• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

عاقا یه کتاب خوب معرفی کنید برای فیزیک 2.......نه که اصولا فیزیک 2 امان خیلی ری...ده است .....یه کتاب میخام درسنامه خوب داشته باشه ها..... الان این 2 تا آزمون قبلی رو چون جزوه نداشتم....کتاب خوبم نداشتم زیاد نخوندم فیزیک 2 فقط از روی کتاب خوندم... :-\ :-\ :-\

به نقل از فهـــیمه :
نه٬ سخته! باید اینقد بخونیش تا بفهمیش :دی ناامید نشو :دی یکی بود میگفت من شیش بار از روش خوندم تا آخرش فهمیدم چی شد!
فصل یک و دو که خیلی آسونه ولی اسید باز و الکتروشیمی یه کم اذیت میشین :دی
پس شاید به خاطر اینکه تسلط روش ندارم و تازه خوندم اینجوریه !!تستاشو طول میکشه تا جواب بدم!!!
خب پس ممکنه که فهمیدش!!! ;D

به نقل از s H a D i :
این فصل 3 شیمی پیش خودش سخته یا من خنگم توش؟؟؟به نظرم سخت تر از فصلای 1 و2 میاد!!
نه تو خنگ نیستی. ;D...اون فصل طول میکشه تا روش مسلط شی....باید زیاد واسش سوال حل کنی و متن کتابو دقیق بخونی تا روش مسلط شی..واسه خیلی خوب فهمیدنش خوندن چندباره ی درسنامه های مبتکران و تستاش و متن کتاب رو تجویز میکنم ;D ;D

زمان میبره تا یاد بگیریش صبر داشته باش :-"

به نقل از زهــــــــــــــــــــــــرا :
نه تو خنگ نیستی. ;D...اون فصل طول میکشه تا روش مسلط شی....باید زیاد واسش سوال حل کنی و متن کتابو دقیق بخونی تا روش مسلط شی..واسه خیلی خوب فهمیدنش خوندن چندباره ی درسنامه های مبتکران و تستاش و متن کتاب رو تجویز میکنم ;D ;D

زمان میبره تا یاد بگیریش صبر داشته باش :-"
مرسی از اینکه منو خنگ ندونستی!!
اوووووووو چند بار تستای مبتکرانو بزنم؟؟!!!!!! :-\ :-\ :-\

به نقل از s H a D i :
مرسی از اینکه منو خنگ ندونستی!!
اوووووووو چند بار تستای مبتکرانو بزنم؟؟!!!!!! :-\ :-\ :-\

خواهش میکنم ;D...خودمم تا قبل اعلام نتایج فک میکردم خنگم :-" :-" :-" ولی واقعیتش اینه که خنگ نمیباشیم :> :> :>.
احساس خنگ بودن .فقط یه حس مقطعیه :-" :-"

آره حداقل2 بار که حتما باید بزنی وگرنه به نظرم هیچی نمیفهمی ولی همون 2 بار کافیه..( حالا بعد ها vit هاشو دوباره بزن علاوه بر این 2 بار)

به نقل از HotMe :
عاقا یه کتاب خوب معرفی کنید برای فیزیک 2.......نه که اصولا فیزیک 2 امان خیلی ری...ده است .....یه کتاب میخام درسنامه خوب داشته باشه ها..... الان این 2 تا آزمون قبلی رو چون جزوه نداشتم....کتاب خوبم نداشتم زیاد نخوندم فیزیک 2 فقط از روی کتاب خوندم... :-\ :-\ :-\
فیزیک پایه گاج ;)

به نقل از HotMe :
الگو یه فیزیک پایه داره عالیه نمیخواد جدا واسه سه سالم بگیری به نظرم همون کلا واسه فیزیک پایه خوبه درسنامه هاشم حرف نداره

من تازه فهمیدم شیمی هیچی بلد نیستم.
تستای مبتکران 3 فصل یک :-< خیلی چرتن.

راستی مبتکران واسه شیمی 2 هم خوب نیست؟ من چون الان شیمی پیش میخونم خودم میپرسم . کفایت میکنه؟ گوبا اونم خیلی مشکل داره.

یکی به من بگه لازمه برم سبز بخرم؟

وراستی پشتیبانا هرچی کتاب زیست واسه کنکور لازمه بگید برم یهووویی بخرم. :دی

به نقل از S.b else :
من تازه فهمیدم شیمی هیچی بلد نیستم.
تستای مبتکران 3 فصل یک :-< خیلی چرتن.

راستی مبتکران واسه شیمی 2 هم خوب نیست؟ من چون الان شیمی پیش میخونم خودم میپرسم . کفایت میکنه؟ گوبا اونم خیلی مشکل داره.

یکی به من بگه لازمه برم سبز بخرم؟

وراستی پشتیبانا هرچی کتاب زیست واسه کنکور لازمه بگید برم یهووویی بخرم. :دی
این بحث کتابا واسه یه تاپیکه دیگه استا :)
ولی من میگم:به نظر من دوم شیمی برو تخته سیاه بخر سوم سبز.پیش هیچی جز مبتکران

من خیلی وقت تلف میکنم
استیل اینایی که میگن از شنبه
هیچ وقت هم نمیدونم چی بخونم
بنظرتون چی کار کنم؟؟؟!! 8-| 8-| 8-|

Back
بالا