ali.mashi
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- هاشمــــ II
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : اشکالات درسی رشته تجربی
این پروتیینا که گفتی یه چراغایی روشن میکنن، اما سوی ضعیفی دارن. 
یکم ریلکس باو
سوالو واسه من نوشته، غصه نخور شما. 
سوال اصلی منم در مورد همون قسمت دومه! یه جورایی حس میکنم یه بلایی سرش میاد اما نمیدونم چی!به نقل از بـهــراد :از نظر صفاتي كه روي اون كروموزمه، ميشه عين ننش. :د
البته اين سوال، خيلي فلسفيه ها! چون كلاً مكانيزم اين كه موقع لقاح چه جوري هسته ي گامت ها باهم ادغ ميشن، و يه هسته ي منفرد به وجود ميارن، چندان مشخص نيست. ولي آخرين چيزي كه شنيدم ( ١سال پيش )، اين بود كه توي تخمك، پروتئين هايي هستن كه ميان كرموزوم تخمك و اسپرم رو شناسايي ميكنن و دست اينارو ميذارن توي دست هم.
ولي در مورد لقاح، به منظور ورود محتواي اسپرم به درون تخمك، هيچ مشكلي به وجود نمياد. همونطور كه اسپرم با يك كروموزوم له شده هم ميتونه وارد شه و خب نتيجش ميشه هيچي!
این پروتیینا که گفتی یه چراغایی روشن میکنن، اما سوی ضعیفی دارن. 
پروانه دیپلویید 12 کروموزوم داره پس گامت هاپلوییدش 6 تا کروموزوم باید داشته باشه که 2تاشون جای این که یکی باشن دوتان! از اون دوتا که باید یکی باشن یکیشون کروموزوم جنسیه که با توجه به اینکه طرف ماده س ZW هستن و اون یکی هم آتوزومه. پس در مجموع جای 5تا آتوزوم و یک جنسی، 6تا آتوزوم داره با دوتا جنسی.به نقل از negar.mr :ميشه جواب تشريحي دومي رو بذارين؟
درضمن، شمايي كه ميدونيد جوابش چي ميشه انگيزتون از گذاشتن سوال چيه؟ ميخواين بگين خيلي بليدينو اينا؟ باشه! شما پرفسور، حله؟
اين مدليشو نديده بودم ديگه!
یکم ریلکس باو
سوالو واسه من نوشته، غصه نخور شما.