- شروع کننده موضوع
Elnaz1
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- شــــــــــــــــــــــیراز
- دانشگاه
- شیراز
- رشته دانشگاه
- عشق است دامپزشکی...
برخلاف گفته های یونان و روم در ابتدا این ایرانیان بودند که برای خودشون الهه های مختلفی داشتند
اولین الهه باد بود که مادر تمام اساطیر دنیاست
باد روزی احساس می کنه آبستن شده و اهورا را باردار است
999 روز از بارداریش میگذشت اما هیچ نشانی از بارداری در وی دیده نمیشد
با خود اندیشید چگونه من آبستن گشته ام در حالی که جز من کسی در این جهان نیست که بخواهد ...
از همین شک نطفه ی اهریمن نیز تشکیل شد و پس از 10 روز هر دو به دنیا آمدند و سپس باد از بین رفت ( میگن اهریمن باد رو میکشه )
اهریمن ایندرا ( الهه خشم و قهر ) ، وایو ( الهه طوفان ) و خشاتریا ( الهه جنگ ) را بدنیا آورد
اما اهورا میترا (الهه مهر) ، آناهیتا ( الهه نگهبان آب و باران ) ، آذر ( الهه آتش ) ، ورهرام (الهه پیروزی ) ، مهراوه ( الهه پاکی ) ، آریامن ( الهه دوستی،پیوند و آرامش ) ، اشتاد (الهه راستی و درستی) ، ّبغ (الهه ای که خوشی و شادی را تقسیم می کند ) ، اوش بام (ایزدی که نماد پرتوی خورشید است) و آسمان (الهه روز بیست و هفتم ماه مهر) را بدنیا آورد
این فرزندان هر یک بر نقطه ای از جان فرمانروایی می کردند
اما فرزندان اهریمن در پی هر فرصتی سعی در از میان بردن آنها داشتند
اما اشاره شده که ایام نبات فرزند آناهیتا است و مهرداد نیز فرزند اوش بام است
این ها بخش کوچکی از نخستین الهه های جهان بودند
سخنان مردمان سرزمین های دگر حرف های دیگری ست اما حقیقت ...
منبع : الهه ها واساطیر ایران باستان
اولین الهه باد بود که مادر تمام اساطیر دنیاست
باد روزی احساس می کنه آبستن شده و اهورا را باردار است
999 روز از بارداریش میگذشت اما هیچ نشانی از بارداری در وی دیده نمیشد
با خود اندیشید چگونه من آبستن گشته ام در حالی که جز من کسی در این جهان نیست که بخواهد ...
از همین شک نطفه ی اهریمن نیز تشکیل شد و پس از 10 روز هر دو به دنیا آمدند و سپس باد از بین رفت ( میگن اهریمن باد رو میکشه )
اهریمن ایندرا ( الهه خشم و قهر ) ، وایو ( الهه طوفان ) و خشاتریا ( الهه جنگ ) را بدنیا آورد
اما اهورا میترا (الهه مهر) ، آناهیتا ( الهه نگهبان آب و باران ) ، آذر ( الهه آتش ) ، ورهرام (الهه پیروزی ) ، مهراوه ( الهه پاکی ) ، آریامن ( الهه دوستی،پیوند و آرامش ) ، اشتاد (الهه راستی و درستی) ، ّبغ (الهه ای که خوشی و شادی را تقسیم می کند ) ، اوش بام (ایزدی که نماد پرتوی خورشید است) و آسمان (الهه روز بیست و هفتم ماه مهر) را بدنیا آورد
این فرزندان هر یک بر نقطه ای از جان فرمانروایی می کردند
اما فرزندان اهریمن در پی هر فرصتی سعی در از میان بردن آنها داشتند
اما اشاره شده که ایام نبات فرزند آناهیتا است و مهرداد نیز فرزند اوش بام است
این ها بخش کوچکی از نخستین الهه های جهان بودند
سخنان مردمان سرزمین های دگر حرف های دیگری ست اما حقیقت ...
منبع : الهه ها واساطیر ایران باستان