f-1391 2021/9/10 اقا نتیجه تست چی شد؟ ((: من شنیدم تا سه ماه ممکنه مثبت شه، اگه ۲۱ روزت تموم شد دیگه به جامعه برگرد دی:
اقا نتیجه تست چی شد؟ ((: من شنیدم تا سه ماه ممکنه مثبت شه، اگه ۲۱ روزت تموم شد دیگه به جامعه برگرد دی:
solo 2021/8/28 ما سه ماه پیش این مرحله از کوول بودن رو آنلاک کردیم [:نگاه از بالا] اگه واسه انجمنتون ریش سفید خواستین در خدمتم:))))
ما سه ماه پیش این مرحله از کوول بودن رو آنلاک کردیم [:نگاه از بالا] اگه واسه انجمنتون ریش سفید خواستین در خدمتم:))))
Ali pasha 2021/8/15 اگر کسی داره آیلتس می خونه و می خواد پارتنر اسپیکینگ داشته باشه می تونیم با هم این موضوع رو داشته باشیم! من تجربه اش رو داشتم، خبیلی خوب بوده.
اگر کسی داره آیلتس می خونه و می خواد پارتنر اسپیکینگ داشته باشه می تونیم با هم این موضوع رو داشته باشیم! من تجربه اش رو داشتم، خبیلی خوب بوده.
Vernal 2021/8/1 خودتون کوله رو تمیز بچینید،بزنین تو دهن بی عرضهاش که یکی دیگه باید کاراش رو انجام بده والااا
Kallinu 2021/7/31 سلام "" من که آبادانم؛ ولی هوا خیلی گرمه. خیلی گرمه. خیلی خیلی خیلی گرمه. خیلی نیتسنیتسنس راهکار راحت بودن هم، اینکه به طور مداوم زیر کولر باشید : *
سلام "" من که آبادانم؛ ولی هوا خیلی گرمه. خیلی گرمه. خیلی خیلی خیلی گرمه. خیلی نیتسنیتسنس راهکار راحت بودن هم، اینکه به طور مداوم زیر کولر باشید : *
@solo به نظر من روحیه خیلی مهم هستش و تاثیر گذار در بهبودی!