واسه کل ریاضیا به نظر من الگو خوبه هم درسنامه های خلاصه و جامعی داره هم تستای خوببه نقل از k1_24 :برای ریاضی و فیزیک
چه کتابی بگیرم که کامل باشه و درس نامه نسبتا خوبی داشته باشه ؟
کتابای مهر و ماه رو مشاور ما اردیبهشت و خرداد میگفت بخونیم واسه جمع بندی و مرور کلی من خودم البته هیچکدومشو نخوندمبه نقل از k1_24 :نظرتون نسبت به کتاب های جامع مهر و ماه چیه؟ B-)
خب ریاضی مهر و ماه خوب بود که فک کنم تقریبا همه کنکوریا اونو میخونن...اما 5 گنج ادبیاتش به درد نمیخورد..زیست مهروماه هم داشتم ولی چندان جالب نبود ..من فقط برای اینکه تست تکراری نزنم از اواسط آبان اونو شروع کردم فقط برای قسمت زیست سوم تستای دوم و پیش رو خیلی نگا نکردم بهش..کلا این جامع زیست کتاب خیلی خوبی نبودبه نقل از k1_24 :نظرتون نسبت به کتاب های جامع مهر و ماه چیه؟ B-)
من هر دوتا رو خوندمبه نقل از k1_24 :بین فیزیک و ریاضی تجربی
کاج و خیلی سبز
کدومش بهتره؟از چه لحاظ؟
به نقل از محمد پسندیده فرد :من هر دوتا رو خوندم
الان واسه پایه دارم میگم!
ترجیحا گاج کنکوری تره!ینی از ترم دو ب بعد بخصوص بعد عید کارگُشاس
ولی خیلی سبزم مسائل توپی داره حال میکردم باش...واسه همین پیشنهاد میکنم اگه میتونین سبز رو تا ترم یک بخونین گاج رو ترم دو.
واسه پیش هم فقط جلد یکه سبز رو داشتم شامل حرکت دینتامیک
حرکتش ک چرت بود...
دینامیکش عالی!
ولی در کل فیزیک گاج خیلی خوبه و اگه سطحت هم بالاس ی قسمت داره ب نام "یک قدم تا صد"خداست اصن!
به نقل از k1_24 :خیلی ممنون
برای ریاضی هم کاج بگیرم؟ درسنامه هم داره یا فقط تسته؟
به نقل از زهــــــــــــــــــــــــرا :منم نظر بدم برای ریاضی پیش گاج خیلی خوب بود..حتما حتما بخونش...ولی گاج پایه رو ندیدم من
منظورت دیفه؟به نقل از k1_24 :خیلی ممنون
برای ریاضی هم کاج بگیرم؟ درسنامه هم داره یا فقط تسته؟
شیمی مبتکران عالیه معلمم نداشته باشی درسنامه هاش کافیه. من فیزیکشو برای بالا بردن سرعتم بعد از الگو میزدم خوب بود اما آسون تر از الگو بود. زبانش خوبه اما خیلی توضیح میده کلی جزئیات و استثناها رو میگه من خودم واسه زبان کنکور کیاسالارو میزدم واسه ریدینگ و کلوزم اول درک متن به زبان ساده ی شهاب اناری بعدم و نترسیم از متن کیاسالاربه نقل از k1_24 :درسنامه هم داره؟
مبتکران چی ؟خوبه کتاباش؟ زبان انگلیسی مبتکران کامله؟
شرمنده سوال زیاد می پرسم آخه همین امروز می خوام بخرم برای همی سوال زیاد می پرسم
به نقل از Marjan.N :شیمی مبتکران عالیه معلمم نداشته باشی درسنامه هاش کافیه. من فیزیکشو برای بالا بردن سرعتم بعد از الگو میزدم خوب بود اما آسون تر از الگو بود. زبانش خوبه اما خیلی توضیح میده کلی جزئیات و استثناها رو میگه من خودم واسه زبان کنکور کیاسالارو میزدم واسه ریدینگ و کلوزم اول درک متن به زبان ساده ی شهاب اناری بعدم و نترسیم از متن کیاسالار
این دوتا که میگی نخوندم اما زبان کنکور کیاسالار خوبه ها درسنامه هاش مفید و مختصره حالا دیدی یه ورقی بزن شاید خوشت اومد سومم داره تستاشم یه تعداد معقولیه بعدم انقد رو یه کتاب زوم نکن یه دونه میزنی تموم میشه یکی دیگه یا موازی میزنی اما خب کتابای گاج مخصوصا عمومیا اکثرا خوبن این کتاب کنکورا تا جایی که من پارسال دیدم خیلی از رو دست هم مینویسن بعضیاشون عین همن سخت نگیربه نقل از k1_24 :تشکر
بیشتر کتاب هارو گرفتم
فقط بین کتاب های جامع زبان انگلیسی گیر کردم کدومش بهتره؟
جامع خیلی سیز _ جامع گاج+ وازگان
شبقرهبه نقل از k1_24 :تشکر
بیشتر کتاب هارو گرفتم
فقط بین کتاب های جامع زبان انگلیسی گیر کردم کدومش بهتره؟
جامع خیلی سیز _ جامع گاج+ وازگان