بحث در خصوص انتخاب کتاب کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث در خصوص انتخاب کتاب کنکور

سلام
برای جمع بندی شیمی نمیخوام فیل شیمی ها رو بگیرم.نظرتون درباره این دوتاچیه؟سیب مهروماه یا چکیده تخته سیاه؟
اگه به جای مبتکران اینا رو بگیرم نکته ای ازدست میدم؟(آخه حجم کتابای بازرگان برای جمع بندی زیاده...هرسال یه کتاب!!)

به نقل از sibsorkh2008 :
سلام
برای جمع بندی شیمی نمیخوام فیل شیمی ها رو بگیرم.نظرتون درباره این دوتاچیه؟سیب مهروماه یا چکیده تخته سیاه؟
اگه به جای مبتکران اینا رو بگیرم نکته ای ازدست میدم؟(آخه حجم کتابای بازرگان برای جمع بندی زیاده...هرسال یه کتاب!!)
من هرسه رو دیدم، به نظر من کتاب آخر مهروماه (همون سیب!) خیلی بهتر از چکیده هست، حالا باز هم بستگی به دیدگاه افراد داره؛ هرکسی از یه کتاب خوشش میاد...
من پارسال با کمترین معلومات تونستم هرسه تا زیپ یا همون فیل ها رو بخونم و تو کنکور تجربی 33 زدم... چون تست کم میزدم شاید...
امسال دیگه سیبو میخونم...
ولی اگه شیمیت خوبه نمیخواد فیل رو بخونی...بیشتر برای همونایی که دقیقه نودن!

سلام دوستان

همایش شیمی دریافت چطور کتابیه؟ چه نکاتی رو گفته؟ اگه میشه یه توضیح کلی در موردش بدید. من تا الان شیمی2 رو از رو کتاب و جزوه دبیر خوندم+یسری سوالای کنکور. شیمی3 هم باز همینطور. واسه ازمونای ازمایشی خیلی نتایجی خوبی از شیمی پایه نمیگیرم خیلی بصورت نکات تستی هم کار نکردم الان همایش شیمی دریافت رو بگیرم با توجه به وقت باقی مونده خوبه یا کتاب دیگه ای پیشنهاد میشه؟

من ادبیات جامع خیلی سبزو دارم.
لازمه موضوعی گاجوهم بگیرم؟ :-?

کسى"کتاب آخر دين و زندگى"انتشارات مهر و ماه رو داره؟اگه داريد نظرتون چيه؟جمع بنديش خوبه؟

کتاب همایش نشر دریافت کتاب خوبیه؟میشه جایگزین گاج کرد؟

به نقل از alcor star :

به غیر از همایش زیست و قرابت بقیه اشون آشغاله انصافا

شما همایش دینی رو یک نگاه بندازید در پایان هر درس چندتا تست اورده بعد جالبه بعضی واقتا تست تکراری اورده اونم با پاسخ اشتباه !!

به نقل از alcor star :
خداییش گاج یه چیز دیگه س!!
به عقیده من بهترین انتشاراتِ در زمینه کنکور!
خب وقتی گاج هست و خیلیا تاییدش میکنن چرا بری سراغ چیز دیگه!؟

• لایک
امتیازات: k1_24

دوستان،برا کسی که ازالان میخواد ادبیات رو "بهتر" بخونه چه کتابی پیشنهادمیکنین؟!

به نقل از مهسا.م :
دوستان،برا کسی که ازالان میخواد ادبیات رو "بهتر" بخونه چه کتابی پیشنهادمیکنین؟!
کتاب زرد عمومی ! :-"

به نقل از نـ ـی ـما :
خداییش گاج یه چیز دیگه س!!
به عقیده من بهترین انتشاراتِ در زمینه کنکور!
خب وقتی گاج هست و خیلیا تاییدش میکنن چرا بری سراغ چیز دیگه!؟
از فکر کردن بهش پشیمون شدم!
صرفا به دلیل تاکید مشاورمون پرسیدم

به نقل از CrazyB0y :
کتاب زرد عمومی ! :-"

بله ;;) ،آیا خیلی سبز یا گاج رو اصلا مناسب نمیدونید؟!

نظرتون در مورد کتاب نوروز چیه؟
به نظرتون ارزش داره بزنمش؟

من از دینی انتشارات دریافت راضیم. و به نظرم خوبه...

به نقل از Mahsa.Z :
کسى"کتاب آخر دين و زندگى"انتشارات مهر و ماه رو داره؟اگه داريد نظرتون چيه؟جمع بنديش خوبه؟
من دارم! آشغاله! خیلی درهم برهم و مسخره گفته! ینی اصن هیچی نیس فقط کتابو به جمله های مختلف تقسیم کرده :| بخش آیاتشم داغونه!

به نقل از Fateme.RMA :
من دارم! آشغاله! خیلی درهم برهم و مسخره گفته! ینی اصن هیچی نیس فقط کتابو به جمله های مختلف تقسیم کرده :| بخش آیاتشم داغونه!
به نقل از Mahsa.Z :

البته بستگی داره وضعت در مورد دین و زندگی چطوره{منظور پیش زمینه ست قبلا چیزی خوندی یا نه یا این که اگه خوندی از روی چی خوندی} و همچنین به شدت به نحوه ی خوندنت هم بستگی داره. اگه اصلا چیزی نخوندی با یه سری جمله روبه رویی که اصلا نمی دونی از کجا اومده و چی میگه.آخرش اومده یه سری چیزا رو بررسی کرده که تقریبا کامله {کامله ولی من یه چیزایی رو بهش اضافه کردم} و اینکه آزمونک های خوبی داره.
در کل پیشنهادم اینه که بری یه کتاب فروشی ببینیش شاید به دردت خورد اون کسی که می گه آشغاله از نگاه خودش و با توجه به شرایط خودش میگه و بس،و از شرایط تو با خبر نیس.شاید واسه تو شد معجزه و خوب از آب در اومد. :|

دوستان ! برا جمع بندی ادبیات همایش خوبه یا سیب مهر و ماه ؟!

چه همه دیگه افتادن دنبال کتاب جمع بندی :-"
واسه جمع بندی ریاضی تجربی کتاب غیر مهر و ماه هست؟ اصن چی پیشنهاد میکنید؟
واسه ریاضی پیش 2 کانون آبی کافیه؟ اگه جزوه نداشته باشی. یعنی کلا" درسنامه و تست.من گاج دارم خیلی زیاده حجم پیش 2ش ، وقت ندارم ، اما وسواس دارم.موندم کانون آبی بخونم یا همون گاج .

به نقل از Dr.Stansfield :
چه همه دیگه افتادن دنبال کتاب جمع بندی :-"
واسه جمع بندی ریاضی تجربی کتاب غیر مهر و ماه هست؟ اصن چی پیشنهاد میکنید؟
واسه ریاضی پیش 2 کانون آبی کافیه؟ اگه جزوه نداشته باشی. یعنی کلا" درسنامه و تست.من گاج دارم خیلی زیاده حجم پیش 2ش ، وقت ندارم ، اما وسواس دارم.موندم کانون آبی بخونم یا همون گاج .
اصولن احساسم اینه آبی کانون درس نامه هاش تقریبن مزخرف هست. فکر کنم همون گاج خوبه منم دارمش.
+
دین و زندگی این اواخر رفته روی اعصابم! یک کتاب جمع بندی خوب لطفن.

به سوگند : دین و زندگی نشر دریافت به نظرم خوبه

Back
بالا