اورانوس

بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• از پروفایل تو، توی دیتینگ اپ عکس فرستاده برات که بگه میبینم دنبال دیتی شیطون بلا؟
    اورانوس
    اورانوس
    مسئله اینه که مربوط به قبله دیگه دنبالش نیستم. اما حتی اگر مربوط به الان بود، با شناختی که دارم ادمی نیست که بتونم چنین چیزی رو بهش بگم یا حتی احتمالش بود که بگه بیا اصن خودم هستم (صرفا از اونجایی که خودشم عضوه اونجا میگم) بعد حالا بیا بگو نه تو نه :))
    • لایک
    امتیازات: f@him
    f@him
    f@him
    هوووم...
    من در این کانتکست پر روانه جواب میدم معمولا. ولی بسته به مدل هر کی و مدل رابطه هم فرق میکنه.

اما بگه خودم هستم اینجوری میگم حتی که: نه پسر کم رو تر میخوام. پر رو تایپم نیست: )

بیشترم پیش بره اگه لحن جدی نباشه همینجوری با شوخی و اینا پیش میبرم نه گفتن رو. لحن جدی بشه: جدی میگم نه تهش
    اورانوس
    اورانوس
    راستش من به این درجه از جراتمندی نرسیدم و همچنان متوصل میشم به مکانیزم شکست خورده ی انکار
    ولی راهی که میگی منطقیه. اما راستش این ادم رو از دورانی میشناسم که ادم ها منتظر بهانه برای قضاوت بودند و اصولا اونا رو ادم های امنی نمیبینم.
    • دابل‌لایک
    امتیازات: f@him
    چون نظر خواهی کردید تو ح. ب تون میگم:

بنظرم بستگی به این داره که چقدر توی روتینتون و روزمرگی غرق شدین
    اگه خیلی غرق نشدین و هنوز براتون کارایی که بظور مداوم در روز و هفته انجام میدین تازگی دارن، بقول خودتون میتونین از کامفورت زونتون نیاین بیرون تا بیشتر عادت کنید و اینا

ولی اگه دور و بر 80 درصد کارای روز و هفته تون براتون روزمرگی و روتین شده و جدید نیست شاید دعوت کردن خودتون به خروج از کامفورت زون نوب باشه، درواقع من امروز همین کارو کردم و میتونم پیشنهادش کنم.
    هیچی پرفکت نیست ولی قطعا اورده های جالبی میتونه باشه.
    • دابل‌لایک
    امتیازات: اورانوس
    Black_Rose
    Black_Rose
    در کل به احساساتتون گوش کنید بنظرم.

هم اونی ک میخواد تو کامفورت زون بمونه

هم اونی که میدونه میخواد تجربه کنه

فقط اگه هنوز کمتر از 70 80 درصد کاراتون براتون روتین شدن و این به این معنیه که همینجوریش هیجان و چالش خروج از کامفورت زون رو دارید بنظرم شااایدد خوب باشه بجاش به دست و پنجه نرم کردن به همون 30 40 درصد یا بیشتر اوت اف کامفورت بودن روزانتون ادامه بدین و یه نوشیدنی گرم خودتونو مهمون کنید

البته

اینا رو بر اساس نگرانی هایی که عنوان کردید میگم، وگرنه اگه کلن با هیچ کدوم ازونا هیچ مسئله ای تداشتید ممکن بود با وجود روتین نبودن روزمره بازم بخواید برید تو دلش.

چه طولانی شد

یه چت ریزه میزه.
    اورانوس
    اورانوس
    چقدر زیبا و مفید توضیح دادی بلک رز عزیز! ممنونم بابت راهنماییت ♡
    Black_Rose
    Black_Rose
    قربون شما🥹❤️
    اینکه یه نفر بیشعوره دلیل بر این نمیشه به همه مردا توهین کنید
    این اتفاق ساعت رو تغییر دادن و متوجهش نشدن برای منم توی ارتباط با تراپیستم افتاد، ایونت ست کرده البته توی کلندر و خب فهمیدم ولی اینجوری بودم که واا چرا الان دارم نوتیف میگیرم و خب بعدش فهمیدم: ))
    رفتارش غیرعادی بوده. ولی این که می‌گی اگه غریبه بشینه اوکیه، کلن تو محیط کار کنارت معذب نیست؟ البته باشه هم به تو ربطی نداره. نهایتا کار اشتباهی نکردی
    عزیزم بحث این نیست که رفته اروپا تحصیل کرده شده بحث اینه منظور من اینه که این آدم بشدت امکانات داره و ثروتمنده بخاطر شهرتش توی شهر.هزینه ها به یورو و دلار پرداخت میشن و نوبت ها کاملا پرن.توی اروپا هم برای خودش مطب داره.
    حرف من اینه آدمی که انقدر برای خودش تبلیغات میکنه و مطبش بشدت حالت ایمنی داره که چندین لابی من توی هر راهروشه چرا یسری موضوع بیسیک رو چک نکرده...
    • لایک
    امتیازات: فائزه هستم
    خِیزَران
    خِیزَران
    در کل من منظورم تحصیلکرده بودنش بنا به محلی که رفته نبود داشتم میگفتم ادمی که بخاطر شغلش به همچین سطح wealth ی رسیده ایا واقعا همونقدر کارش ارزش داره یا نه...
    اورانوس
    اورانوس
    اره متوجه منظورت شدم صرفا قصدم شوخی بود و تیکه به دکترای اینجا :D
    وقتشه پاشیم بریم ایران یه پراید بخریم
    دیگه چرا برگردی همونو بده من پرشیا بخرم توروخدا
    فقیرم بی پولم
    مامانم همین الانش سر ۴ دفعه بار رفتن برام پست میفرسته مشروب نخورین مغز رو فلان میکنه و ...!
    پستایی که مامان من میفرسته :

روابط عاطفی مهم ترین دورانداختنی یک کنکوری

اگه میخوای تو اعتراض نمره هات ۵ نمره تو هر درس بیشتر بشه کپشنو بخون

برای رسیدن به پزشکی باید روزی ۲۵ ساعت درس بخونید

در دوران کنکور پیاز نخورید

و...
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
بالا