• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

به نقل از ! luminous ! :
یکی منو آگاه کنه لطفن!
نقطه ی ابتدا و انتهای بازه بسته بحرانی نیست دیگه؟
اکسترمم نسبی و مطلق چی؟هستن؟
جزوه دبیرمون میگه هست ، تا حالا دو جا دیدم میگن نیس!
هست یا نیس بالاخره؟!
نقاط ابتدا و انتها بازه بسته:
اکسترمم مطلق--->قبلا بوده و هنوزم هس
اکسترمم نسبی-->تا پارسال نبوده اما از امسال کتاب دیفرانسیل میگه که نقاط ابتدا و انتها هم میتونن اکسترمم نسبی باشن
نقطه بحرانی--->نبوده و نیست،در کتاب سال قبل و امسال تاکید کرده که فقط نقاط درونی بازه می تونن بحرانی باشن یعنی وقتی کتاب چه سال های قبل،چه امسال اومده نقاط بحرانی رو تعریف کنه گفته:"به نقاط درونی دامنه که...بحرانی گویند!"

نه اقا نمیتونه اکسترمم نسبی یا بحرانی باشه مطمعنم .... تو کتاب جدید اینجوریه...
اما مطلق میتونه باشه
بعدشم اینجور سوالارو بجای اینکه اینجا بپرسید بهتر کتاب درسی رو بخونید این تیکش رو ببینید چجوری تعریف کرده :|

کتاب درسی شما چاپ سال 92 نیست احتمالا

نه چطور .؟....
البته من رو اکسترمم نسبی مطمعن نیستم اما مگه برا اکسترمم نسبی از نقاط بحرانی استفاده نمیکنید؟

پست شمارو تازه دیدم :دی
اما 2سال پیش نقطه بحرانی رو میشد ابتدا و انتها هم گرفت

نتایج کنکورهایی که تا الان برگزار کردم بهتر از چیزیه که انتظار داشتم!یعنی واقعا سر جلسه کنکور هم می تونیم همین درصدها رو بزنم؟یا این نتایج کاذبه و نباید زیاد بهش امیدوار بود؟

من یه موقعیت یکم خاص پیش اومده واسم یکم ;D
یه مقداری از خورده ریزای درسام مونده مث ماتریس و دستگاه (هندسه مختصاتی روهم خ وقت پیش خوندم باید باز بخونم مثن)
یه سری درسها رو هم مث پایه 1 و 2 فیزیک تو عید واسه قلمچی جزوه هاش اینارو خوندم آخرین بار مثلا :-"
زیستم خوندما ولی خب 2بار مثلن کلا! ;D
بعد الان کنکور که میزنم مشکلام واقعا زیاد نیس اونقد شاید کلش فوقش 1.5 ساعت وقتمو بگیره بخاطر همین خ بی‌برنامه شدم.نمیدونم اونایی که نخوندمُ بخونم زیست بخونم چی بخونم.خ بلاتکلیفم بعد هر امتحان واقعا و کلی وقتم سر عوض کردن برنامه ها میره ساعت مطالعم که تو دیوار کلن :|
الان مشکل اساسی اینه:
1.اون قسمتایی از فیزیکو که خیلی وقته نخوندم اگه میتونم تستشو بزنم نخونمش دیگه بزارم واسه 2 هفته آخر که جمعش کنم فقط؟
2.زیستو واقن باید چیکار کرد؟ :(آخه من هر صفحه‌ای از کتابو وا میکنم حس میکنم کلیتشو حفظم اگه هم بخام روخونی کنم همش احساس میکنم حتا بعضن حس میکنم دارم کار بی‌فایده ای میکنم کاملا حتا نمیفهمم چی بگم فقط تند میخونم بره.
3.نتایج کنکورا در چه حدودی میتونه واقعی باشه؟آخه من نتیجه هام خیــــلی فرق داره با تصورم از خودم.اینم باعث شده هی اعتماد به نفس کاذب بگیرم اصن درس نخونم :-< :-s X_X

به نقل از Lily Delicated :
نتایج کنکورهایی که تا الان برگزار کردم بهتر از چیزیه که انتظار داشتم!یعنی واقعا سر جلسه کنکور هم می تونیم همین درصدها رو بزنم؟یا این نتایج کاذبه و نباید زیاد بهش امیدوار بود؟
این جوری که به نظر میاد واسه همه اینجوریه!خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد ولی خوب ی میانگین بت میده دیگه یعنی خیلی هم از اینا دور نیست و تو همین حدوده. :-"

به نقل از Lily Delicated :
این طور که تو این مدت پستات به چشمم خورده میتونی امیدوار باشی که همین درصدارو تکرار کنی تو کنکور

من چیکار کنم با بی دقتیم؟؟؟!!
تا الان تو هر چی کنکور که دادم جوابارو جابه جا وارد کردم نه رو ترتیب سوالا رو اینکه مثلا من خنگ یه سوالو تو دفترچه میزنم 1 تو پاسخبرگ 3 وارد میکنم !!!! ;Dتو هر ازمونیم 2-3 تا سوالو همینجوری به گند میکشم

هر دفعه هم میگم ایندفه دقت میکنم درست وارد کنم ولی باز ...

شوماهایی که کنکور دادید آخر سر برمیگشتید چک کنید که درست وارد کرده باشید؟؟

Back
بالا