پیش گاج رو خریدم.به نقل از شـــــــــــیرین :جدی ) من اونی که عکسه ادم قاتله روشرو میگم
تالیفی داره کنکورم داره تستاش جمع بندی شدس و خوب
به نظر من کتاب جدا برا پیش بگیری بهتره تا یه کتاب جامع برا کل سال
برا شیمی خعلی سبز کارایش تو کنکور بهتره و.لی سشطح سوالاته مبتکران بهتر و سخترهبه نقل از sepehr94 :بهترین کتاب ریاضیات تجربی چیست؟!
من مهروماه رو دارم ولی راضی نیستم...
برای شیمی بالاخره خیلی سبز یا مبتکران؟!؟؟؟؟؟
به نقل از sepehr94 :بهترین کتاب ریاضیات تجربی چیست؟!
من مهروماه رو دارم ولی راضی نیستم...
برای شیمی بالاخره خیلی سبز یا مبتکران؟!؟؟؟؟؟
مرسی از پاسخت...به نقل از The Sniper :من هم خيلي سبز دارم هم تخته سياه هم مهروماه. خيلي سبز بازدهش بيشتره ولي سوالاي تخيلي داره بكم (البته ميگن تو ويرايش جديدش اينجور سوالات رو حذف كرده ) تخته سياه هم سوالاتش آسونتر و منطقي تر هستن پاسخنامه تشريحيشونم عاليه
ببین خعلی سبز برا هر سوالاش یه فرمول گفته که زیاد جذاب نیس یعنی من باش حال نمیکردم فار و ندیدم ولی الگو هم کتابش خوبه :)به نقل از sana.sh :واسه تست تحليلي كتاب خوب چي سراغ دارين؟
من تابستون دو فصل اول تحليلي رو از رو گاج ميكرو زدم الان ك آزمونا از اول سوال ميده ميخوام يه كتاب ديگه بخرم چون گاج ميكرو رو اينقد خوندم سوالا و گزينه هاس حفظمه
حالا كتاباي خيلي سبزو انرژي اتمي و فار هست تستاش ديگه.. به نظر شما كدومش خوبه؟اگه كتاب ديگه اي هم سراغ دارين لطف كنين معرفي كنين
به نقل از شـــــــــــیرین :ببین خعلی سبز برا هر سوالاش یه فرمول گفته که زیاد جذاب نیس یعنی من باش حال نمیکردم فار و ندیدم ولی الگو هم کتابش خوبه :)
به نقل از sana.sh :واسه تست تحليلي كتاب خوب چي سراغ دارين؟
من تابستون دو فصل اول تحليلي رو از رو گاج ميكرو زدم الان ك آزمونا از اول سوال ميده ميخوام يه كتاب ديگه بخرم چون گاج ميكرو رو اينقد خوندم سوالا و گزينه هاس حفظمه
حالا كتاباي خيلي سبزو انرژي اتمي و فار هست تستاش ديگه.. به نظر شما كدومش خوبه؟اگه كتاب ديگه اي هم سراغ دارين لطف كنين معرفي كنين
به نقل از ∞nilofar banihashem :برأي زبان كتاب به درد بخور هست أصن"؟
به نقل از sana.sh :بچه هاي تخته سياه ديفرانسيل چطوره؟؟
من فار رو ندیدم ولی اه ریاضی هسی خعلی سبز بگیر ولی اگه تجربی هسی گاج خوبهبه نقل از k1_24 :فیزیک انتشارات فاز در چه حده؟ از کاج مفید تره؟
به نقل از ∞nilofar banihashem :برأي زبان كتاب به درد بخور هست أصن"؟
زبان کنکور رضا کیاسالاربه نقل از ∞nilofar banihashem :برأي زبان كتاب به درد بخور هست أصن"؟