Ali pasha 2021/9/30 لامصب! خداوند متعال اون چیز خنک و خوشمزه و شیرین رو افریده اسمش رو هم گذاشته، بستنی.
خواهر کوچیکه شیرین 2021/9/28 خلبان های ارتش یه چیز دیگه ن کلا سرگرد و سرهنگ ها هم واقعا بسـی جذاب هستن
Ali pasha 2021/9/24 ما ۳۰ ساله های غیر دانشجو هم رفتیم دیجی کالا کوله هاش رو نگاه کردیم و انتخاب کردیم!: ))))))) شما ۲۴ ساله ها که جای خود را دارید!
ما ۳۰ ساله های غیر دانشجو هم رفتیم دیجی کالا کوله هاش رو نگاه کردیم و انتخاب کردیم!: ))))))) شما ۲۴ ساله ها که جای خود را دارید!
مجهولツ 2021/9/13 بله دیگه مثل حرف بزن دخترونه ما که پسرا بهش دسترسی ندارن اونا هم یه حرف بزن پسرونه دارن که تا جایی که من میدونم اسمش نرکده س
بله دیگه مثل حرف بزن دخترونه ما که پسرا بهش دسترسی ندارن اونا هم یه حرف بزن پسرونه دارن که تا جایی که من میدونم اسمش نرکده س
Ali pasha 2021/9/9 ااااااااااا! واقعنی دقت نکرده بودم ها اما توی محل کار ما هم فضا جوری هست که دخترا "خیلی" بیشتر باید کار کنن تا دیده بشن!! یعنی مثلا دختری سرپرست قسمتی نیست و اینا! ااااااااا! چه نکته ی جدید ای!
ااااااااااا! واقعنی دقت نکرده بودم ها اما توی محل کار ما هم فضا جوری هست که دخترا "خیلی" بیشتر باید کار کنن تا دیده بشن!! یعنی مثلا دختری سرپرست قسمتی نیست و اینا! ااااااااا! چه نکته ی جدید ای!
dinsiora 2021/9/7 سلام یک عدد زشت پشمالو هستم مایل به تمایل بانوی دامپزشک؟ ^^ حالا اینکه مرد نیستم اصلا اهمیتی نداره