• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت
موازی

بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• واسه چی متعجبید اخه 😲😲😲😲
    موازی
    موازی
    از دو سمت میشه بهش نگاه کرد. یکی اینکه برام فان شده زیر پست هات تعجب بذارم :))
    ولی دلیل اصلیش اینکه با یکسال بکوب آلمانی خوندن آدم تهش بتونه مدرک ب۱ بگیره که عملا به درد نمیخوره.
    Ali pasha
    اتفاقا چون اطلاعات داشتی میخواستم بدونم چرا متعجب شدی، قضیه اینه که سیستم اپورچونیتی کارت رو مدنظر قرار بدیم دقیقا با همون ب۱ میتونه شانسش رو به شدت افزایش بده!
    + الآن به این نتیجه رسیدم پست گذارنده خودش شدیدا متعجب میشه وقتی متعجب میگیره و باید تلاش کنم کمتر متعجب بدم به ملت:‌))))))
    موازی
    موازی
    تا جاییکه میدونم کارت شانس واسه آلمان هنوز تصویب نشده و خب با ب۱ مسیر درازی در پیش هست. فقط شانس ویزای جست جوی کارو زیاد میکنه که…
    قطعیتی که یکسال آلمانی بخون و سال دیگه ایران نیستی عجیب/تا حدود زیادی نادرست هست :دی البته توی یکسال کار پیدا کردن چیز عجیبی نیست ولی با همون انگلیسی هم میشه.

من که تازه داره خوشم میاد از تعجب کردن زیر پست ملت (((((:
    اگه می‌تونی بری جشن رو و اذیت نمی‌شی، برو خاطره می‌شه.
    هشتگ پیشنهاد
    موازی
    موازی
    ببین حداقل شش هفت ساعت راهه با قطار. بعدم فقط یه نفرو میشناسم که قراره بیاد جشن و خیلی تنها و غریبم (: و اینکه پرسیدم گفتن خبرخاصی نیست فقط تهش سخنرانیه(که هیچی نخواهم فهمید) و کلاه پرتاب کردن که خب یه بار کارشناسی پرتاب کردیم چیز خاصی نشد((:
    Lushato
    Lushato
    عاو
    پس هیچی
    مریم مگه زنده عروج نکرد؟
    موازی
    موازی
    نمیدونم موقع عروج زنده بوده یا فوت کرده بوده :دی باید به جای جسد مینوشتم جسم😅
    انی وی کلا نمیدونستم مریم هم عروج کرده.
    zeynabgol
    zeynabgol
    نقاشی و موسیقی عروج مریم عزرا رو سرچ کن.
    نودل می‌بینم یاد مصیبت‌های دوران دانشجویی میفتم ((: من نودل می‌خورم در حد مرگ دل‌درد می‌گیرم.
    حالت چطوره نودل خوشمزه می‌خوری؟😏
    اگر اهلش هستی رسپی‌های جدید هم امتحان کن. هم‌اتاقیم چیزای حقی درست می‌کرد باهاش.
    اگر شماره چشمت زیاد باشه یا سالهای خیلی زیادی عینک زده باشی چشم حالت طبیعی خودشو از دست میده. یا زیر چشما یه کم گود میشه. با عمل اون اتفاق نمیفته. با عمل صرفا عینکی که می‌پوشونده این حالتو حذف میشه و می‌بینیش.
    • دابل‌لایک
    امتیازات: موازی
    مهسـا
    مهسـا
    اگر آلردی بدون عینک چشمات بی‌حالت نشدن با عمل چیزی نمیشه. بعد از عمل هم با گذشت زمان به مقداری از این عیوب‌ رفع میشه. من خودم زیر چشمم گود نشده بود و چشمام بی‌حالت نشده بودن. ولی خواهرم چرا. یه سال بعد از عمل خوب خوب شد.
    موازی
    موازی
    مرسییی کاملا درست میگی. الان که بیشتر یادم میاد کسایی که یکم حالت مصنوعی دارن شماره عینکشون بالا بود.
    های، پ.خ تو بستی🚶
    موازی
    موازی
    وای بر من :دی تنظیماتمو دست نزده بودم فک کنم دیفالتش بود. هنوزم مطمئن نیستم اینی که اکتیو کردم واسه پ.خ هست یا چیز دیگه ولی باید اجازه شروع گفتگو رو اکتیو کنم؟
    f@him
    f@him
    اره. درست شد الان
    آقاااا با بلغور و انار سالاد تبوله درست کننننن.
    • لایک
    امتیازات: طوطو
    موازی
    موازی
    باید صبر کنم انار بیاد به بازار که :دی
    مهسـا
    مهسـا
    عه نیست مگه؟‌ اینجا همیشه انار هست :دی به عنوان یک عاشق و شیدای انار از این بابت واقعا خوشحالم.
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا