سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

تشکیل حرکت گذاری ه. همین که یه جمله رو می ده می گه کدوم گزینه اعراباش درسته فلان اینا
اعراب و ترکیب م ایده ای ندارم :-"

اونوقت از كجا بايد فهميد يه كلمه حركه گذاري هاش درسته ياغلط ؟

آزمون عربی زدی تا حالا شما؟ :-"" با توجه به نقش کلمه و اعرابی که اون نقش نی گیره؛ و البته رعایت و چک کردن غیرمنصرف بودنا و اعراب فرعیا و اینا.

اگه بخوام یکم دیرتر شروع کنم آزمون های جمع بندی رو به نظرتون حداکثر کی باشه؟

http://up.behtarin.com/uploads/02c70261711.jpg

بچه ها در اين شكل اگه زاويه بين پرتو تابش و بازتابش رو بخوان بايد زاويه a رو حساب كنيم يا b ؟ جوابش ميشه زاويه b كه 120 درچه هست ولي چرا زاويه a نميشه ؟ زاويه b چه ويژگي نسبت به a داره مگه ؟

02c70261711.jpg

به نقل از The Sniper :

بچه ها در اين شكل اگه زاويه بين پرتو تابش و بازتابش رو بخوان بايد زاويه a رو حساب كنيم يا b ؟ جوابش ميشه زاويه b كه 120 درچه هست ولي چرا زاويه a نميشه ؟ زاويه b چه ويژگي نسبت به a داره مگه ؟

02c70261711.jpg

ببین قسمت مثبت محوری که بین دو تا پرتو هست رو باید تو زاویه باشه (این عکستم بالا نمیاد :-")

اا خب الان (با فیلتر شکن :)) ) بالا اومد ، خو برادر من زاویه بین دو تا خط که موازی نیستنو ، زاویه بین امتداد هاشون در نظر میگیریم

خب امتدادهاي اين دوتا خط دوتا زاويه ايجاد كردن ديگه. اون كه بايد درنظر گرفته بشه نسبت به اون يكي دقيقا چه ويژگي داره ؟
يه سوال ديگه، آيا وازيه اي كه پرتو تابش با پرتو بازتابش ميسازه همون زاويه اي هست كه پرتو بازتابش با تابش ميسازه؟ يا اين دوتا جمله يكي هستن ؟

به نقل از The Sniper :

اصن بیخیال کشیدن . :-" هز وقت زاویه ی بین دو پرتو یا میزان انحرافُ ازت خواستن زاویه ی بین آینه ها رو در نظر بگیر . اگر حاده بود زاویه ی بین آینه ها همون زاویه رو 2 برابر کن جواب بدست میاد . اگر منفرجه بود اول منهای 180 کن بعدش دو برارش کن . مثل همین جا که 120 ـه اول منهای 180 میکنی میشه 60 بعدش ضرب در 2 . 120 . ؛؛)

به نقل از The Sniper :
خب امتدادهاي اين دوتا خط دوتا زاويه ايجاد كردن ديگه. اون كه بايد درنظر گرفته بشه نسبت به اون يكي دقيقا چه ويژگي داره ؟
يه سوال ديگه، آيا وازيه اي كه پرتو تابش با پرتو بازتابش ميسازه همون زاويه اي هست كه پرتو بازتابش با تابش ميسازه؟ يا اين دوتا جمله يكي هستن ؟

اولی واقعن واسه من چالش بر انگیز شد ولی خب قراداده به هر حال :))

دومی هم آره دیگه :|

تو چرا وسط کنکور سوال فلسفیت گرفته ؟

به نقل از The Sniper :

من حس میکنم جوابش اشتباهه ، طبق چیزی ک تو جزوه دبیرمون هست دارم اینو میگم !
اتفاقن همین مثال توی جزوه ش هست ، زاویه بین آیینه ها 120 و تابش با 20 درجه نسبت به آیینه تابیده شده.
که اگه حساب کنید زاویه ی a این شکل میشه 120 و b هم میشه 60 . که جواب همون 120 میشه .
واسه تشخیص اینکه کدوم زاویه جوابه هم شما کافیه مسیر پرتو های تابش و بازتابش رو روی امتدادشون مشخص کنی ، ینی مثلن اینجا رو پرتو تابش یه فلش بزن به جهتی که تابیده شده ، وقتی امتدادشو کشیدی یه فلش رو امتدادشم طبق پرتو تابشت بزن .
این کارو واسه پرتو بازتابش هم انجام بده.
زاویه ای که بین دو فلشه میشه جواب مسئله.
امیدوارم منظورو رسونده باشم !

یادت ه زاویه ی بین دو بردار، به زاویه ای می گفتیم که اگه اون بردارها رو جوری کنار هم می کشیدیم که ابتداشون کنار هم باشه، با هم می سازن؟ قرارداد بود این. خب؟ حالا پرتوهای تابش و بازتابش رو هم دو تا بردار درنظر بگیر که جهت هاشون، سمتی ه که دارن می رن! حالا همین قاعده ی زاویه بین بردارها، برای زاویه ی بین پرتوها هم صادق ه. دلیلش هم صرفا قرارداد ه.

+ بالایی، جواب غلط نیست، روی شکل جای زوایای آ و ب رو اشتباه نوشته. :د

به نقل از ارغوان :
یادت ه زاویه ی بین دو بردار، به زاویه ای می گفتیم که اگه اون بردارها رو جوری کنار هم می کشیدیم که ابتداشون کنار هم باشه، با هم می سازن؟ قرارداد بود این. خب؟ حالا پرتوهای تابش و بازتابش رو هم دو تا بردار درنظر بگیر که جهت هاشون، سمتی ه که دارن می رن! حالا همین قاعده ی زاویه بین بردارها، برای زاویه ی بین پرتوها هم صادق ه. دلیلش هم صرفا قرارداد ه.

+ بالایی، جواب غلط نیست، روی شکل جای زوایای آ و ب رو اشتباه نوشته. :د
:-"
اصن من خوبه برم معلم شم! :-"
خودمو کشتم ک اینایی ک گفتیو توضیح بدم! :-"
عه راس میگی به این موضوع دقت نکردم جاشون عوض شه درست میشه! :-"

به نقل از ! luminous ! :
من حس میکنم جوابش اشتباهه ، طبق چیزی ک تو جزوه دبیرمون هست دارم اینو میگم !
اتفاقن همین مثال توی جزوه ش هست ، زاویه بین آیینه ها 120 و تابش با 20 درجه نسبت به آیینه تابیده شده.
که اگه حساب کنید زاویه ی a این شکل میشه 120 و b هم میشه 60 . که جواب همون 120 میشه .
واسه تشخیص اینکه کدوم زاویه جوابه هم شما کافیه مسیر پرتو های تابش و بازتابش رو روی امتدادشون مشخص کنی ، ینی مثلن اینجا رو پرتو تابش یه فلش بزن به جهتی که تابیده شده ، وقتی امتدادشو کشیدی یه فلش رو امتدادشم طبق پرتو تابشت بزن .
این کارو واسه پرتو بازتابش هم انجام بده.
زاویه ای که بین دو فلشه میشه جواب مسئله.
امیدوارم منظورو رسونده باشم !

همونطور كه ارغوان جان فرمودن من متاسفانه جاشون رو اشتباه نوشتم.
پس قرارداد اينه كه ما بردارها رو همسنگ كنيم و ابتداهاشون در يك نقطه مشترك باشه بعد زاويه بين اون انتهاها رو حساب كنيم ؟

بلی.

بچه ها به نظرتون خوبه که من تا 2 خرداد پیش2 بخونم بعد دو روز دین و زندگی بخونم(فک میکنم یادم رفته طول سالم خوب نخوندمش :-<)؟؟ :-? :-?
بعد از پنج خرداد یه روز در میون ازمون بدم؟ :-s :-s :-<
البته اگه حس درس خوندنم برگشت.... =(( =((

جواب سوال 8 فیزیک تو پاسخ نامه درسته؟!لوله صوتی بسته فقط هماهنگ فرد داره وقتی گفته هماهنگ سوم یعنی طول لوله 3/4 طول موج باشه
پاسخ نامه

به نقل از Lily Delicated :
جواب سوال 8 فیزیک تو پاسخ نامه درسته؟!لوله صوتی بسته فقط هماهنگ فرد داره وقتی گفته هماهنگ سوم یعنی طول لوله 3/4 طول موج باشه
پاسخ نامه
نه اشتباه کشیده قسمت الف رو n اینجا 2 هستش باید 2 تا گره و شکم باشه...

معلما طبق همین پاسخ نامه تصحیح می کنن و نمره رو به ما نمیدن؟! :|
چه جوری باید اعتراض کنیم که اصلاحیه بدن واسه پاسخنامه فیزیک؟

به نقل از Lily Delicated :
معلما طبق همین پاسخ نامه تصحیح می کنن و نمره رو به ما نمیدن؟! :|
چه جوری باید اعتراض کنیم که اصلاحیه بدن واسه پاسخنامه فیزیک؟
نه دیگه خودشون میدونن جواب درست چیه!!!

این که میگن دفترچه کنکور سری A و B و C داره یعنی چی؟ترتیب سوالا فرق داره یا ترتیب گزینه ها؟
کنکور ریاضی صبح 5تیر برگزار میشه؟زبان کی برگزار میشه؟عصر همون روز یا فرداش؟

Back
بالا