• @خواهر کوچیکه شیرین
    ضمن مهاجرت هم عرض کنم که بازم دانشگاه ملاک فاند گرفتن نیست. شما چه شریف باشی چه آزاد برای فاند گرفتن توی یه گروه برای پذیرش قرار میگیرین و چیزی که برای دانشگاها مهمه، معدل، نمره زبان و اون فیلد تخصصیه که میخوای با اون استادی که مکاتبه کردی برداری. پس عملا آدم فلج نمیشه توی این شرایط. اما داخل ایران بله متاسفانه یکسری معیارهای بی ارزش توی ذهن مردمه که فکر میکنن کسی که کنکورشو خراب کنه دیگه درهای امید و پول و ثروت به روش بسته میشه درصورتی که خیلی از ماها برای درس خوندن و پیشرفت کردن توی حوزه تحصیلی ساخته نشدیم و فقط زورمون کردن
    Denebolah
    Denebolah
    منم با اجازه تون یه چیزی اضافه کنم.
    فکر کنم ایشون (منظورم fidelis هست) اون پست که محتواش این بود که «کنکور کل زندگی و آینده تون رو تشکیل نمیده» با توجه به حال و هوای کنکوری های سایت و اضطرابی که اون روزهای نزدیک نهایی و کنکور داشتیم، گذاشتن.
    • دابل‌لایک
    امتیازات: fidelis
    Denebolah
    Denebolah
    که خب به نظر من با توجه به اینکه کنکوری ها به اندازه کافی خودشون دغدغه کنکور دارن و با هر آزمون کل زندگی و آینده شون براشون یه جورایی مرور میشه و با یه درصد پایین ممکنه واقعا احساس فشار شدیدی روی خودشون احساس کنن و کلا اعتماد به نفس و روحیه شون به همین نمره ها وابسته ست، در مقایسه با اینکه به عنوان یه کنکور داده که دیگه این فشار روانی و استرس روش نیست بیایم بگیم «اره اتفاقا کنکور خیلی هم مهمه و واقعا اگه توش عالی عمل نکنین زندگیتون خراب میشه»، خب حرف ایشون حقیقتا خیلی بهتر و ارزشمندتره تا الکی به استرس بچه ها اضافه کردن.
    • لایک
    .دانشگاه رنک خوندن مؤثره ولی لزوما تضمین کننده موفقیت اون دانشجو نمیشه. چه بسا خیلیا بخاطر فشاری که داخل این دانشگاهای رنک بهشون میاد، افت وحشتناک تحصیلی میکنن و کارشون به مشروطی میکشه.
    @خواهر کوچیکه شیرین

معیار کارفرما مهارتیه که شما در دوران تحصیلت بدست میاری نه صرفا دانشگاه رنک درس خوندن. شما شریف، امیرکبیر، علم و صنعت و یا صنعتی اصفهان بخونی ولی هیچ علمی از نرم افزار های طراحی صنعتی مثل کتیا، پایپینگ، سالیدورک اتوکد و... نداشته باشین و تجربه فنی نداشته باشی عملا به درد کارفرما نمیخوری هرچند معدل خوب داخل اون دانشگاه کسب کرده باشی
    «خودت را کسی بدان. تمام این رنج‌هاست که به اون خودِ برترت هویت می‌ده و باعث رشدت می‌شه.»
    در واقع خودت را کسی ندان. شاید یعنی خودت را برابر خدا کسی ندان.
    چون خدا هم با وجود گناهکاری بندگانش بازهم دوستدارشونه دیگه بالا تر از خدا که نیستیم؟ در واقع اون رنجی که اینجا مطرح کردن؛ رنج از سمت انسان های دیگره نه از سمت زندگی. حتی اون کسی ندون هم هیچ دونستن نیست به نظرم. میگه تو حتی اگه بیل گیتس هم باشی بازم حق نداری خودت رو از هم نوعت برتر بدونی چون زندگی مدام درحال فرازونشیب و بالاوپایینه و حتی یک سری چیزها هم شاید باشه که اون درک کنه و تو نتونی!
    البته من هیچ ادعایی ندارم صرفا میخوام نظراتتون رو بشنوم(از پراکنده بودن و خراب بودن بعضی جمله بندیامم معلومه :)) )
    fidelis
    fidelis
    گفتین رنج از طرف انسان‌های دیگره، ولی اون برداشت اون آخوند از کلام آقای نخودکی بوده. خودشون نگفتن از انسان‌های دیگه مرنج. کلا گفتن "مرنج" و در معنای کلی به کار برده شده. یعنی هر چیزی که در زندگی باعث رنجت می‌شود را نادیده بگیر یا ازش عبور کن. یه همچین چیزی.
    ولی وقتی آخوند توضیح داده که منظوری که متوجه شده از مرنج مختص به انسانها میشه؛ ایشون فقط گفتن خود را چیز ندان. اصلاح هم نکردند جمله‌ی اولشون رو‌. حالا سه تا احتمال پیش میاد. یا متوجه سوبرداشت ایشون نشدن یا شدن و اهمیت نداشته از نظرشون و یا اینکه از اول منظورشون همین چیزی بوده که شما میگفتین.
    • لایک
    امتیازات: amirTT
    fidelis
    fidelis
    که واقعا نمیدونم کدومه. من خودم دومی رو فرض کرده بودم وقتی که متن رو می‌نوشتم.
    • لایک
    امتیازات: amirTT
    amirTT
    ممنون از پاسخ
    • لایک
    ح ب اخیر نشون میده چقدر انسان ارزشمندی هستین
    fidelis
    fidelis
    همه‌‎ی انسان‌ها به نوبه‌ی خودشون ارزشمند هستند. و این نظر لطفِ شماست.
    مثلا همین خانمِ "خواهر کوچیکه شیرین" با بیان نظرات ارزشمندشون بهم فهموندند که نوشته‌ام ممکنه سوء برداشت بشه و بالطبع وقتی این چنین باشه ساید افکت‌هایی هم به دنبال داره. مثلا ساید افکتش این میتونه باشه که شما کنکور رو کمتر جدی بگیرید و تلاش نکنید. که این طور نباشه یه وقت.
    گرچه معیار برتری آدم ها تراز کنکور نیست اما معیار سازمان سنجش تراز کنکور هست
    معیار کارفرما؛دانشگاه و معدل خوب هست(صد البته که کافی نیست اما کسی نمیتونه منکر اهمیت دانشگاه بشه)
    معیار بسیاری از افراد برای ازدواج پرستیژ اجتماعی و شغل و پول هست که اینا هم به همون مدرک و دانشگاه بستگی داره
    • دیسلایک
    امتیازات: Mohammad05
    خواهر کوچیکه شیرین
    خواهر کوچیکه شیرین
    وقتی پروژه ای مهم باشه انسان به نتیجه زیاد فکر میکنه
    هیچ کس راجع به اینکه اگر قسمت جدید سریال محبوبش رو از دست بده فکر نمیکنه
    اما به وقایع پس از ازدواج زیاد فکر میکنه
    • لایک
    fidelis
    fidelis
    دقیقا موضوع همینه. اونم اشتباهه.
    اگر اینجا مشکل اصلی آدما ازدواج بود قطعا جای کنکور راجع به اون پست میدادم.

به اندوهِ آینده خود را نباز
    که آینده خوابی‌ست چون پارها
    خواهر کوچیکه شیرین
    خواهر کوچیکه شیرین
    ترجیح میدم بیشتر از این بحث نکنم:)
    صحبت هاتون زیبا بود اما در جامعه ایران؛دانشگاه خوب و رشته تاپ مثل آسانسور عمل میکنه و آینده بهتره رو برات میاره
    خواهر کوچیکه شیرین
    خواهر کوچیکه شیرین
    بله درسته...اما درصد بیشتری از افراد تحصیل کرده رشته های تاپ؛شغل های بهتری دارند

خودم رو مثال میزنم
    از ورودی۹۵مهندسی شیمی شریف؛تقریبا همه فاند گرفتیم و در بهترین دانشگاه های دنیا داریم phdمیخونیم

درصورتی که ورودی ۹۵ مهندسی شیمی دانشگاه شیراز؛اصلا اینجوری نیست
    یا رفتن دنبال کار آزاد؛یا تغییر رشته دادن؛یا کنکور تجربی دادن؛یا دانشگاه های متوسط درس میخونن
    خواهر کوچیکه شیرین
    خواهر کوچیکه شیرین
    چه بخوایم چه نخوایم؛کنکور نقش بسیار پررنگی در زندگی بچه ها داره...به جای اینکه از اهمیت کنکور کم کنیم؛یاد بدیم که چطور از این مسابقه سربلند بیرون بیان
    • لایک
    fidelis
    fidelis
    آیا شما میزان خوشحالی و رضایت از زندگیِ متوسطِ ورودی 95 مهندسی شیمی شریف و ورودی 95 مهندسی شیمی دانشگاه شیراز با آمار و ارقام سنجیدید؟
    ضمن اینکه منظور من از پست این نبود که کسی که میره دانشگاه و رشته‌ی ضعیفتر ، فرصت های مشابه و برابری با دانشگاه بهتر داره(روی کاغذ البته).

پست راجع به امید و دور کردن افکار منفی بود. نه این چیزهایی که شما میگید.
    🤣🤣🤣
    بیدار شدم نوتیفیکیشن سمپادیا چک کردم
    😳😳😳😳😳😳 شدم
    پست رو خوندم ترکیدم از خنده
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    عالی!😂😂😂
    • خوشحال
    fidelis
    fidelis
    و منی که تازه رمز موفقیتون رو فهمیدم که چطور به امتیازِ 26,714 دست یافتید. :خنده‌ی زیرپوستی.
    Ali pasha
    Ali pasha
    «:خنده‌ی زیرپوستی» دقیقا مدل ایموجی فرستادن قدیمه!:‌)))))))
    چقدر قشنگ خاطرات رو از زیر میلیاردها تن خاک میکشید بیرون!:‌)))
    +انصااااافااااااا دمتون گرم
    • لایک
    fidelis
    fidelis
    ای بابا اختیار دارید. این خاطرات شماست که به اکتشاف ما زینت بخشیده است بانوی من. :-دو کف دست را به هم چسبانیده و سر را به نشانه احترام خم میکند.
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
بالا