• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

يه روز در ميون كنكور بده بعد بررسي كن و جاهايي كه حس ميكني تسلط نداري بخون و تست بزن،مثلا مي بيني فرمول هاي مقاطع مخروطي يادت رفته،برو جزوه تو يه دور بخون،تست هم بزن تا هم فرمولا يادت بياد هم تثبيت شه
اگه ديدي مشكل نداري هم هر روز كنكور بده!

تو این روش سه روز یه بار که امتحان میدیم،چقد میشه به نتایجش اعتماد کرد؟ینی کنکور چقد ممکنه آدم از این کمتر بزنه؟ :-?

به نقل از Møøñ-Łįkē :
تو این روش سه روز یه بار که امتحان میدیم،چقد میشه به نتایجش اعتماد کرد؟ینی کنکور چقد ممکنه آدم از این کمتر بزنه؟ :-?
هر چند تا که کنکور دادی، آخرش واسه هر درس یه میانگین درصد بگیر، از اون میانگین بیست تا کم کن و پونزده تا اضافه کن بهش! درصد کنکورت به احتمال بسیار بالا تو این بازه خواهد بود، واین کم و زیاد کردنه به خاطر شرایط جلسه و.. ست!

سلام دوستان
کسی کتاب "کپی برابر اصل" رو از نشر نیمکت سبز می‌شناسه؟! چه نظرات و توصیه هایی راجع بهش دارین؟

به نقل از sepehr94 :
سلام دوستان
کسی کتاب "کپی برابر اصل" رو از نشر نیمکت سبز می‌شناسه؟! چه نظرات و توصیه هایی راجع بهش دارین؟
من این کتابو گرفتم ؛
9 تا آزمون جامع گذاشته
چیزی که تو مقدمشم نوشته اینه که تقریبا 50 درصد سالای قبل شباهت داشته با کنکورو اینا !
راستش فقط یه فیزیک ازش زدم ، سوالاش بد نبود یه چی در حد کنکور بود یکم آسون تر شاید !
چیدمان سوالاشم به ترتیب دفترچه کنکوره

[member=656]علیرضا[/member]: اره دیگه ببین اصولا اینجوریه که تابع تویه اون نقطه حد داره اما تعریف نشده است(بیشتر این مدلیش رو دیدم) مثلا فرض کن تویه اون نقطه مخرج تابع 0 میشه اما حد چپ و راستش باهم برابر...
و اصولا میان تابع رو چند ضابطه ای میکنن و اون نقاط رو جداگانه پیوسته میکنن...

به نقل از ! luminous ! :
من این کتابو گرفتم ؛
9 تا آزمون جامع گذاشته
چیزی که تو مقدمشم نوشته اینه که تقریبا 50 درصد سالای قبل شباهت داشته با کنکورو اینا !
راستش فقط یه فیزیک ازش زدم ، سوالاش بد نبود یه چی در حد کنکور بود یکم آسون تر شاید !
چیدمان سوالاشم به ترتیب دفترچه کنکوره
سلام خیلی ممنون. من خودم این کتاب رو دارم ولی هنوز نخوندمش! می خواستم نظر شما رو بدونم که تو این مدت باقی مونده فقط کنکورا رو بزنم یا فقط اینو؟! چون وقت نمیشه دوتاش با هم احتمالا!
برنامه خودتون چیه؟

سلام علیکم ;D
دوستان سال بالایی یه سوال :
میگم این تخمین رتبه های سی دی کتاب زرد چقدر به واقعیت نزدیکه؟؟
یعنی واسه منی که 3 تا کنکور دادم و هر بار تو منظقه 2 یه حدود رتبه آوردم میشه با درصد زیادی از اطمینان بگم احتمالش تو کنکور امسال هم
که همین رتبه رو بیارم زیاده؟

به نقل از sara.n :
سلام علیکم ;D
دوستان سال بالایی یه سوال :
میگم این تخمین رتبه های سی دی کتاب زرد چقدر به واقعیت نزدیکه؟؟
یعنی واسه منی که 3 تا کنکور دادم و هر بار تو منظقه 2 یه حدود رتبه آوردم میشه با درصد زیادی از اطمینان بگم احتمالش تو کنکور امسال هم
که همین رتبه رو بیارم زیاده؟

ببین من صبی سراسری 90 رو دادم بعد با این تمین رتبه زدم اصن از زمین تا آسمون با سنجش فرق داش :| حالا دیگه نمیدوم این ریده یا اون ؟؟؟!!!!

تنها خصوصیت مشترکشون این بود که جفتشون گند بودن :-<

تخمین رتبه ی قلمچی درصداتو بین شرکت کننده های اون سال مقایسه میکنه؛ یعنی درسته که اگه اون سال کنکور میدادی این رتبه رو میاوردی!

Back
بالا