z.n1994
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2 مشهد
- شهر
- سر همه شهرا
- مدال المپیاد
- اره زبان تو راهنمایی که بودیم رتبه آوردم.کامپیوتر هم
- دانشگاه
- دانشگاه علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوریهای ۹۳
ولی در اگثر مواقع آدم خودش فک میکنه داره کم میخونه ولی اینطور نیس.من که به پارسالم فک میکنم یادم میاد که بیشتر اوقات ناراحت و ناراضی بودم از خودم .فک میکردم بقیه خیلی بهترن.ولی بعد از کنکور فهمیدم همه در حد من بودن.چه ساعت مطالعه مفید چه خواب و...
در مورد من که این طوری جواب میده.یکی دو روز درس نخون.اگه الان نمیتونی یه موقعی این کارو بکن که میشه.مثلا روزای بعد از یکی از آزمونا.همون روزا بیا اینجا چیزایی که بچه ها واسه انگیزه مینویسنو ترازای بچه ها و ... بخون یکم بیای تو فضای رقابت.یکمم به روز کنکور فک کن.فک کن اگه همین طوری بخونی اون روز چه شکلی میشی.اگه واقعا راضی هستی از روز کنکورت با این وضع به همین منوال پیش برو .چون حتما الکی فک میکنی کم میخونی.اگه راضی نیستی تغییر ایجاد کن تو خودت.یکم که به رقابت و هدفت فک کنی درست میشه.لطفا هدفتو بازه تعیین نکن.دقیقا بگو من رتبه ی 28 میخوام.واسه بیستو هشت تلاش کن نه مثلا زیر 500 یا پزشکی یا دندونبه نقل از The Sniper :مشكل انگيزه پيدا كردم من !
با اينكه زمان زيادي براي مطالعه دارم ولي مثل پارسال نميتونم از وقتم استفاده كنم [-(
ولی در اگثر مواقع آدم خودش فک میکنه داره کم میخونه ولی اینطور نیس.من که به پارسالم فک میکنم یادم میاد که بیشتر اوقات ناراحت و ناراضی بودم از خودم .فک میکردم بقیه خیلی بهترن.ولی بعد از کنکور فهمیدم همه در حد من بودن.چه ساعت مطالعه مفید چه خواب و...