...Maryam... 2019/1/23 تولدت مبارک امیدوارم همیشه لبخند بزنی باهرلبخند تو جهان زیبا میشه پس لبخند بزن تا جهان زیبا شه))))))))))))))))
تولدت مبارک امیدوارم همیشه لبخند بزنی باهرلبخند تو جهان زیبا میشه پس لبخند بزن تا جهان زیبا شه))))))))))))))))
فاطیما 2017/12/19 اندوهت را به برگ ها بسپار، واپسین روزهای پاییزت بخیر، دوست چهار فصل من، یلدات پر از مهربانی
*Reihan* 2017/11/17 #خداوندا تو میدانی که من دلواپس فردای خود هستم،مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوهارا...مرا تنها تو نگذاری... تسلیت گفتن ما چیزی از غمتون کم نمیکنه...این جمله ها آرامش خاصی برا من دارن...گفتم شاید یکم آرومتر باشین،هرچند که اندک :)
#خداوندا تو میدانی که من دلواپس فردای خود هستم،مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوهارا...مرا تنها تو نگذاری... تسلیت گفتن ما چیزی از غمتون کم نمیکنه...این جمله ها آرامش خاصی برا من دارن...گفتم شاید یکم آرومتر باشین،هرچند که اندک :)
erfaWn 2017/11/17 خدایا حکمتت را نمی دانم که درحساس ترین سال زندگیم ، عزیزترینم را گرفتی ... دست خوش ، بله پدرم برای همیشه رفت
خدایا حکمتت را نمی دانم که درحساس ترین سال زندگیم ، عزیزترینم را گرفتی ... دست خوش ، بله پدرم برای همیشه رفت
shbaghlany 2017/8/4 سلام.یه کانال تلگرام پیدا کردم تا چند هفته برنامه درسی رایگان میده اگه خواستی میتونی عضو شی t.me/Multivitamin97
سلام.یه کانال تلگرام پیدا کردم تا چند هفته برنامه درسی رایگان میده اگه خواستی میتونی عضو شی t.me/Multivitamin97
دمت گرم باشه رفیق

امتیازات: پرواز