سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

shzboy1393

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
M5
شهر
شیراز
مدال المپیاد
شرکت کردم بی نتیجه
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

#S-:
به نقل از جــــــــان سیــــــــنا :
اصلا به این موضوع فکر نکن که سمپادی نیستی یا نمونه درس نخوندی....اتفاقا خیلیا رو که میشناسم که از ما که سمپادی بودیم خیلی بهتر نتیجه گرفتن.مشکلت دقیقا چیه؟؟؟درسو خوب متوجه نشدی؟؟؟یا با تستش مشکل داری؟..البته جزوه بعضی معلما تو ریاضی واقعا به درد نمیخوره...ریاضی 2 شاید سنگینترین کتاب دوره دبیرستان باشه...اول باید یه کتاب آموزش خوب بخونی بعد بری سراغ کتاب تست....
جزوه ها خوبه ولی :D
:-s
خوب کلا نه حسابان میتونم نه دیفرانسیل نه هندسه نه گسسته نه آمار :-< :-ss X_X
اصلا نمیدونم چرا :(
راستش کلا قبلش هم نمیتونستم ولی چون تست و اینا مهم نبود توجه نداشتم
الان چه کار کنم؟

nasma

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
مراغه

به نقل از shzboy1393 :
#S-:جزوه ها خوبه ولی :D
خوب کلا نه حسابان میتونم نه دیفرانسیل نه هندسه نه گسسته نه آمار :-< :-ss X_X
اصلا نمیدونم چرا :(
راستش کلا قبلش هم نمیتونستم ولی چون تست و اینا مهم نبود توجه نداشتم
الان چه کار کنم؟
معلومه بايد بيشتر تلاش كني :D همه اينايي كه گفتي به نظر من واقعا آسونه ياد گرفتنش!ابتدايي و راهنمايي رو هر كجا گذرانده باشي ميتوني
فقط بايد بخوني!

ولي اين گسسته لامصب بدجور حال آدم رو ميگيره ~X( دركت ميكنم كه هيچي ملتفت نشي چون 99 درصد كنكوريا شايدم بيشتر توش موندن!

خصوصا تئوري اعداد كه اصلا معلوم نيست چي به چيه!اون لحظه الهام شد بهت جواب و راه حل شد نشد هم نشد دوستان موفق تئوري اعداد

رو چطور گذروندين!؟ :D
اين يكي يه چيزي وراي اون تلاشس!

shzboy1393

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
M5
شهر
شیراز
مدال المپیاد
شرکت کردم بی نتیجه

به نقل از k93 :
معلومه بايد بيشتر تلاش كني :D همه اينايي كه گفتي به نظر من واقعا آسونه ياد گرفتنش!ابتدايي و راهنمايي رو هر كجا گذرانده باشي ميتوني
فقط بايد بخوني!

ولي اين گسسته لامصب بدجور حال آدم رو ميگيره ~X( دركت ميكنم كه هيچي ملتفت نشي چون 99 درصد كنكوريا شايدم بيشتر توش موندن!

خصوصا تئوري اعداد كه اصلا معلوم نيست چي به چيه!اون لحظه الهام شد بهت جواب و راه حل شد نشد هم نشد دوستان موفق تئوري اعداد

رو چطور گذروندين!؟ :D
اين يكي يه چيزي وراي اون تلاشس!
خوب شما کتاب خوب و مناسبی رو پیشنهاد نمیدی؟
راستی دقیقا چجوری باید بخونم؟ :-$ #-o :-?

ابوالفضل

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سبزوار
رشته دانشگاه
پزشکی

آقا ([nb] بله ...املام قویه[/nb]) یه سوال

این ساختار های لویس را تا چه حد باید بلد باشیم عایا؟؟

همین ساختارهای کتاب بسه؟؟ یا اون چیزایی که داش بهمن[nb]بازرگانی[/nb] :-" گفته رو هم باید بخونیم؟؟

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
کامپیوتر - معماری کامپیوتر
تلگرام

به نقل از HotMe :
آقا ([nb] بله ...املام قویه[/nb]) یه سوال

این ساختار های لویس را تا چه حد باید بلد باشیم عایا؟؟

همین ساختارهای کتاب بسه؟؟ یا اون چیزایی که داش بهمن[nb]بازرگانی[/nb] :-" گفته رو هم باید بخونیم؟؟
به طور کلی شاید بتونی با اونایی که کتاب نوشته تست رو بزنی ، ولی خب حدودا 4-5 دقیقه وقت میخواد ،برای این که بتونی خیلی راحت تست رو بزنی و سریع رد بشی یا باید روشش کشیدن ساختار رو خیلی سریع یاد بگیری یا باید حفظ کنی که من بهت پیشنهاد میکنم که روش یاد بگیر چون اونطوری قشنگ ملکه ی ذهنت میشه و خیلی راحت حسی تست هاش رو میزنی !

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

ببین با این شرایط که تو گفتی بهتره اول بری یه معلم خوب برای ریاضی تو شهرتون پیدا کنی و چند جلسه ای باهاش کلاس بری.لازم هم نیست تعداد جلسات زیاد باشه چند جلسه که بری خودت متوجه میشی که هر مبحثو چطور باید خوند.....اگه یه نفر تو ادبیات و دین و زندگی مشکل داشته باشه میشه با کتاب خوب و برنامه ریزی درست حلش کرد ولی ماهیت ریاضی اینه که درس رو بصورت تشریحی باید از معلم یاد گرفته باشی....یا فیزیک هم همینطور.مثلا اگه با یه معلم خوب کلاس بری و روش حل مسایل خازن رو یاد بگیری دیگه خودت میتونی از پس فصل بعدی (جریانها و مدارها ) هم بر بیای.....در مورد این دو تا درس اگه پایه ای مشکل داری از همین الان با دوتا معلم خوب برو کلاس..این ریسک رو نکن. چون این دو تا درس رو خیلی خیلی سخت با کتاب میشه کاملا مسلط شد(حتی اگه کتاب خوبی باشه) ..اول چند جلسه کلاس برو بعدش برو سراغ کتاب و جزوه های خوب....اگه صبور باشی حتما نتیجه میگیری.

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

به هیچ عنوان به ساختارهای لوویس کتاب درسی اکتفا نکنید...تو کنکور سال 91 تجربی یه سوال پرسیده بودن که به اینا ربط داشت ولی ساختار لوویس هیچکدوم از اون گونه ها تو کتاب درسی نبود...تو برنامه ی فرصت برابر هم که داشتن سوالاتو تحلیل میکردن دبیر شیمیشون میگفت درسته که این گونه ها ساختارشون تو کتاب درسی نیومده ولی چون تو هر کلاسی گفته میشه باید بلد بودن داوطلبا... یعنی به همین راحتی توجیهش کرد که خارج از کتاب نیست.....خلاصه اینکه همه ساختارها رو یاد بگیر..

shzboy1393

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
M5
شهر
شیراز
مدال المپیاد
شرکت کردم بی نتیجه

ببین با این شرایط که تو گفتی بهتره اول بری یه معلم خوب برای ریاضی تو شهرتون پیدا کنی و چند جلسه ای باهاش کلاس بری.لازم هم نیست تعداد جلسات زیاد باشه چند جلسه که بری خودت متوجه میشی که هر مبحثو چطور باید خوند.....اگه یه نفر تو ادبیات و دین و زندگی مشکل داشته باشه میشه با کتاب خوب و برنامه ریزی درست حلش کرد ولی ماهیت ریاضی اینه که درس رو بصورت تشریحی باید از معلم یاد گرفته باشی....یا فیزیک هم همینطور.مثلا اگه با یه معلم خوب کلاس بری و روش حل مسایل خازن رو یاد بگیری دیگه خودت میتونی از پس فصل بعدی (جریانها و مدارها ) هم بر بیای.....در مورد این دو تا درس اگه پایه ای مشکل داری از همین الان با دوتا معلم خوب برو کلاس..این ریسک رو نکن. چون این دو تا درس رو خیلی خیلی سخت با کتاب میشه کاملا مسلط شد(حتی اگه کتاب خوبی باشه) ..اول چند جلسه کلاس برو بعدش برو سراغ کتاب و جزوه های خوب....اگه صبور باشی حتما نتیجه میگیری.
کلاس کنکور میرم ولی خیلی موثر نیست :-ss
باید خصوصی بگیرم؟
ریاضی هم یک جا دارم کلاس کنکور میرم معلمش خیلی معروف و خوب هست و کلی هم شاگرد داره ولی سطح بالا درس میده و من مشکل پایه دارم درست نمیفهمم واقعا نمیدونم چه کار کنم :D

معلم مدرسمونم پارسال خوب بوده انگار امسال عوض کردن خیلی داغونه :-s

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

آره منظورم کلاس خصوصی بود....برای اونایی که مشکل پایه ای دارن کلاسهای گروهی هرقدر هم معلمش خوب باشه نه تنها مفید نیست بلکه وقت گیر هم هست....اگه یه معلم خوب پیدا کنی که کتاب درسی رو بهت یاد بده خودت ازپس تستاش برمیای...نه اینکه مثل بعضی کلاسای کنکور که طرف از لحظه ورودش شروع میکنه به گفتن نکته تستی....

shzboy1393

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
M5
شهر
شیراز
مدال المپیاد
شرکت کردم بی نتیجه

آره منظورم کلاس خصوصی بود....برای اونایی که مشکل پایه ای دارن کلاسهای گروهی هرقدر هم معلمش خوب باشه نه تنها مفید نیست بلکه وقت گیر هم هست....اگه یه معلم خوب پیدا کنی که کتاب درسی رو بهت یاد بده خودت ازپس تستاش برمیای...نه اینکه مثل بعضی کلاسای کنکور که طرف از لحظه ورودش شروع میکنه به گفتن نکته تستی....
ای کاش زودتر میفهمیدم ~X(

حالا چه کار کنم؟؟؟
والا پارسال معلم هم داشتم خوب ولی بازم نمیتونستم تست حل کنم ! :)
معلم مدرسمونم خوبه ولی حالا واقعا نمیدونم چه کار کنم! کلی پول کلاس دادم :-s
:-ss ~X(
الان توروخدا یک راه حل خوبی پیشنهاد بدید :((

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از shzboy1393 :
ای کاش زودتر میفهمیدم ~X(

حالا چه کار کنم؟؟؟
والا پارسال معلم هم داشتم خوب ولی بازم نمیتونستم تست حل کنم ! :)
معلم مدرسمونم خوبه ولی حالا واقعا نمیدونم چه کار کنم! کلی پول کلاس دادم :-s
:-ss ~X(
الان توروخدا یک راه حل خوبی پیشنهاد بدید :((
اگه مشکل پایه ای داری باید معلم خصوصی بگیری، 3 یا 4 تا هم نباید باشین، فقط خودت

shzboy1393

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
M5
شهر
شیراز
مدال المپیاد
شرکت کردم بی نتیجه

به نقل از Hydrus :
اگه مشکل پایه ای داری باید معلم خصوصی بگیری، 3 یا 4 تا هم نباید باشین، فقط خودت
این پولی رو که بابت این کلاس دادم :-\ دیگه پولی نمیمونه ! :-?? روم نمیشه به خانوادم بگم X_X

یک روش دیگه ای پیشنهاد نمیدید؟ :-ss :-s :-s :-s :-<

آخه پارسال هم داشتم تاثیری نداشت! همینجور معلمه میگفت و توی دفتر مینوشت :-< و بعدا هم میخوندم از روش این کلاس هم که میرم سطحش در حد :-s
اشتباه کردم !!! X_X
الان واقعا توش موندم! الان کتاب خوب چیزی نیست معرفی کنید درست یاد بگیرم؟ :( :( کلا یک درس نیست ریاضی که با یک جلسه و 10 جلسه معلم بشه گرفت ~X(

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از shzboy1393 :
این پولی رو که بابت این کلاس دادم :-\ دیگه پولی نمیمونه ! :-?? روم نمیشه به خانوادم بگم X_X

یک روش دیگه ای پیشنهاد نمیدید؟ :-ss :-s :-s :-s :-<
نمی دونم والا!
خب راهش همینه، وقتی یاد نداری باید از یکی یاد بگیری

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

ببین اینکه قبل یادگرفتن درس رفتی کلاسای تست زنی گروهی کنکور کلا اشتباه بوده و فقط پولتو هدر دادی.....اگه تو ریاضی و فیزیک مشکل اساسی باشه حتی اگه بهترین کتاب کنکور رو هم داشته باشی توفیق چندانی پیدا نمیکنی..اگه برای این دوتا درس کلاس بری و مشکلت رو حل کنی بقیه درسارو میشه با کتاب و جزوه حلش کرد پس وقتتو از الان هدر نده..برای ریاضی و فیزیک با این شرایطی که گفتی تنها راه پیشرفتت خصوصی کلاس رفتنه...راستی حواست باشه از این دی وی دی ها که تبلیغ میکنن نخری چون بازم فقط داری پولتو دور میریزی و یک درصد هم پیشرفت نمیکنی....کلاس هم خواستی بری با معلمی کار کن که همه چی رو اصولی و تشریحی درس میده نه اینکه فقط چند تا نکته تستی بگه و چند تا تست خاص رو باهاش حل کنه...

shzboy1393

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
M5
شهر
شیراز
مدال المپیاد
شرکت کردم بی نتیجه

ببین اینکه قبل یادگرفتن درس رفتی کلاسای تست زنی گروهی کنکور کلا اشتباه بوده و فقط پولتو هدر دادی.....اگه تو ریاضی و فیزیک مشکل اساسی باشه حتی اگه بهترین کتاب کنکور رو هم داشته باشی توفیق چندانی پیدا نمیکنی..اگه برای این دوتا درس کلاس بری و مشکلت رو حل کنی بقیه درسارو میشه با کتاب و جزوه حلش کرد ولی وقتتو از الان هدر نده..برای ریاضی و فیزیک با این شرایطی که گفتی تنها راه پیشرفتت خصوصی کلاس رفتنه...
وضع مالی خوبی نداریم خوب X_X
ریاضی 30-40 بزنم خیلی خوبه ! :-s :-ss
آخه پارسال کلاس گرفتم به درد نخورد :-ss
ای کاش زودتر میفهمیدم الان چه کار کنم؟ :-??
کتاب خوب بخونم هی ازش سوال حل کنم درست نمیشه؟؟ :-s
الان فکر کن من کلاس نمیتونم بگیرم آخه مگر فقط ریاضی هست؟
هندسه و گسسته هم هست !! بابا پارسالم کلاس میرفتم سال قبلش هم معلم داشتم ولی :-"
بعدش زده شدم و اومدم کلاس اینجوری رفتم :-s
الان از فیزیکش راضیم خوب درس میده این کلاس تست هم که میرم درس هم میده ولی میگه خودت باید بخونی معلمش راستم میگه ! :-s
من کتاب میخونم و سرکلاس گوش میدم ولی .......
فیزیک هم از وقتی گاج نقره ای گرفتم راضی بودم و البته پایه هست پیشش رو نگرفتم ( :|) دیگه حداقل منفی نمیزنم :-" :-"
همینش جای شکره !!
:D
حاظرم هرکاری بکنم ولی =((
آخه معلم خوب سراغ ندارم با معلم هم مشکلم برطرف نشد با Dvd های آموزشی هم همینطور! دیگه نابود شدم!
البته راستش اصلا ریاضی نمیخونم چون میترسم شاید اونم یک دلیلش باشه به هرحال :|
الان چه کارکنم به جز کلاس خصوصی که اصلا حرفش رو نزنید :| بابام میکشتم :-s :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

خب ..برو کتاب آموزش مفهومی ریاضیات 2 مبتکران (محمود نصیری) رو بگیر و از سال دوم شروع کن به خوندن..یه سی دی هم داره که تمرینارو توش حل کرده..از الان سراغ مباحث بعدی نرو....برای هندسه یک هم کتاب آموزش الگو رو بگیر(تستشو نه ها.آموزش)....اینارو فعلا برو جلو....

nasma

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
مراغه

من متوجه اون قسمت نشدم البته ضمنا سوالم رو در مورد گسسته و چطور خواندن تئوري اعداد جواب ندادين :D

اون قسمت هم در مورد ساختار لوويس بود! چطور ساختاري ميدن مثلا!؟ :-/يعني اصلا متوحه نميشم ساختار لوويس مبتكران من خوندم اسونه

كه!يعني مجهول تعداد قلمروهاست؟زاويه؟ :-/

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
کامپیوتر - معماری کامپیوتر
تلگرام

به نقل از k93 :
اون قسمت هم در مورد ساختار لوويس بود! چطور ساختاري ميدن مثلا!؟ :-/يعني اصلا متوحه نميشم ساختار لوويس مبتكران من خوندم اسونه

معمولا سوال های خوبی نمیدن :D سوال هایی میدن که اگه دقیق یاد نداشته باشی به مشکل میخوری ، مثلا تو چهارتا گزینه هر کدوم دو ترکیب مشخص میکنه میکنه در کدام گزینه هردو ترکیف دارای الکترون پیوندی برابر می باشد ، یا یگه در کدام گزینه هر دو ترکیب دارای هر سه نوع پیوند یونی کوالانسی و لاندونی می باشد و خیلی چیزای دیگه ! :D

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

خب ..برو کتاب آموزش مفهومی ریاضیات 2 مبتکران (محمود نصیری) رو بگیر و از سال دوم شروع کن به خوندن..یه سی دی هم داره که تمرینارو توش حل کرده..از الان سراغ مباحث بعدی نرو....برای هندسه یک هم کتاب آموزش الگو رو بگیر(تستشو نه ها.آموزش)....اینارو فعلا برو جلو...
اينا براى شروع کردن باهاشون سطح بالايى ندارن؟الگو نسبتا بهتره اما حسابان نصيرى که داشتم سطحش واسه کسى که بخواد تازه شروع کنه بالاست رياضى 2 هم تفاوت چندانى نبايد داشته باشه ديگه!نويسنده همونه...الگو آموزشش خوبه ولى تستاش بازم...گاج واسه شروع تستاش ساده تر نيست؟آموزش که کارشون با کتاب راه نميفته با توصيفات خودشون!
به نقل از shzboy1393 :
وضع مالی خوبی نداریم خوب X_X
ریاضی 30-40 بزنم خیلی خوبه ! :-s :-ss
آخه پارسال کلاس گرفتم به درد نخورد :-ss
ای کاش زودتر میفهمیدم الان چه کار کنم؟ :-??
کتاب خوب بخونم هی ازش سوال حل کنم درست نمیشه؟؟ :-s
الان فکر کن من کلاس نمیتونم بگیرم آخه مگر فقط ریاضی هست؟
هندسه و گسسته هم هست !! بابا پارسالم کلاس میرفتم سال قبلش هم معلم داشتم ولی :-"
بعدش زده شدم و اومدم کلاس اینجوری رفتم :-s
الان از فیزیکش راضیم خوب درس میده این کلاس تست هم که میرم درس هم میده ولی میگه خودت باید بخونی معلمش راستم میگه ! :-s
من کتاب میخونم و سرکلاس گوش میدم ولی .......
فیزیک هم از وقتی گاج نقره ای گرفتم راضی بودم و البته پایه هست پیشش رو نگرفتم ( :|) دیگه حداقل منفی نمیزنم :-" :-"
همینش جای شکره !!
:D
حاظرم هرکاری بکنم ولی =((
آخه معلم خوب سراغ ندارم با معلم هم مشکلم برطرف نشد با Dvd های آموزشی هم همینطور! دیگه نابود شدم!
البته راستش اصلا ریاضی نمیخونم چون میترسم شاید اونم یک دلیلش باشه به هرحال :|
الان چه کارکنم به جز کلاس خصوصی که اصلا حرفش رو نزنید :| بابام میکشتم :-s :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss
از دوستاتون کسى نيست درسش نسبتا بهتر باشه بتونه کمک کنه؟اگه چند نفر باشيد بهتره...پول واسه کتاب نديد و حدالامکان از آشناها و دوستاتون بگيريد

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از k93 :
من متوجه اون قسمت نشدم البته ضمنا سوالم رو در مورد گسسته و چطور خواندن تئوري اعداد جواب ندادين :D

تئوری اعداد بیشتر تست زدنیه تا خوندنی، گاج سفید یا خوش خوان خوبه

در مورد ساختار لوویس خودت برو سوالای سراسری رو بخون، تیپای مختلف داره

مثلا ممکنه بگه کدوم یکی پیوند داتیو بیشتری داره؟
1.فسفریک اسید 2.یون کلرات 3.گوگرد دی اکسید 4.کربن مونواکسید

فسفریک اسید: 1 داتیو
یون کلرات: 2 داتیو
گوگرد دی اکسید: 1 داتیو
کربن مونواکسید:1 داتیو

پس جواب میشه گزینه 2

البته گزینه ها رو همینچوری گفتم :D
ولی یک تیپش همینه

بازم پیشنهاد می کنم خودت بری تستای سراسری رو بخونی، تازه تستای کانون هم هست

بالا