))))))))))))))))))))))))))))))))))))))به نقل از Lily Delicated :الان تو تلویزیون داشت با اینایی که از جلسه کنکور اومده بود بیرون مصاحبه میکرد همه میگفتن سخت بود و اخماشون در هم بود. رفت با یه پسره مصاحبه کنه پسره خوشحال و خندان بود!گفت:می بینم که خیلی خوشحالی!معلومه کنکورو خیلی خوب دادی!
پسره گفت:نه والا،من اومدم دنبال داداشم
به نقل از VG649 :قوانین :-\ :-\ استفاده از دستشویی سر جلسه کنکور چطوریه؟....
آزاد که ثبت نامی نبود فک کنمبه نقل از Lily Delicated :من که کنکور آزاد و پیام نور ثبت نام نکردم چیکار کنم؟
به نقل از kim 2gholo0:D :این رشته های فراگیرم خوب چیزین ـا
به نقل از kim 2gholo0:D :درصدای احتمالیمُ-چرت و من درآوردی - زدم تو سایت کانون گفت 4500تا 5000 میشی !اصن اشک شوق :/
+باشد این 25% ـه معدل فرجی کنـه !
+کسی وضعیتش به داغونیه من نیست نه ؟ میرم بمیرم :/
شبانه هم ؟؟؟واقعا؟؟؟الان نمیشه ثبت نام کرد؟؟؟به نقل از Lily Delicated :موقع ثبت نام باید یه فیش دیگه هم میگرفتیم برای ثبت نام در پیام نور،غیرانتفاعی و شبانه
شبانه رو که شوخی کردی دیگه ؟ از این شوخیای بــَــد نداشتیما !به نقل از Lily Delicated :موقع ثبت نام باید یه فیش دیگه هم میگرفتیم برای ثبت نام در پیام نور،غیرانتفاعی و شبانه
هوی(!)به نقل از علــی[میم] :بچه ها ، من حس میکنم کم کم دارمک از جو کنکوری 93 خارج شده به جو کنکوری 94 وارد میشم یکمم الان حالم خوب شده ، به نظرتون بشینم آزمونو بررسی کنم تصحیح کنم ، دوباره بر میگردم به حالت ریدمان 1 ای دو ساعت پیش ، یا حتمن باید رتبه های مورد نیاز برای نرم افزار ، علوم کامپ و ریاضی محض () رو چک کنم ؟؟؟؟؟؟