saba.hjm 2021/12/17 مبارکههه مبارکههه اومدنش تو زندگیت مبارکهه الان یه شوهر هم بکنی تو این خانواده سمپادیا تکیملی دیگه بچه هاتونم جور میشه میرین دور دور
مبارکههه مبارکههه اومدنش تو زندگیت مبارکهه الان یه شوهر هم بکنی تو این خانواده سمپادیا تکیملی دیگه بچه هاتونم جور میشه میرین دور دور
zeynabgol 2021/12/15 فاطمه داشتم به دو تا از دوستام سمپادیا رو نشون میدادم یهو یکیشون گفت واااااااای چقد خوشگله این! من: کی؟ وی به پروفایل شما اشاره کرد....
فاطمه داشتم به دو تا از دوستام سمپادیا رو نشون میدادم یهو یکیشون گفت واااااااای چقد خوشگله این! من: کی؟ وی به پروفایل شما اشاره کرد....
Artin... 2021/12/9 فکت1:آخر هفته دیگه قراره یه سامانه بارشی خوب بیاد سمت اصفهان طبق گفته هواشناسی فکت استدلال شده از فکت 1:قراره بگن این بارونه به خاطر نماز بارون بوده
فکت1:آخر هفته دیگه قراره یه سامانه بارشی خوب بیاد سمت اصفهان طبق گفته هواشناسی فکت استدلال شده از فکت 1:قراره بگن این بارونه به خاطر نماز بارون بوده
saba.hjm 2021/12/6 #کراش_رو_آواتارتبسیی قوووششنننگگگ #به_زودی_حرکت_تقلیدی_خواهم_زد #چالش_عکس_با_این_کلاه_ها_راه_بندازیم
هور 2021/11/30 چقد شمال؟؟؟!! ولی خب قربون دستت حالا که داری میری بیا سر راه منم بردار باهم بریم بیشتر بهت خوش میگذره....
چقد شمال؟؟؟!! ولی خب قربون دستت حالا که داری میری بیا سر راه منم بردار باهم بریم بیشتر بهت خوش میگذره....
zeynabgol 2021/11/22 لینک نوستالژی من چطور جرئت کردم درباره کسی داستان بنویسم که وقتی من در شش سالگی در مهدکودک با خمیر بازی مار درست میکردم، پست خاطرات دبیرستان میذاشته؟؟؟ چطور تونستم؟
لینک نوستالژی من چطور جرئت کردم درباره کسی داستان بنویسم که وقتی من در شش سالگی در مهدکودک با خمیر بازی مار درست میکردم، پست خاطرات دبیرستان میذاشته؟؟؟ چطور تونستم؟
maleck :) 2021/11/20 این که«یکی رو می بینی که توی زندگیش خیلی سختی کشیده و سرپاست همچنان » زیباست و یکی زیر بار رنج و سختی له شده زشته احتمالا به این معنیه که اون امید، استقامت و تلاش زیباست نه رنج.
این که«یکی رو می بینی که توی زندگیش خیلی سختی کشیده و سرپاست همچنان » زیباست و یکی زیر بار رنج و سختی له شده زشته احتمالا به این معنیه که اون امید، استقامت و تلاش زیباست نه رنج.
AMIR8181 2021/11/9 با تاخیر یک روزه از صمیم قلب تبریک عرض میکنم امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشین و هر روز شادتر از دیروز زندگی کنین:)
با تاخیر یک روزه از صمیم قلب تبریک عرض میکنم امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشین و هر روز شادتر از دیروز زندگی کنین:)
حس مثبتی که بهم میدی واقن زیباست ... اینکه خودت انقدر دختر درخشنده ای هستی و بدون چشم داشت به بقیه هم حس خوب میدی واقن قابل تحسینه : )