دوبرابر دینی حجم داره ولیبه نقل از payaaaaam :اگه حجمش اندازه دین و زندگی جامع باشه زیاد هست ولی غیر ممکن نیست خوندنش
براي شيمي 3 سعي كن خيلي سبز بگيري (اگه سال سومي بودي مبتكران بهتر بود ) تخته سياه هم دارم من بد نيست نشر الگو هم دارم اونم شبيه خيلي سبزه ولي طبقه بندي تست هاش ضعيفتره و پاسخ تشريحيش هم ضعيفتره نسبت به مبتكران و خيلي سبز.به نقل از saba987 :شیمی 3 مبتکران خیلی اضافی نگفته؟؟؟ #
ینی مباحثی که تو درسنامه هاش و تست های تالیفی ش گفته واسه کنکور واقعا لازمه؟؟
واسه شیمی 3 در کل چ کتابی مناسبه؟؟؟
زبان فارسی کلک معلم خوبه؟؟
ادبیات خیلی سبز چطوره؟؟؟
دین و زندگی چی ؟؟؟ تست! اصلا لازمه واسه دین و زندگی درسنامه بخونم یا کتاب کافیه؟
لطفا جواب بدید!![]()
به نقل از saba987 :شیمی 3 مبتکران خیلی اضافی نگفته؟؟؟ #
ینی مباحثی که تو درسنامه هاش و تست های تالیفی ش گفته واسه کنکور واقعا لازمه؟؟
واسه شیمی 3 در کل چ کتابی مناسبه؟؟؟
زبان فارسی کلک معلم خوبه؟؟
ادبیات خیلی سبز چطوره؟؟؟
دین و زندگی چی ؟؟؟ تست! اصلا لازمه واسه دین و زندگی درسنامه بخونم یا کتاب کافیه؟
لطفا جواب بدید!![]()
مبحثی و نشر الگو ترجیحا...عالیهبه نقل از "Hot Me~ :سلام
برای ادبیات چجوری کتاب بگیریم به نظر شما ؟؟(یا بهتره بگم چجوری بخونیم؟؟)
مبحثی یا خط به خط؟؟
لطفا کتاب مناسب معرفی کنید.
بچه سئوال کردبه نقل از ʃҊдʐ₤ :یه سئوال : کتاب گاج فیزیک خاکستری با انتشارات جوکار فیزیک خاکستری فرق داره ؟؟؟
فیزیک اول:کانون آبی خیلی سبز مبتکرانو...به نقل از maC :خواهشا یه نفر کاملا واضح به من بگه برا فیزیک چه کتابی بگیرم پیش و پایه که خیلی سخت نباشه ( با توجه به این که من ارتباط خوبی با فیزیک ندارم)( از خیلی سبزم خوشم نمیاد !!!)؟؟؟ و عربی چه کتابی برای خوندن بهتره و چه کتابی برای تست زدن؟؟؟
به نقل از بی احســــاسـ... :ریاضی دو چی بگیرم ؟ تستاشو اصلا نمیتونم حل کنم ! در واقع نمیفهممشون ! اکثرا اونجاهایی که با حسابان مشترکن رو میتونم تستاشو حل کنم !!!
+
شیمی دو ، مبتکران خوبه بخرم ؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟
به نظرم باید یه فرق کوچولو بکنه اگه نکنه مرض دارن 2 جور کتاب بیاد بدن بیرون ؟!به نقل از ʃҊдʐ₤ :بچه سئوال کرد![]()
فقط همیناس ... جز اینا واسه اینکه تکمیلی کار کنی و سطح اطلاعاتت بالا بره برو جزوه ی خانم اقا محمدی رو بخون...100 میزنی.. جون شادی راس میگمبه نقل از kOs@r_A :بچه ها واسه تست زنی زیست(فقط تست)غیر خیلی سبز و آبی و همگامان چی هس که توضیح اضافی نداشته باشه و خوب هم باشه واسه کنکور؟