واسه تاريخ ادبيات هم تاريخ ادبيات رمزينه خوبه(اومده تاريخ ادبيات و اعلام و درآمدهاي كتاب درسي رو به صورت خلاصه نوشته و خوبهبه نقل از HotMe :سلام
دوستان برای تاریخ ادبیات چه کتابی رو پیشنهاد میکنین؟؟؟
نظرتون در مورد فلش کارت چیه برای تاریخ ادبیات؟؟ قابل اعتماد هست که کامل باشه؟؟
به نقل از شبگرد رومینا :عزیزم من کی گفتم نمیاد؟!
گفتم لغاتش نمیاد
وگر نه قواعدش پایه ایه و حتما میاد
به نقل از V :فلش كارت اماده بخري يني؟
من خودم فلش كارت مي نوشتم بعد با لايتنر حفظ ميكردم،خوب بود
برا دبف من نظرم رو گاج طوسی هسش به نظرم عالیهبه نقل از Moto19 :من در مورد فیزیک پیش از خیلی ها پرسیدم بیشتر نظرشون رو خیلی سبز هست بعضی ها میگن نشر الگو سطحش خیلی بالاست و... از اون طرف یکی از دوستان گفت خیلی سبز سوالاش خیلی سخته و سطح بالاست میشه. در مجموع برای درصد خوب و البته کتابی که پاسخ نامه تشریحی کامل و درسنامه خوبی هم داشته باشه چیه؟ بین نشر الگو و گاج و خیلی سبز کدوم پیشنهاد میشه؟
برای دیفرانسیل اندیشه فائق یا تخته سیاه خوبه؟ یا از این دوتا بهت هم هست؟
برای تحلیلی و گسسته چطور؟
به نقل از Moto19 :من در مورد فیزیک پیش از خیلی ها پرسیدم بیشتر نظرشون رو خیلی سبز هست بعضی ها میگن نشر الگو سطحش خیلی بالاست و... از اون طرف یکی از دوستان گفت خیلی سبز سوالاش خیلی سخته و سطح بالاست میشه. در مجموع برای درصد خوب و البته کتابی که پاسخ نامه تشریحی کامل و درسنامه خوبی هم داشته باشه چیه؟ بین نشر الگو و گاج و خیلی سبز کدوم پیشنهاد میشه؟
فیزیک پایه گاج نقره ای خوبهبه نقل از botia :سلام دوباره,دیگه واسه همه چی میدونم چی بخرم
فقط واسه فیزیک پایه نمیدونم
ببینید واسه یه دانش آموز متوسط خیلی به بالا کدوم کتاب رو پیشنهاد میکنید
نشر الگو واسه فیزیک درسنامه خوب و جامعی دارهبه نقل از Moto19 :من در مورد فیزیک پیش از خیلی ها پرسیدم بیشتر نظرشون رو خیلی سبز هست بعضی ها میگن نشر الگو سطحش خیلی بالاست و... از اون طرف یکی از دوستان گفت خیلی سبز سوالاش خیلی سخته و سطح بالاست میشه. در مجموع برای درصد خوب و البته کتابی که پاسخ نامه تشریحی کامل و درسنامه خوبی هم داشته باشه چیه؟ بین نشر الگو و گاج و خیلی سبز کدوم پیشنهاد میشه؟
کلا برای زبان:به نقل از mehrdadkhadem :سلام
دوستان میشه این سه کتاب زبان انگلیسی جامع رو برام مقایسه کنید یعنی مزایا و معایب هر کدوم رو بگید و بگید کدوم یکیش مناسب تره { وضعیتم هم تو درس زبان خوبه}
1-زبان کنکور-گاچ ، خیلی سبز ، مبتکران{شهاب اناری}
ممنون
به نظر من گاج بهتره هم ریدینگاش هم توضیحاش هم دفترچه لغتشبه نقل از amir 777 :من برا زبان پارسال رو مبتکران کار کردم قواعدش رو خیلی خلاصه گفته
حالا بین شبقره و گاج موندم
به نقل از amir 777 :من برا زبان پارسال رو مبتکران کار کردم قواعدش رو خیلی خلاصه گفته
حالا بین شبقره و گاج موندم
من الگوروبهتون پیشنهادمیدم خیلی خوبهبه نقل از k1_24 :فیزیک پایه مهر و ماه یا کاج کدومش درسنامه کامل تری داره؟