علــی[میم]
!!!!!!!!
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- دانشگاه شیراز
- رشته دانشگاه
- سخت افزار
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوریهای ۹۳
کلن دست به یکی کردین نه ؟؟؟!!!
جلو اینا نگو ، بدتر میشی خو ...
میگم ، شوما بزرگترا منو از یه تصمیم و چند راهی سخت نجات بدین ، من الان میتونم 3 تا آزمونو عمومی هاشو رفع اشکال کنم ، کتاب لغت و املاء خیلی سبز بخونم ، تاریخ ادبیات خیلی سبز بخونم یا اینکه دینی گاج تهش درسنامه خلاصه داره ، اونا رو بخونم تو این دو روز ، شوما جی من باشی کدوم یکیو انجام میدی ؟ (دینی فقط دینی پیش خوندم ، ادب کلن تاریخ ادبیات و لغت نخوندم )
به نقل از کهکشـــان-A.R :بعد یه موقعی بود من به شخصه حالا بعداز تابستون و پاییز و زمستونی که اصلا راضی نبودم ؛ بهار رو خوب خوندم. خیلی منظم و بچه ی خوب و این حرفا. این یه ماه خرداد دیگه واقعن نظم و برنامه و احساس رسیدن به برنامه ها واقعن داشتم. بعد حالا واسه همین یه ماه، دیگه نزدیک کنکور خیلی شجاع و خوشحال علاقمندبودم سریع تر برم کنکور بدم استرس نه بیشتر یک ذوق خیلی خوبی داشتم روزای اخر.
در راستای اینکه نه همه اونقدرا استرس خاص و عجیبی ندارن روزای اخر
به نقل از امــیـــررضـــا :داغی نمیفهمی
همه ش جمع میشه روز کنکور یهو میاد سراغت :-مدیرانجمن کنکور سایت :-سادیستیک
کلن دست به یکی کردین نه ؟؟؟!!!
به نقل از نیلوفر ب. :من الان خيلي استرس دارم،خدايا كمك :-s
جلو اینا نگو ، بدتر میشی خو ...
میگم ، شوما بزرگترا منو از یه تصمیم و چند راهی سخت نجات بدین ، من الان میتونم 3 تا آزمونو عمومی هاشو رفع اشکال کنم ، کتاب لغت و املاء خیلی سبز بخونم ، تاریخ ادبیات خیلی سبز بخونم یا اینکه دینی گاج تهش درسنامه خلاصه داره ، اونا رو بخونم تو این دو روز ، شوما جی من باشی کدوم یکیو انجام میدی ؟ (دینی فقط دینی پیش خوندم ، ادب کلن تاریخ ادبیات و لغت نخوندم )