ɐudɐrgnilɐ⋊.∀⋆☭ 2024/9/3 میدونی چرا ازمون خوششون نمیاد؟ ما مث شیشه میموندیم... کسایی که ما رو بغل میگرفتن و تمیزمون میکردن... میدرخشیدیم... ما رو شکستن ، ماهم بریدیم...
میدونی چرا ازمون خوششون نمیاد؟ ما مث شیشه میموندیم... کسایی که ما رو بغل میگرفتن و تمیزمون میکردن... میدرخشیدیم... ما رو شکستن ، ماهم بریدیم...
ɐudɐrgnilɐ⋊.∀⋆☭ 2024/3/12 مشترک Ayda-kz به جمع پسرونه خوش اومدی مث پسرا Legend هستی پسر بودی داش من بودی
ɐudɐrgnilɐ⋊.∀⋆☭ 2024/3/7 مث ماهی در دریای بیکران... برویم در عمق سختی ها... بوسه زنیم سنگ سخت سیاه را... در آغوش کشیم مرگ را... ترس معنایی ندارد برایشان... وقت آن است که بهشان حسودی کنیم... ما انسان های قدرتمند پر ادعا...
مث ماهی در دریای بیکران... برویم در عمق سختی ها... بوسه زنیم سنگ سخت سیاه را... در آغوش کشیم مرگ را... ترس معنایی ندارد برایشان... وقت آن است که بهشان حسودی کنیم... ما انسان های قدرتمند پر ادعا...
ɐudɐrgnilɐ⋊.∀⋆☭ 2024/3/7 امروز برام روز بزرگیه... برا خیلیا مهم نیست ولی خب به تنهایی خطر کردن عادت کردم...
ɐudɐrgnilɐ⋊.∀⋆☭ 2023/12/4 موفق باشی... البته شاید باورت نشه اگه موفق نشی هم به تخم چپمم نیست فقط اینطوری گفتم ناراحت نشی❤
ɐudɐrgnilɐ⋊.∀⋆☭ 2023/11/12 После драки кулаками не машут Вместо того, чтобы искать друзей, подружитесь со своими врагами...
ɐudɐrgnilɐ⋊.∀⋆☭ 2023/11/12 از آینه دلت هیچوقت نشکنه... هرجوری هستی اینطوری نشونت میده... انتظار دیگه ای ازش داشته باشی مشکل از خودته...
از آینه دلت هیچوقت نشکنه... هرجوری هستی اینطوری نشونت میده... انتظار دیگه ای ازش داشته باشی مشکل از خودته...
رو بدن هر مقتول یه حرف باشه بعد جمله شه هاهاها