• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون‌های قلمچی و کنکوری‌های 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ehem_Ehem
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آزمون‌های قلمچی و کنکوری‌های 93

به نقل از IQ-High :
بله برنامه تابستون نداره ولی برنامه اصلی مهر به بعد که داره! :|

تازه یه در میون علوم زمین و زمین شناسی تغییر میکنن! یعنی مثلا آزمون 26 مهر علوم زمین داره و آزمون بعدیش یعنی 10 آبان زمین شناسی و همین طور ادامه داره.
اونوقت برنامه ی قلم چی که تا 12 مهر اعلام نشده شما این همه اطلاعات رو از کجا داری؟!؟

به نقل از Molla-Sadra :
اونوقت برنامه ی قلم چی که تا 12 مهر اعلام نشده شما این همه اطلاعات رو از کجا داری؟!؟
چرا برنامه قلمچی نسخه اولیش اعلام شده میتونید برید و تو سایت کانون ببینید

آقا مگه آزمون 21 تیر ریاضیا آسون نبود؟ پس قاعدتا نباید تراز سنگین داشته باشه دیگه. پس چجوری نفر اول 8800 شد؟ 8-|

به نقل از IQ-High :
آقا مگه آزمون 21 تیر ریاضیا آسون نبود؟ پس قاعدتا نباید تراز سنگین داشته باشه دیگه. پس چجوری نفر اول 8800 شد؟ 8-|
مگه نفرات برترو زدن ؟؟کجا؟؟

به نقل از IQ-High :
نفرات برتر رو نزدن ولی اگه گفتی من از کجا فهمیدم؟ :>
شاید کارنامه منو پیدا کردی؟؟!!!نمیدونم!!نکنه خودتی؟؟!!

به نقل از IQ-High :
منم از همين تعجب كردم :-??
احتمالا خيليا هيچي نخونده بودن
حالا از كجا فهميدين؟؟ :-"

نه من نیستم. :) همکلاسیمون 1 کشور شده! اون همیشه خدا 1 کشور بوده و هست و خواهد بود B-)

درصداشو نمیدونم ولی احتمالا همه رو 100 زده دیگه. از اون این کارا بعید نیست. آزمون های قبلی که سخت تر بودن بالا 90 میزد، این آخری که ماست بود!

به نقل از IQ-High :
نه من نیستم. :) همکلاسیمون 1 کشور شده! اون همیشه خدا 1 کشور بوده و هست و خواهد بود B-)

درصداشو نمیدونم ولی احتمالا همه رو 100 زده دیگه. از اون این کارا بعید نیست. آزمون های قبلی که سخت تر بودن بالا 90 میزد، این آخری که ماست بود!
ایول موفق باشن!! ;Dفک کنم خیلیا نخونده بودن یکیش خودم!!خیلییی آسون بود ولی من اصن خوب نشدم!!

من خودم اصلا دوتا ریدینگ زبانو نخوندم زبان 60 زدم ولی اختصاصیارو تا جایی که بلد بودم زدم. سر شیمی هم یه کوچولو :) وقت کم اوردم. با این حال ترازم 7300 شد.

آخر کسی سوال منو جواب نداد! پرسیدم اگه کسی از قلمچی ریاضی تغییر رشته بده بره قلمچی تجربی و بخواد فقط زیستو بزنه، میتونه کاری بکنه زمین شناسی تو قلمچی براش ضریب نداشته باشه؟

Back
بالا