• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

با مداد معمولی سوالارو حل کنیم یا با مداد اتود ؟؟آخه با اتود وارد کردن سخته و شاید سوراخ کنه برگه رو ولی با معمولیم هی باید تراش کنی و اینا؟؟؟

میگما آمبولانس یه چیزی دیگه ماشین آتش نشانی واسه چی میاد توحوزه؟؟؟ ;D

مثلا شاید یکی عمل خود سوزی انجام بده؟؟!! ;D

• لایک
امتیازات: farz

به نقل از Lily Delicated :
همراه با پاسخ نامه دفترچه سوال هم جمع می کنن؟
اینجا اینجوریه که میگیرن ولی بعدن میتونی بری بگبری ازشون...

به نقل از s H a D i :
با مداد معمولی سوالارو حل کنیم یا با مداد اتود ؟؟آخه با اتود وارد کردن سخته و شاید سوراخ کنه برگه رو ولی با معمولیم هی باید تراش کنی و اینا؟؟؟
به نظر من راه منطقی، این ه که یه اتود ببری با چندتا مداد؛ با اتود حل کنی با مداد وارد کنی. چندتا مدادم به خاطر این که هی ننشینی به تراشیدن و اینا :-" نوک اتود هم چون ظریفتر و کوچیکتره باعث میشه راه حل نوشتنات جمع‌وجورتر بشن و دفترچه‌ت خیلی درهم‌برهم نشه قاتی نکنی.

• لایک
امتیازات: M.A.M

به نقل از ارغوان :
به نظر من راه منطقی، این ه که یه اتود ببری با چندتا مداد؛ با اتود حل کنی با مداد وارد کنی. چندتا مدادم به خاطر این که هی ننشینی به تراشیدن و اینا :-" نوک اتود هم چون ظریفتر و کوچیکتره باعث میشه راه حل نوشتنات جمع‌وجورتر بشن و دفترچه‌ت خیلی درهم‌برهم نشه قاتی نکنی.
قاطی دیگه؟؟؟ ;D
این واسه کسی خوبه که درس به درس یا صفحه به صفحه وارد کنه نه دونه دونه!!

راست ميگن چند تا سرباز مسلح هم تو حوزه هستند و مواظبن؟

به نقل از Sanctum :
راست ميگن چند تا سرباز مسلح هم تو حوزه هستند و مواظبن؟
آره هستن ;D

به نقل از ارغوان :

چ جدی گرفتین کنکور رو :-" بابا ی مداد تراشیدن که وقت نمیبره ;D تازه تخلیه اعصاب روانی هم هست تراشیدن مداد :-"

من از مداد تراشیدن در تمام ادوار زندگی م متنفر بوده م آخه. ""-:

× نه جدا این آ سوال ه براتون واقعا؟ (((: خب هر جا باشه چرک نویس ش ((: چه سوالی ه واقعا؟ ((:
× هم قاتی درست ه هم قاطی. :ی #روشنگری

Back
بالا