عاشق اینم ک توی حیاط مدرسمون دراز بکشم و ب ابرا نگا کنم
لا مصب هر وخ خواستم این کارو بکنم :) :)
معاونمون جیییییییییییییییییییییییییییییییییغ میزنه و میگه خانووووووووووووما کلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااس
من بچه بودم دوس داشتم وقتی برم بهشت یه مدرسه جادوگری اونجا باشه مث هری پاتر اینا جادوگر شم..بعدشم هری پاتر عاشقم بشه
از سرطان گرفتنم خوشم میاد خیلی فاز باحالی داره!
از تنها بودنم خیلی خوشم میاد ولی خیلیا میگن تو دیوونه ای
ما اینیم دیگه!
خاااااصیم! :-[
کلا فک کنم این علاقه به سرطان گرفتن همه گیره ولی خو من واسه این دوسش دارم که یه بازه واسه بقیه طول عمرادم مشخص میشه واسه همون میتونه بهترین برنامه رو بریزه
سالاد +روغن زیتون+ نمک درحدی ظرف سالادو اخرین نفر میدن دست من
گسسته حتا B-)
جدیدا به مردن علاقمند شدم...اونم سرطان خون یا معده
تنهایی...محشرههههههههههه
ترسیدنو هم دوس دارم با اینکه میترسما :-s ولی باحاله
دیگه...خیلی چیزا
مثلا...من بچه ی خوبی ام ها ولی دوس دارم سیگار بکشم البته بوی سیگارو دوس ندارم بوی کبریت سوخته بده لدفا
من دوست دارم یه معلم داشته باشیم که از اون معلمایی باشه که خیلی شوخ طبعه ولی موقع درس پرسیدن دیگه هیچی حالیش نمیشه و حتی اگه یه ذره ام درس یادنداشته باشی تنبیهت کنه !!!!!گیر بده چرا نخوندی و من برم برا بچه های مدرسه های دیگه و در اینده برای بچه هام تعریف کنم ما یه معلم داریم اینطوریه و خاطرات دعواهاشو با جزئیات تعریف کنم.....
خودمم دوشت دارم چند تا خاطره دعوا و تنیبه از معلمام داشته باشم برا بچه هام تعریف کنم!!!!
دلم میخواد ببینم چجوری فرو میره و دقیقا لحظه کور شدنم رو بینم
+ دوس دارم یکی رو گاز بگیرم
#سگِ درون. سوارز حتی!
+ دوس دارم یه قانونی رو که خییلی روش حساس هستن و تحت هیچ شرایطی هیچکس حق نداره بره اون قانون رو بشکنه، بشکنم. و اولین نفری باشم که میشکندش!
+ بعضی وقتا این حس بهم دست میده که باید با سر برم تو دیوار و دیوار رو خرد کنم یا مثن این حس بهم دست میده که بهتره برم یه تیغ بردارم رگ دستمو بزنم خودزنی دارم انگار
+ بارها وسوسه شدم یه چیز شکستنی رو بشکنم
+ خیلی وقتا وقتی یه موزیکی پخش میشه، براش تو ذهنم موزیک ویدئو میسازم و خودمو جای خواننده قرار میدم و کلی تصاویر جالب تصور میکنم و احساس شعف و غرور بهم دست میده شده حتی قشنگ بلند شم جای خواننده رسما بخونم و جای نوازنده هم بنوازم اونم درستها، نه همینطوری الکی؛ چون آشنایی دارم
+ هردفعه جلوی آینه به چهره خودم نگاه میکنم کیف کنم حتی اگه در گندترین حالت ممکن هم باشه
#خودشیفته
من دوست دارم عصبانی که میشم برم تو آشپزخونه و تمام ظرفو ظروفارو بشکونم
البته اگه این کارو بکنم با واکنش مادرجان نسبت به جهزیه ی عزیزش مواجه میشم... :-ss :-ss :-ss :-ss
یکی از علایق بچگیم این بود که خواهر 4 -5 سالمو میترسوندم به این طریق که بهش میگفتم من خواهرت رو خوردم و خودمو شبیه اون دراوردم و لحظه ای ک میخواست گریش بگیره(و گوگولی مگولی میشد!!!)میپریدم بغلش میکردم میگفتم عزیزم شوخی کردم قشنگم ... و اون میخندید...(دیسلایک ندین لدفا خواهر خودمه دوس دارم اصن )
يكي از علايقم اينه هي تو گروه وايبر ليو بدم بعد ببينم بعد چه مدت منو بقيه اد مي كنن و حضورم رو اصلا كسي متوجه ميشه يانه.
يكي ديگه از علايقمم اينه كه از كنار ديوارا كه رد ميشم ، يه مشت مي زنم بهشون ببينم جنسشون چه جوريه(احمقانس مي دونم بعضي وقتا هم دردناكه )
ً