این مسابقه بیشتر مربوط به انجمن گرافیک میشه.به نقل از •˚•˚•ȤąĦƦą•˚•˚• :مـسابقه پوستر سازی بزاریم مثلا درباره ی 13 ابان
راستش زیرانجمن ساختن به عهدهی من نیست و اینکه به نظرم خوشنویسی نیازی به زیرانجمن جداگانه و مدیر نداره. شما میتونید از این تاپیک برای آموزش استفاده کنید. و اگه منظور شما خط نستعلیق و موارد دیگهست میتونید تاپیک مربوط بهش رو ایجاد کنید و اونجا نکات مربوط رو آموزش بدید و نمونهکار بذارید. :]به نقل از ∞nilofar banihashem :أنجمن خوش نويسي راه بندازييم چطوره؟
خودم خطاطم ميتونم كمك كنم به عنوان مديرش
پیشنهادتون چیه؟به نقل از •˚•˚•ȤąĦƦą•˚•˚• :هـر مـسابقه ای مـیزارید فقـط کـاری کنـید ک تقلـب توش کـم بـاشه
مـثلن ایـن دستـبند بافـی خـیلی توش مـیشه تقلـب و سواستـفاده کرد
من اون موقع استعفا داده بودم در جریان نبودم.آره ایده خوبیه.فکر کنم به نسبت خوشنویسی و نقاشی بیشتر استقبال بشه. :دبه نقل از فاطمه م. :این صفحه پیشو نگاه کنین الان
مثلا قرار بود مسابقه ی دستبند بافی بزاریم
میشه برای بعد از امتحانا برگزار بشه ؟
اونطوری استقبال هم زیاد میشه
مهلتشم کم نباشه، دو-سه هفته باشه.
بابا بنده خدا ها میذارن هم کسی شرکت نمیکنه کهبه نقل از شبنم... :تابستونه حوصلمون سر رفت
مسابقه نقاشی نمیذارین؟
من خودم نمیتونم لایک بدم بهشونبه نقل از ZedZi :ببخشید دوتا پستم پشت سر هم میشه
آقا انصافاً این مسابقه دستبندبافیتون همشون لایک داشت کاش میشد به بعضیهاشون دو تا لایک داد.
و این هم خطاب خاص به حمیده: خوب بلدی لایک جمع کنی میتونستی راحت نظرسنجی بذاری لایک خور
به خودت؟ نه واقعا به خودت؟ به دیگران میتونی لایک بدی، مال خودتو واگذار میکنم به وجدانت.به نقل از زهـــــرا :کسایی که شرکت کردن میتونن لایک بدن ؟ به خودشون / به دیگران ؟ "
یکی دیگه دستبند میبافه ، اون یکی لایکاشو میخوره. عجب دوره زمونه ای شده ها "
با وجدان تر اگه میخوای رای بدیبه نقل از زهـــــرا :کسایی که شرکت کردن میتونن لایک بدن ؟ به خودشون / به دیگران ؟ "
یکی دیگه دستبند میبافه ، اون یکی لایکاشو میخوره. عجب دوره زمونه ای شده ها "