Vernal 2020/10/12 دیگه باید تو پروفایلت بنویسی با دو دهه تجربه :) مبارکت باشه عزیزم روزای بهتری رو تجربه کنی ♥
hastikhanoom 2020/5/6 آذر آذر،من یه وقتایی گوشیم خره وصل نمیشه،با لپ تاپ میام فروم و بعد میگم الان تو دلت میگی دختره ی گاو،اونجا جواب منو نمیده اینجا نمی چرخه. صرفا چون این ایام یا روی تختم یا پشت میز،تو اتاقم خوب آنتن نمیده نتم وقتا وقت وصل ـه،ببخشید خلاصه
آذر آذر،من یه وقتایی گوشیم خره وصل نمیشه،با لپ تاپ میام فروم و بعد میگم الان تو دلت میگی دختره ی گاو،اونجا جواب منو نمیده اینجا نمی چرخه. صرفا چون این ایام یا روی تختم یا پشت میز،تو اتاقم خوب آنتن نمیده نتم وقتا وقت وصل ـه،ببخشید خلاصه
Ahoora.o 2019/12/30 تو تاپیک بهترین دوره های زندگی متی گفتی تاثیر مثبت داشت :) دلم خواست منم تقریبا اینجور بودم. #تغییر روحی
تو تاپیک بهترین دوره های زندگی متی گفتی تاثیر مثبت داشت :) دلم خواست منم تقریبا اینجور بودم. #تغییر روحی
sadlove 2019/12/14 اسمت اذره ؟ ی جاهایی اذر نشون میده ی جاهایی از اونوری @zar . اگه اذره اسمتو خیلی دوست دارم .
@z@r 2019/10/12 ممنون از همه تبریک ها.البته نمیدونم چطور شده که تاریخ تولدمو اشتباهی وارد کردم.یه چن هفته مونده هنوز)
ممنون از همه تبریک ها.البته نمیدونم چطور شده که تاریخ تولدمو اشتباهی وارد کردم.یه چن هفته مونده هنوز)

امتیازات: SARA.MA