به نقل از صـدفــــ :خیلی جالبه من واسه این آزمون بجز زرد رسماً یک کلمه هم عمومی نخونده بودم(زردم همون صُبش حفظ کرده بودم) بعد رسماً عمومیام نجاتم داد
اونوقت واسه ریاضی آزمونای قبلی صرفن آخر شبا کتاب درسی تجربی رو میخوندم که چیزی زیادتر نداشته باشه و حتا زحمت نمیدادم مثالا و تمریناشو حل کنم تقریبا همه آزمونام درصدم نسبتاً خوب شد اون وقت واسه این آزمون فقط کلّـی ریاضی خوندم و تستای خیلی سبز و زدم اونوقت درصد ریاضیم...چــرا واقعاً؟!!![]()
ولی بنظرم اینکاری که شما میکنی اصــلاً خوب نیستااا..شما با این توضیفاتت عملاً وقت عمومیتُ گذاشتی رو اختصاصی اونوقت از مهر که دفترچهها رو جدا میدن میخای چی کنی؟درسته که درصدای شما فوق العاده عالیه ولی درکل چیزی که مهمتره از تکدرس تعادل بین درساس ینی اگه کمکم اختصاصی و عمومیتونو باهم بکشین بالا همین نتیجه رو میگیرین(شایدم بهتر حتا)
![]()
نع مگه کنکور هسش که معدل تاثیر داشته باشع ؟؟ البته منطقه تاثیر دارهبه نقل از دنیا :راستی بچه ها معدل و منطقه تو کارنامه های کانون تاثیر داره !!!!
کدومش تاثیر نداره !
به نقل از صـدفــــ :
والا نمیدونم پشتیبان ما که میگف از آزمون 26اُم مهر دفترچهها رو جدا میدن.خب وقتی ملاکشون کنکوره که دفترچههاش جداس اینم باید جدا باشه دیگه قاعدتاً.نه؟
به نقل از saba987 :چطور میشه تو کانون پشتیبان نداشت.....؟؟
هنوز هیچی نشده از دستش این شکلی شدم
چ برسه بخوام آزمون بدم و .....
یا حداقل بهشون گفت ک کاری ب کارت نداشته باشن :-$
الان هنوز آزمون ندادم زنگ میزنه میپرسه چیکارا کردی بعدم کلی میکوبه تو سرم......![]()
به نقل از saba987 :چطور میشه تو کانون پشتیبان نداشت.....؟؟
هنوز هیچی نشده از دستش این شکلی شدم
چ برسه بخوام آزمون بدم و .....
یا حداقل بهشون گفت ک کاری ب کارت نداشته باشن :-$
الان هنوز آزمون ندادم زنگ میزنه میپرسه چیکارا کردی بعدم کلی میکوبه تو سرم......![]()
نه 26مهر نگاه به گذشته نمیدهبه نقل از .Sogand. :آزمون مزخرف فردا رُ که باز مانده ی آزمون های مزخرف تر!تابستون هست نمیدم من.
برنامه اش چرت بود منم حال نداشتم الکی وقتمو تلف کنم!
چیز خاصی رُ که از دست نمیدم؟! هوم؟!
+
بعد 26 مهر نگاه به گذشته از همین 12 مهر میده؟!![]()
زیست ۷ یا ۷۰به نقل از IQ-High :مثل همیشه پیشگام در گذاشتن درصدهای آزمون خودم:
ادبیات: 70
عربیات: 77 :)
معارفات: 80
انگلیسیات: 100
ریاضیات: 80 B-)
زیستیات: 7
فیزیکات: 85
شیمیات: 68
ریدمان؟