شخصیت انسان‌ها

پاسخ : شخصیت های اجتماع

واسه ادمای احمق ک تو جامعه ما فوق العاده زیادن فقط پپپپپپپول
واسه ادمای بافرهنگ هم ک ادب رفتار اجتماعی و تحصیلات...زیاده

معمولا شخصیت از بچگی شکل میگیره . از مهم ترین عواملی که در بچگی باعث شکل دادن شخصیت میشه ، خانواده یا بهتره بگم افرادیند که اون بچه باهاشون زندگی میکنه . اگر خانواده، خانواده درستی باشه ، در بیشتر موارد بچه هم شخصیت خوبی پیدا میکنه و تا بزرگی همونطور میمونه . چون اولین مواردی که یاد میگیره ، از رفتار و منش خانواده است . بعد که بزرگتر بشه و نوجوان یا جوان بشه ، دوست ، معلم و محیط برش خیلی اثر داره ؛ ممکنه اون فرد در اثر مطالعه و ... چیزهایی رو یاد بگیره ، حالا یا به سمت درست میره و یا به جهت خلاف .

در بزرگسالی معمولا شخصیت تغییر نمیکنه . در علم روانشناسی داریم که : یک رفتار اول مراحلی رو مثل عادت ، وابستگی ، منش و... رو ترک میکنه تا تبدیل به شخصیت بشه . یعنی زمان خیلی زیادی لازمه و همچنین شرایط خاصی . پس در سنین بالا معمولا چیزی به شخصیت اضافه نمیشه . تحصیلات هم معمولا به طور خاص باعث رشد شخصیت نمیشه . تنها در صورتی که با تفکر و اندیشه همراه باشه باعث ارتقای شخصیت میشه.

به نظر من شخصیت یه نفر رابطه خیلی کمی با سواد و تحصیلاتش داره من یه کسیو میشناسم دکتر دارو سازه (مثلا باید با شخصیت باشه دیگه :-" ) بعد آقا این شخصیت صفر بی شعور به تمام معنا چون یه ذره از لحاظ مالی وضع خوبی داره همرو به سخره(املاش درسته عایا :-" ) میگیره و به هم دستور میده و همرو زیر دست خودش میبینه :-w خب این خودش نشون میده که تحصیلاتشخصیت آدمارو نمیسازه شخصیت بیشتر به خیلی چیزای دیگه مثل مثلا خانواده محل زندگی دوستان و خود شخص برمیگرده :)

تا ببینیم به شخصیت چی میشه گفت:
باید فرهنگ جامعه عوض بشه چون بعضیا همه چیزو پول می بینن

بعـضے تحـصیلـات دارنـا امـا فـرهنگـشون صفـــــــــــــــــره

امـا بعـضیـا بـرعکـس

بنـظرم داشتـن فـرهنگـم مهمـه

بنظر من فرهنگ ادم خانواده اش ، محیطی که توش بزرگ شده و کلا دوستا و اطرافیانش خیلی تاثیر دارن ولی بالاخره ذات و درون طرف از همه چیز مهم تره و صرفا تحصیلات کافی نیست.. خیلی تحصیل کرده ها هستن که اصلا فرهنگ یا شعور و ادب ندارن و خیلی موارد برعکس

به نظر من تحصیلات تحت هیچ شرایطی شخصیت نمیاره! شخصیت تا حد زیادی برمیگرده به تربیت کودکی و نوجوانی طرف از سمت والدینش و شکلی که خودش به شخصیتش داده در دوران جوانی. به خصوص جاهایی مثل دانشگاه و مدرسه خیلی میتونن موثر باشن در شکل دادن این شخصیت! کسی که همین جوری شکل گرفنه اگه تا ته ته تحصیلات هم پیش بره باز نمیتونه شخصیتی رو که در اون دوران شکل گرفته تغییر بده.

بنده شخص بسیار بی شخصیتی رو میشناسم با مدرک دکترای جامعه شناسی از دانشگاه تهران :| ایشون با وجود جامعه شناس بودنشون هنوز نمیفهمن که نباید بشینن جلوی یک دهه هفتادی و صرفن به خاطر سال به دنیا اومدنش شخصیتشو به لجن بکشن :|

به شخصيت خودتان بيشتر از ابرويتان اهميت بدهيد
چون شخصيت شما چيزيست كه خودتان ساهتيد
ابرويتان چيزي است كه ديگران در مورد شما ساختند
شخصيت در حدي مهمه كه حتي ابرو بعد اون مد نظره و به نظر من شخصيت هركس نوع رفتار اون شخص با اشخاص مختلفه اينكه هر شخصي بدونه تو هر مكان و زماني چطوري بايد رفتار كنه و چي بگه يعني داراي شخصيت والاست

شخصیت از نظر من یعنی منحصربفرد بودن
اون تیکه هایی از رفتار و گفتار و افکار و اخلاق ادمها که منحصر به خودشون هست و از کسی یا جایی کپی نکردن، شخصیت اون فرد هست
مشابهت یا دیدن و یاد گرفتن از دیگران ایراد نداره ها ... ولی مهم اینه بومی سازی کنی حداقل!
مثل این بچه هایی که دوران مدرسه خط به خط کتاب رو حفظ میکنن، و یا اونهایی که کلیت مفهوم رو درک میکنن(حتی ممکنه یه چیزیم خودشون اضافه کنن) و در نهایت مسئله رو از زبان خودشون تعریف میکنن

من به اینطور افراد میگم صاحب شخصیت

• لایک
امتیازات: fteh
Back
بالا