دبير ما هم توي آموزشگاه بهاران اردبيل آقاي دكتر اصغري بودن كه نه تنها دكتراي شيمي داشتن؛ دانشيار هم بودن ( كه ميشه دومين درجه علمي در دانشگاه و بالاتر از 95% استادان ديگه ) فكر ميكني شما و دبيرت بيشتر سر در مياري يا ايشون ؟؟؟ البته اگه دبير شما هم پروفسور شيمي نبوده باشه !!
دوست عزيز شما اصلا نميفهمي كه من چي ميگم. من هم در مورد اون خودآزمايي صحبت كردم و هم در مورد علن اينكه چرا رادرفورد فكر ميكرد آلفاها بايد مستقيم عبور كنن. هروقت هوش و دقت كافي داشتي برگرد پست هايي كه گذاشتم رو يه بار ديگه بخون. مگه توي پست دومم نگفتم كه چرا رادرفورد فكر ميكرد آلفاها بايد مستقيم عبور كنن ؟ من ميگم اين كه آدم فكر كنه بيشتر حجم اتم فضاي خالي هست ؛ تقريبا معادل هستش با اينكه آدم از وجود هسته اطلاعي نداشته باشه.
در ضمن شما با عقل و خرد خودت نه با دانسته هاي شيمي قضاوت كن ببينم اين حرف اصلا معني داره كه رادرفورد بگه چون هسته كشف نشده بايد آلفاها مستقيم عبور كنن ؟
يعني رادرفورد كه داشت آزمايش ميكرد اگه كسي ازش ميپرسيد چرا بايد مستقيم عبور كنن رادفورد چه جوابي بهش ميداد ؟ جواب ميداد چون هنوز هسته كشف نشده ؟ يا اينكه ميگفت چون فضاي اتم تقريبا خالي هست و مزاحمي بر سر راه آلفاها نيست ؟؟
مشكل شما اينه كه اصلا نميفهمي خالي بودن اغلب قسمت هاي فضاي هسته با نبودن هسته تقريبا معادل هست. البته منم اولاش نميفهميدم براي فهم اين چيزها نياز به كمي عقمي نگري هست