیت کلیدیه
    zeynabgol
    zeynabgol
    Lord Of The Rings Online
    گیم آنلاین ارباب حلقه هاست
    زهرا منم از دوران دبستانم متنفرم و مثل تو فکر میکنم،البته تجربه خشونت فیزیکی ان چنانی نداشتم (همکلاسی هام به خصوص از معلم ها داشتن)ولی در کلاس و که صبحا باز میکردم غم و افسردگی بود که میخورد تو صورتم چون ما یه حجم زیادی سهمیه ای تو کلاسمون داشتیم که طبعا شرایط جالبی نداشت زندگیشون و پریویلیج هم داشتن سر این موضوع،واقعا تیزهوشان و برای فرار کردن از اون جو انقد براش تلاش کردم و راضیم
    الان هم هرکسی می‌خواد بچش و بفرسته مدرسه میگم درسم نخواست بخونه مدرسه خوبی ثبت نامش کنید که از نظر تربیتی رشد کنه
    • لایک
    Batman:/
    من بارها گفتم اذیتم بهشون ،coping mechanism ام هم باعث شده خیلی چیزارو فراموش کنم میگم تجربه خشونت فیزیکی آنچنانی نداشتم هم دماغم شکست مثلا و مامانم گفت حتی به خانوادش نگیم چون پدرش و جانباز درصد بالا بود و گفت حرص میخورن
    ولی به نسبت بقیه خیلی اوضاع بهتری داشتم ،جهنم بود اون مدرسه
    اره خب نمیشه محیط رو استریل کرد ،حالا مدرسه هایی که من تحت عنوان خوب معرفی میکنم میدونم بچه ها و خانواده های محترمی داره و منظورم غیرانتفاعی رندومی که بچه ها میفتن توی فاز خورد کردن و پز دادن نیست،دبستانم همچین چیزی بوده
    و اینکه تسلیت میگم عزیزم امیدوارم روح عزیزتون هم در آرامش باشه
    *--* ?Is that a body chain​
    whale
    چیزه فکر کنم یاس تعاریف مختلفی داشته باشه تو عطر و اینا. اون یاسی که من تو ایران زیاد دیدم یاس امین‌الدوله‌ست (Honeysuckle)، فرق داره با چیزی که خارج ایران بهش می‌گن یاس (Jasmine). یاس امین‌الدوله بوش گرم‌تر، لایت‌تر و شیرین‌تره مینوایل که یاس رازقی عمیق و پیچیده‌‌ست. هر دو عششق.
    سوفی
    سوفی
    من دارم
    هر موقع سعادت دیدنت رو داشتم زهرا هدیه میدمش بهت💅
    سوفی
    سوفی
    بله
    خدانکنه خانوم
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back