کلا یکم سخت تر شده بود! ولی یکم!!!به نقل از Mahsa.Z :چرا جواب آزمون تو سى دى هست؟بعد چرا اينا دو ساعت توضيح ميدن واسه يه سوال؟اعصابم خرد شد تا جواب تشريحى اشکالامو ببينم...رياضيش نسبت به قبل سخت تر نبود؟
اونايى که بلد نبودم بعضياش نکته ى جديد داشت اما اکثر اشتباه هام واسه بى دقتيه!بى دقتى محضبه نقل از CrazyB0y :کلا یکم سخت تر شده بود! ولی یکم!!!
توصیه میکنم همه سوالارو جواب تشریحی ببین!بعضی وقتا نکته های قشنگی میگه!
لابد الان می خواهی بگی من بد زدم حق من بیشتر از اینا بودبه نقل از CrazyB0y :رتبه هاتون رو بگید آشنا شیم!
*درصدارو!!! #-o
آره همینطوره!به نقل از Hamed.H.A :لابد الان می خواهی بگی من بد زدم حق من بیشتر از اینا بود
بابا شما درس خون ما قاق
ترازهاي قلمچي با ترازهاي گزينه ٢ متفاوتهبه نقل از shzboy1393 :=P~ دوستان توی گزینه 2 چجوری میشه تراز کل رو دید
این تراز رتبه های برتر چرا درس ریاضی 21000 هست؟
قلمچی 8000 هست این چجوریاس؟ راستی تراز کل رو از کجا میشه دید (تاکید)
اون پایین سمت چپ نمره کل!به نقل از shzboy1393 :=P~ دوستان توی گزینه 2 چجوری میشه تراز کل رو دید
این تراز رتبه های برتر چرا درس ریاضی 21000 هست؟
قلمچی 8000 هست این چجوریاس؟ راستی تراز کل رو از کجا میشه دید (تاکید)
یعنی چی متفاوته؟به نقل از V :ترازهاي قلمچي با ترازهاي گزينه ٢ متفاوته
فرمول محاسبش فرق میکنه! گزینه2 با کنکور منطبق تره!به نقل از shzboy1393 :یعنی چی متفاوته؟
منظورت چیه؟ یعنی تراز 6000 اینجا با قلمچی فرق داره؟
ارزشش با قلمچی یکه یا مثلا 6000 قلمچی خیلی بهتر از 6000 گزینه 2 هستبه نقل از CrazyB0y :فرمول محاسبش فرق میکنه! گزینه2 با کنکور منطبق تره!
گزینه 2 سقف نداره ینی اگه همه 0 بزنن تو 100 بزنی تراز به مثبت بی نهایت میل میکنه(البته تقریبا!)به نقل از shzboy1393 :ارزشش با قلمچی یکه یا مثلا 6000 قلمچی خیلی بهتر از 6000 گزینه 2 هست