- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
برای بحث و مشورت در خصوص انتخاب کتاب برای سال کنکور از این تاپیک استفاده کنید :)
من عربی ازفوت وفن هیچی حالیم نمیشه زبون مبتکران ایلدفیلی روبهترمیفهمم...زبان هم فقط شهاب اناریبه نقل از prph :برای همه درسایه ریاضی(رشته ریاضی) بهترین گزینه به نظر من میکرو طبقه بندیه گاجه....ولی اگه از اونایی هستین که به کانون پای بندین خوب ابی بسیار بدرد بخور خواهد بود!(من تقریبا این انتشارات و کتابا رو تا حالا کار کردم که اینو میگم:1 میکرو گاج2ابی کانون3خوشخوان4 مبتکران(هم اموزشی ها رو دیدم که فک نکنم برا کنکور مفید باشه و چه تست!)5 نشر الگو6حتی گل واژه)««اظهار نظر کردم چون تا الان درصد های ریاضیم تو کانون زیر 80 نیومده!»»
یکی عمومیا رو کمک کنه لدفن:
1 مهروماه رو کجای دلم بزارم؟_مختصات دقیق لدفن!
2 عربی:فوت و فن»»چطوره؟کتاب بهتری براشش هس؟
3 ادبیت پنج گنج مهرو ماه؟کافیه؟یا مثلا باید برا قرابت و اینا کتاب جدا بگیرم؟
4 زبان:خط سفیدو عشق است یا شهاب اناریه مبتکرانو؟
5 دینی:رسما تعطیلم الان!کمک لازمم،شدید!
به نقل از mahsa.mnm96 :واسه زیست کتابای آرامفر خوبه؟ کدومش واسه تابستون به درد بخورتره؟(آخه کتاباش خیلی متنوع اس)
رياضيات تجربي خيلي سبز خيلي خوبه!به نقل از manbikas :یه کتاب خوب واسه ریاضی تجربی لطفا من مهر و ماه رو دیدم خیلی به دلم نشست ریاضیم خوبه
فوت و فن عربي رو بيخيال شو واقعا كتاب مزخرفيه! اياد فيلي از هر لحاظ خوبه، هم درس نامه هاش خوبه هم تستاش! واسه تست بيشترم ميكرو گاج خوبه! (دارم ميكرو گاجو منتها تا حالا بازش نكردم! ولي بچه ها ميگن خوبه! )به نقل از prph :2 عربی:فوت و فن»»چطوره؟کتاب بهتری براشش هس؟
3 ادبیت پنج گنج مهرو ماه؟کافیه؟یا مثلا باید برا قرابت و اینا کتاب جدا بگیرم؟
4 زبان:خط سفیدو عشق است یا شهاب اناریه مبتکرانو؟
5 دینی:رسما تعطیلم الان!کمک لازمم،شدید!
اقا براي ژنتيك،من امسال المپياد بودم كتاب ساسان اميني رو خوندم،بعد عالي بود خيلي خوب درس داده،به نقل از manbikas :واسه زیست دوستان سال بالایی به من پیشنهاد این مدلی دادن
ژنتیک دکتر آرامفر (من خودنمش سه بار خیلی خیلی خوب بود )
به نقل از غَــزالــه :لطفا کتاب ِ خوب معرفی کنید؛
دیفرانسیل:الگو
گسسته:-
هندسه تحلیلی:-
فیزیک 4:اول گاج نقره ای دوم خیلی سبز(دومی سخت تره)
حسابان:گاج پایه خوبه تستش الگو هم بد نیست
قرابت معنایی:قطعا قرابت همون سبطی
من برای گسسته خوش خوانو داشتم که خیلی خوب بود. برای تحلیلی هم من خوش خوانو فارو داشتم که فار بهتر بود. دیفرانسیل هم گاج نقره ای داشتم.به نقل از غَــزالــه :لطفا کتاب ِ خوب معرفی کنید؛
دیفرانسیل:
گسسته:
هندسه تحلیلی:
فیزیک 4:
حسابان:
قرابت معنایی:
عالیه ولی واسه شروع حوصله آدم سر میره.آرام فر مختصر و مفیده واسه شروع خیلی بهتره.بعدش خ سبز.به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :واسه ژنتیک ، ژنتیک مندلی خیلی سبز هم خوبه ها
حجمش زیاده ولی انصافن مفهومی گفته. آدم خوشش میاد بخونه!
به نقل از غَــزالــه :لطفا کتاب ِ خوب معرفی کنید؛
دیفرانسیل: تست گاج و اندیشه فائق
گسسته: فار عالیه + آموزش رمزینه
هندسه تحلیلی: آموزش رمزینه ، خیلی سبز هم مناسبه
فیزیک 4: الگو
حسابان: ریاضیات پایه خیلی سبز که همراهه دیفرانسیل
قرابت معنایی: هامون سبطی
اینایی که میگم نظر شخصیمهبه نقل از چشـــــــــــــــــــــمک :بچه ها من ی لیست از کتابهای که پشتیبانه برا کنکور یای 92 دادن رو می نویسم موافق و مخالف ها اعلام کنند تا به ینتیجه برسیم بهترین کتاب رو انتخاب کنیم
شیمی:مبتکران -خیلی سبز
دینی:سبز-الگو-گاج
عربی:فوت و فن -الگو - خیلی سبز
زبان:زبان کنکور شبقره-گاج طوسی
ریاضی:جامع سبز-مهروماه
زیست:سبز -الگو-گربه-مهرو ماه
فیزیک:فار-الگو-خیلی سبز
حالا نظرتونو بگید... به نظرم بهتره یکم صبر کنیم92 ها کنکور بدن بعد از اوناهم کمک میگیریم
به نقل از يه سمپادي :اقا براي ژنتيك،من امسال المپياد بودم كتاب ساسان اميني رو خوندم،بعد عالي بود خيلي خوب درس داده،
توي دو روز هم تموم ميشه متنش هم اسونه،و بعد خوندنش خيلي راحت ميتونين مسئله هاي ژنتيك به جزكراس مضاعف و پيوستگي رو حل كنين،
اما مثلا اين كتاب ارام فر كه ميگين چه جوريه؟چه طور درس داده؟كلا ژنتيك كنكور چه جوريه؟