فرمولی برای اعداد اول !؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sunshine
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فرمولی برای اعداد اول !؟

جالب بود ولي قبول کن هميشه درست نيست!

چند ماه پیش یه ریاضی دان استرالیایی ثابت کرد یه تصاعد حسابی به طول دلخواه از اعداد اولو داریم به پیدا کردن فرمول نزدیک شدن فک کنم تا 2 سال دیه فرمولش پیدا شه

به نقل از LJK :
سلام
تو یه سایت خارجی براش مثال نقض زده بودن و کلی به ایرانیا خندیده بودن .
فکر کنم مثال نقضش عدد کوچک 41 بود . فکر کنم !
با این که مرتبه ی !n داره ولی من 41(احتمالا) رو به متلب دادم و اونم یه عدد مرکب برام هدیه داد !

اون یکیدیگست

اين فرمول اثبات داره و درسته ولي انجمن هاي جهاني منظرشون از پيدا كردن فرمول براي اعداد اول و اهميت بالاي آن اينه كه به ترتيب اونها رو بده و در واقع يه رابطه صريح (توانايي دسترسي به عدد اول nام )مي خواهند اما دست اين دوست ايراني درد نكنه حداقل از هيچي بهتره.(با آرزوي موفقيت براي شما كه شما اون فرمول رو كشف كنيد... :x)

با استفاده از یه فرمول که به ازای اعداد اول عدد 1 رو بده ،و به ازای بقیه صفر،میشه عدد اول n ام رو ساخت،به یه سری توابع دیگه هم نیازه،پایه ی ساخت اون تابع هم مثل همین که اینجا گذاشتن قضیه ویلسونه،که هیچکدوم تو کامپیوتر ارزش زمانی نداره

بیخیال بابا!
فعلا همون فرمول جون کندنیای مبترانو حفظ کنیم برامون کافیه!!!

اخه چه فایده ای داره؟
طرف چند سال از خواب و خوراکش می زنه بعد تازه اخر یه مثال نقض هم براش می زنن!
راستی اصلا از کجا فهمیدن این فرمول درسته؟؟؟؟/ :-?

این فرمول اصلا ساخت ایران نیست!خیلی قدیمیه!بر پایه ی قضیه ی ویلسونه!ارزش زمانی توی محاسبات کامپیوتر نداره!به ازای n غیر اول میده 2 ،به ازای عدد اول خودشو میده!یه جور کلکه!فرمولی که به دنبالشن یه فرمول صریحه!

به نقل از حامد مهدوی :
این فرمول اصلا ساخت ایران نیست!خیلی قدیمیه!بر پایه ی قضیه ی ویلسونه!ارزش زمانی توی محاسبات کامپیوتر نداره!به ازای n غیر اول میده 2 ،به ازای عدد اول خودشو میده!یه جور کلکه!فرمولی که به دنبالشن یه فرمول صریحه!

جالب بود ;D

من هم یکی از این فرمولا ساختم......راست میگم
اما فایده ای ندارن چون پردازش کامپیوتر از پسش بر نمیاد
اگه میشه باهاش معروف شد تا ثبتش کنم
کجا ثبت میکنن؟

سلام دوستان
اگر فرمول اعداد اول کشف شده میشه لطفا بگید کجا میشه پیداش کرد ؟
ممنون

من این مساله رو مطمئن نیستم ولی تا جایی که میدونم تا الان هیچ فرمولی برا اعداد اول نیست! و مثل اینکه ثابت شده فرمولی هم نمیشه ساخت! (اینو مطمئن نیستم!)
اگر بشه خیلی از علم ها مثل رمزنگاری کلا با بحران مواجه میشه!

به نقل از آرمان حقیقی :
من این مساله رو مطمئن نیستم ولی تا جایی که میدونم تا الان هیچ فرمولی برا اعداد اول نیست! و مثل اینکه ثابت شده فرمولی هم نمیشه ساخت! (اینو مطمئن نیستم!)
اگر بشه خیلی از علم ها مثل رمزنگاری کلا با بحران مواجه میشه!

داشتم کشفش میکردم گفتی با بحران مواجه میشن ادامه ندادم به کشفم :-"

Back
بالا