سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

نه خب!کتاب!
مثن امروز دینی و زیست میخونی!فردا شیمی عربی
اگه توانشو داری 2کتاب 2کتابم میشه!

واسه زیست من میگم جدا جدا!مثن همه گیاهی ها باهم نباشه!
همه باهم خونده بشه

به نقل از Gh@zAleh :
عمه ای دارم بسی گل و مهربون و اینا ... ;;)
ولی بنده خدا اینقدر تو زندگیش سختی کشیده فکر کنم دیگه حوصله ی اینکه تو مواقع سختی پشتیبان من باشرو نداشته باشه ;D
سنشم شصت و خورده ای ایناست .... چرا ؟!!!
خب وقتی عمتون گلن دیگه نیازی به جواب چرا نمیباشد
همین که دل گرمی بهت بدن بسه

اما به نظر من همه مباحث مرتبط رو با هم بخون تا بتونی توی تست های ترکیبی راحت باشی

آقا یه سوالی! من پارسال مثلا دینی رو تست کار کردم گاج یا زیست خیلی سبز کار کردم الان باید کتاب تست جدید بر دارم آیا؟ همه ی درسها منظرمه البته ها!

سلام کنکوریون
واقعیت اش رو بخواین شهرما یه جوریه :-w
عجیب غریبه به نوعی....البته برا من که نه برا شماها با توجه به گفته هاتون
رراستش اینجا همتون میگید کلاس بیرون نرید یا اگه میرید 1-2 تا
ولی تو شهر ما از 12 معلممون فقط 1 با وجدان درس میگه که اونم معلم تاریخه :P(حالا این وضع یه مدرسه خاصه وای به حال مدارس دیگه منظورم از با وجدان اینکه اگه کسی فقط با اموزش و جزوه اینا بخونه 90% تو کنکور به فنا میره) ;D
به همین دلیل از 27 نفر کلاس ما 25 نفر میرن کلاسای نیمه خصوصی و خصوصی که خودمم از این قاعده مستثنا =P~ نیستم اونم 1-2 تا نه بلکه 4-6 تا ....خوب هرکی هم بجز من باشه تو این جو قرار میگیره و میره کلاس کنکور(به شخصه به ادبیات-زیست-ریاضی-فیزیک-شیمی میرم)
حالا به نظرتون با توجه به شرایط کلاس رفتن خودشم به این تعداد به ضررمه یا نه؟؟؟البته سال کنک.ر کمش میکنیم تعداد جلسات هر درسو

:-?

رتبه 6 کنکور تجربی 91 یه حرفی زده بود خیلی به دلم نشست اون میگفت من کلاس خصوصی نرفتم به خودم گفتم همون طور که بچه های روستا ها و شهر های دور با کمترین امکانات بهترین نتیجه رو میگرن منم هم نتیجه خوبی میگیرم

شاید شما بگی اونا استعداد خارق العاده ای دارن ولی این طور نیست اگه هم باشه میشه با پشتکار به جایگاه اونا رسید .

تصمیم با شماست.: )

خب من الان گیجم,تو تابستون که داریم پیش میخونیم,چجوری با برنامه ی آزمونا بریم جلو و پایه رو هم بخونیم؟ :-? ~X( :-s

به نقل از konkor93 :
سلام کنکوریون
واقعیت اش رو بخواین شهرما یه جوریه :-w
عجیب غریبه به نوعی....البته برا من که نه برا شماها با توجه به گفته هاتون
رراستش اینجا همتون میگید کلاس بیرون نرید یا اگه میرید 1-2 تا
ولی تو شهر ما از 12 معلممون فقط 1 با وجدان درس میگه که اونم معلم تاریخه :P(حالا این وضع یه مدرسه خاصه وای به حال مدارس دیگه منظورم از با وجدان اینکه اگه کسی فقط با اموزش و جزوه اینا بخونه 90% تو کنکور به فنا میره) ;D
به همین دلیل از 27 نفر کلاس ما 25 نفر میرن کلاسای نیمه خصوصی و خصوصی که خودمم از این قاعده مستثنا =P~ نیستم اونم 1-2 تا نه بلکه 4-6 تا ....خوب هرکی هم بجز من باشه تو این جو قرار میگیره و میره کلاس کنکور(به شخصه به ادبیات-زیست-ریاضی-فیزیک-شیمی میرم)
حالا به نظرتون با توجه به شرایط کلاس رفتن خودشم به این تعداد به ضررمه یا نه؟؟؟البته سال کنک.ر کمش میکنیم تعداد جلسات هر درسو

:-?

از نظر منطقی بخوای نگاه بکنی اگر تواناییش رو داشته باشی هزینه بکنی گرفتن معلم خصوصی برای اینکه درس رو سریع‌تر و بهتر یادبگیری و به نکات مختلفش مسلط بشی خیلی بهتر از اینه که خودت بخونی و زمان بگذاری و ...

در راستای پست بالا(و درونیش ;D):
من فکر میکنم هر فردی باید توانایی ها و استعداد های خودشو ببینه یکی هست اتفاقا بدون کلاس رفتن مطالب ماندگاری بیشتری تو ذهنش دارن و بهتر یاد میگیره چون خودش دنبالش رفته و به دستشون آورده یکیم هست که اگه کلاس بره میزان یادگیریش بالا میره .یه چیز دیگه ای که من تجربه کردم تعداد کلاسای خیلی زیاد آدمو خسته میکنه و دیگه مهلتی نداری که بخوای مطالبی که یاد گرفتیرو دوباره مرور کنی ;)

• لایک
امتیازات: mishu

پشتیبان میخوام! میخوام! :(

مگه اینجا باید بگیم پشتیبان میخایم؟خب پ منم میخوام ;D

بچه ها کسی از شریط مطلوب برای تحصیل همزمان در دو رشته توی دانشگاه های دولتی اطلاعی داره؟
من هر چی سرچ کردم چیز درست حسابی دسگیرم نشد :(

به نقل از SaranaZ :
آقا یه سوالی! من پارسال مثلا دینی رو تست کار کردم گاج یا زیست خیلی سبز کار کردم الان باید کتاب تست جدید بر دارم آیا؟ همه ی درسها منظرمه البته ها!
بچه سوال کردا!

به نقل از Carina :
بچه ها کسی از شریط مطلوب برای تحصیل همزمان در دو رشته توی دانشگاه های دولتی اطلاعی داره؟
شرایط تحصیل همزمان دو رشته؟ بابا برید دانشگاه میبینید که تحصیل دو رشته همزمان اصلا چیز جالبی نیست. کمتر از یک درصد دانشجوهای دانشگاه‌های خوب حوصله چنین کاری رو دارن. میخواین چیکار؟ شرایط معدلی داره تحصیل دو رشته ای.

به نقل از SaranaZ :
بچه سوال کردا!

ببین زیست رو کلا در جریانش نیستم :دی دینی رو هم به نظرم لازم نیس ٬ خود کتاب بهترین منبعه سعی کن اینقد بخونی تا یه جوری همه‌ی مطالبش برات بدیهی بشه و از یادت نره :دی
واسه درسای دیگه هم به نظرم یه کتاب جدید بهتره٬ چه کاریه تستایی که زدی رو دوباره بزنی؟ :دی فقط اگه مارکدارشون کردی بعضی سوالارو میتونی واسه یادآوری بزنی. فقط یه کتاب استانداره بگیر نه از این کتابایی که الکی سختن٬ کتابای گاج استاندارند.

به نقل از MahSun :
مگه اینجا باید بگیم پشتیبان میخایم؟خب پ منم میخوام ;D

نه خب! تاپیک پشتیبانی 93 رو برداشتن گفتن هنوز زوده :|
هیچم زود نیس!
گفتم بیام اینجا غر بزنم بلکه فرجی شد
بالاخره اینم مشکلیه :>

به نقل از Carina :
اصلا هیچ کس اجازه ی تحصیل همزمان توی دورشته تو دانشگاه دولتی نداره
مگه اینکه اول مدرک یکیو گرفته باشی و ازش فارغ التحصیل شده باشی و بعدش رشته بعدیو شروع کنی
بعدشم منم ازاین خیالا داشتم که همزمان هم پزشکی بخونم هم دندون !!!!!!! اما تو پات برسه دانشگاه از همون ترم اول همون یه رشته رو هم به زور میخونی ;)

پشتکـآر چیـه ؟ آدم چطوری بـآید پشتکـآر داشته باشه ؟

بجه ها
شما از دوم شروع مي كنيد يا سوم ؟!!! معلممون ميكفت از دوم شروع كنيد واسه اينكه تازه سومو خوندين ^-^
اما الان اين برنامه فرصت برابر يه نظر ديدم برنامشو از سوم شرو كرده ... :-??
من واقعا نميدونم ...

من به یه پشتیبان نیاز دارم که بیرون از فروم بتونم بهش دسترسی داشته باشم
بهم پ.خ بدین
مرسی

به نقل از Gh@zAleh :
بجه ها
شما از دوم شروع مي كنيد يا سوم ؟!!! معلممون ميكفت از دوم شروع كنيد واسه اينكه تازه سومو خوندين ^-^
اما الان اين برنامه فرصت برابر يه نظر ديدم برنامشو از سوم شرو كرده ... :-??
من واقعا نميدونم ...
سوم برید سراغ تستاش و دوم رو شروع کنید به خوندن و تست

Back
بالا