• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

الهه‌های ایران باستان با نام اساطیر غرب...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Elnaz1
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : الهه های ایران باستان با نام اساطیر غرب ...

اسم کتاب الهه ها و اساطیر ایران باستان
نویسنده :محمد روشن ضمیر ( که هم اکنون در قید حیات نمی باشند )
نوع کتاب : 9جلدی
به نقل از amir saidi :
بعد هم افتخار تمدن ايران در زمان اريايي ها به يكتا پرستي هست لطفا خرابش نكنيد
خوبه دارین میگین زمان آریایی نه قبلش
به نقل از Iman.Mage :
@ ʃҊдʐ₤ :
شما گویا اصلا از اسطوره شناسی اطلاعی نداری. خدایان و الهه ها که صندلی و مبل نبودن که یکی بره یه جا خوشش بیاد بیاردش.
عذر میخوام شما برو همون شیمی رو بچسب
بنده برای مثال گفتم
مسلما اگه اون آقای یونانی اومده سرزمین ما داستان رو شنیده نه اینکه دیده
من اسم منبع رو گفتم
دیگه بقیش با خودتونه :-??

به نقل از Iman.Mage :
غیر ممکنه.

به این عکس دقت کنید. این عکس تصویر نقاشی شده‌ی ایزیس ، الهه‌ی مصری، بر دیوار رو نشون میده.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/55/%C3%84gyptischer_Maler_um_1360_v._Chr._001.jpg
نکته‌ی جالب اینه که این نقاشی 3373 سال پیش ( 1360 سال قبل از میلاد مسیح ) کشیده شده و اولین باری که داستان این الهه به وجود اومد حدود 5113 سال پیش (3100 سال قبل از میلاد مسیح) ـه . در حالی که کل تمدن ایران 2500 سالشه.
اون وقت شما میگی ایرانی ها اولین کسایی بودن که الهه داشتن؟!!

مصری ها چطور ممکنه از کسایی که هزاران سال بعد از خودشون اومدن الهام گرفته باشن؟!

آقا کی گفته تمدن ایران 2500 ساله؟!! من تا 7500 سال پیش رو توی کتابا خوندم! حالا فردا میام پستو ویرایش میکنم کامل میکنم!

به نقل از khashayarfn :
آقا کی گفته تمدن ایران 2500 ساله؟!! من تا 7500 سال پیش رو توی کتابا خوندم! حالا فردا میام پستو ویرایش میکنم کامل میکنم!
دست شما درد نکنه
بالاخره یکی به داد ما رسید :-"

حق با ʃҊдʐ₤ هست
منم این کتاب رو خوندم
البته یه چیزایی باید اضافه بر اون بگم
اون آقایی که عکس و نقاشی خواسته بود باید خدمتشون بگم که این کتاب پر از عکس و نقاشیه وگرنه 6700 ص نمیشد
اونی هم که گفته بود تاریخ تمدن ایران 2500 هست باید بگم که بنده در جایی رقم 9000 رو هم خوندم
این قوم مایا هم باز یه فرضیه است که میگه قدیمی ترین نسل زمین هستن
ا
الان یه سئوال از ʃҊдʐ₤ : این کتاب رو از کجا گیر آوردی ؟؟؟؟؟
این کتاب خیلی خیلی نایابه
و اگه بدونی به خاطر درخواست هایی که از سمت نویسنده های دیگه از وزارت ارشاد بخاطر حفظ آرامش !!!! شد دیگه خیلی وقته که چاپ نمیشه

به نقل از maloos :
حق با ʃҊдʐ₤ هست
و اگه بدونی به خاطر درخواست هایی که از سمت نویسنده های دیگه از وزارت ارشاد بخاطر حفظ آرامش !!!! شد دیگه خیلی وقته که چاپ نمیشه
حالا بماند :-"

مايا ها فرضيه نيست كاملا درسته البته تاريخ همش فرضيه است ولي من پرسيدم از يك نفر كه نويسنده ي كتاب هاي معروفي هست و استاد دانشكده ي تاريخ دانشگاه تهران ست و گفته اين موضوع خيلي قطعي نيست و براي همينهم چند سال نه توي ايران ونه توي خارج اين موضوع مطرح ميشه

دقیقا به همین خاطره هست که دیگه این کتاب چاپ نمیشه ;)

به نقل از maloos :
حق با ʃҊдʐ₤ هست
منم این کتاب رو خوندم
البته یه چیزایی باید اضافه بر اون بگم
اون آقایی که عکس و نقاشی خواسته بود باید خدمتشون بگم که این کتاب پر از عکس و نقاشیه وگرنه 6700 ص نمیشد
اونی هم که گفته بود تاریخ تمدن ایران 2500 هست باید بگم که بنده در جایی رقم 9000 رو هم خوندم
این قوم مایا هم باز یه فرضیه است که میگه قدیمی ترین نسل زمین هستن
ا
اینی که در جایی چه رقمی رو خوندید رو نمیدونم. اصلا مهم نیست. مهم اون چیزیه که مستدلل باشه. بعدشم تمدن منظورمه ها نرید غارنشین بیارید برام.

اگر هم کتاب پر از عکس و نقاشیه یه نقاشی برام مثال بزنید که مال قبل از اساطیر مصر و بین النهرین باشه.

خوب بچه ها اگه میشه به این نکته دقّت کنین که ما باهم مشکلی نداریم واگه مسئله ای بررسی میشه ،صرفا" بررسی میشه تابه یه نتیجه برسه نه اینکه بحث ـای تعصبی بدون سرانجام انجام شه درموردش .
با نام اساطیر غرب توی عنوان تاپیک به چشم میزنه ،امّا این ـاروکه غربی ها ازمانگرفتن ،گرفتن ؟
ضمنا" تاریخ تمدن ایران هم 2500 نیست دوستان .

و یه نکته‌ی دیگه:

الناز:
بنده برای مثال گفتم
مسلما اگه اون آقای یونانی اومده سرزمین ما داستان رو شنیده نه اینکه دیده
من اسم منبع رو گفتم
دیگه بقیش با خودتونه
الناز:
مثلا اگه یه آقای یونانی که روزی به سرزمین ما سفر کرده بوده الهه ها رو دیده با خوشدش گفته خب چرا ما نداشته باشیم؟؟

میگم که؛ شما راجع به اسطوره شناسی اطلاع خاصی نداری. فکر کردی همینطوری یکی رفته خوشش اومده گفته بیا ما هم داشته باشیم؟! اساطیر و خدایان و الهه ها باور های مهم و اصلی مردم رو نشون میدن. مگه اعتقادات اصلی مردم به این راحتی عوض میشه که بری یه جا یه چیزی ببینی خوشت بیاد؟! بعدشم یهو مثلا همه‌ی مردم مصر میان باور میکنن لابد؟!

Back
بالا