هدفتون چه رتبه و چه رشته‌شهریه ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هدفتون چه رتبه و چه رشته‌شهریه ؟

من هميشه رتبه ي تك رقمي رو دوس داشتم 8-^ (ترجيحا 1 و حاضرم 10 بشم ولي 2 نشم!)
اگه خيلي هم بخوام كوتاه بيام ديگه آخرش دو رقمي

رشته هم پزشكي دوس دارم.

دانشگاهم يا تهران يا شهيد بهشتي.

مامانم از الان شروع كرده رو مخ من كار كنه كه برم دانشگاه گيلان :| ولي خب كو گوش ِشنوا :-" من كه رشت نميمونم ;D

به نقل از سُـــرفه :
1500 نفر میتونن زیر صد بشن. پنج تا رشته، سه تا منطقه

نمی دونم شما چجوری حساب کردی ولی رشته ها رو جدا نمی کنن از هم مثل سیستم دانشگاه آزاد ...
شما تو منطقه رو درست می گید که البته منظور من هم در همون یک منطقه بود که 200 نفر میان می گن زیر صد ....
این ها مهم نیست ... هدف من از گفتن این مطالب چیه ...؟ ببینید شما هدف گذاریتون رو اگه خیلی رویایی بگذارید از همین اول تو دو تا سه تا چهار تا آزمون که معمولا تو اون آزمونای اول خیلی فاصله دارید از اون رتبه در ضمیر ناخودآگاهتون تاثیر می گذاره ... در مجموع بهتره که پله پله حرکت کنید .... اگه کسی می خواد زیر 100 بشه در وهله اول بیاد هدف گذاری کنه زیر 500 بشه و این رتبه رو تثبیتش کنه .... بعد بیاد خودشو بکشه بالا برسه زیر 100.... در این صورت دقیقا مسیر صعودی ای که داره طی می شه تاثیر معکوسی در ناخودآگاهتون داره...

رتبه 100 تا 110 رو خیلی دوس دارم ! کامپیوتر شریف. منطقه 2
واسه مکانیک شریف چه رتبه ای لازمه؟؟؟ حدودا؟؟؟
شاید رویا پردازانه باشه ولی مکانیکم خیلی دوس دارم حتی اگ شریف نباشه و دانشگاه تهران باشه .... از کامپیوترم بیشتر! >:D<

به نقل از saba987 :
رتبه 100 تا 110 رو خیلی دوس دارم ! کامپیوتر شریف. منطقه 2
واسه مکانیک شریف چه رتبه ای لازمه؟؟؟ حدودا؟؟؟
شاید رویا پردازانه باشه ولی مکانیکم خیلی دوس دارم حتی اگ شریف نباشه و دانشگاه تهران باشه .... از کامپیوترم بیشتر! >:D<
تا 350 - 400 هم دیده شده که قبول شن.

به نقل از سُـــرفه :
واقعا؟؟؟ پس پییییییییش به سوی مکانیک شریف! ;D

به نقل از سُـــرفه :

به نقل از saba987 :
واقعا؟؟؟ پس پییییییییش به سوی مکانیک شریف! ;D

البته فکر کنم منظور ایشون رتبه کشوری بود .... لازم به ذکره معمولا این رتبه هایی که دارن دوستان می گن منطقه می گن یا بگیم بهتره که به منطقه بگن تا اشتباه نشه ...

که البته رتبه کشوری رو هم درست نگفتن ... ته تهش خیلی شنس بیارید با 250 کشور قبول شید که بعیده ...

به نقل از alex delpiero :
البته فکر کنم منظور ایشون رتبه کشوری بود .... لازم به ذکره معمولا این رتبه هایی که دارن دوستان می گن منطقه می گن یا بگیم بهتره که به منطقه بگن تا اشتباه نشه ...

که البته رتبه کشوری رو هم درست نگفتن ... ته تهش خیلی شنس بیارید با 250 کشور قبول شید که بعیده ...
منم فک نکنم ب این راحتیا باشه! تو منطقه 2... 250 ؟؟؟؟

دندانپزشکی تهران/بهشتی اگه نشه داروسازی ;;) ;;) ;;)

رتبه 1 کشوری
دانشگاه تهران
دندان پزشکی
ی سوال دندانزشکی تهران باید زیر چه رتبه ای باشی؟؟؟البته من 1 میشم بواسه دوستان پرسیدم ;D
همه که میریم دانشگاه شریف یا تهران؟؟؟پ دانشگاه ازاد کی میره....

رتبه 2(عمرا اگه این بشه) یا 12 ( :-")یا 120( :P) رشته فیزیک یا مکانیک شریف 8-| :-s البته خودم عاشق کیهان شناسیم و نمیدونم اصلا تو ایران همچین چیزی هست یا نه :-"

رتبه ی زیر 10 ترجیحا 1 ;D

پزشکی دانشگاه تهران

در مورد قبولی توی رشته های دانشگاه ها باید بگم که اکثر رشته ها قبولی ـشون به صورت منطقه ای ـه

اینه که قبولی ، صرفا به رتبه ی شما توی منطقه ـتون بستگی داره ؛ نه کشوری !

در واقع ، رقابت شما ، با هم منطقه ای هاتونه . مثلا کسی که منطقه سه ـست ، هیچ رقابتی با منطقه دو و یک نداره !

شیوه ی پذیرش هم تقریبا این جوری ـه که مثلا رشته ی مکانیک شریف ،فرضا" 100 نفر از کنکور میگیره . 20 نفر از منطقه 3 میگیره مثلا ، بقیه رو هم از سایر مناطق !

بنابراین ، نمیشه گفت تا چه رتبه ی کشوری ای میشه مکانیک شریف قبول شد

تنها طرحی که برای ادامه ی زندگی دارم با قبول شدن رشته ی پزشکی برام ممکنه البته همه میخوان بشن منم میخوام :د
در کل رتبه ای میخوام که بتونم باش یا فردوسی یا تهران یا تبریز پزشکی برم.

همین صرفا.

به نقل از ali jahangiri :
در مورد قبولی توی رشته های دانشگاه ها باید بگم که اکثر رشته ها قبولی ـشون به صورت منطقه ای ـه

اینه که قبولی ، صرفا به رتبه ی شما توی منطقه ـتون بستگی داره ؛ نه کشوری !

در واقع ، رقابت شما ، با هم منطقه ای هاتونه . مثلا کسی که منطقه سه ـست ، هیچ رقابتی با منطقه دو و یک نداره !

شیوه ی پذیرش هم تقریبا این جوری ـه که مثلا رشته ی مکانیک شریف ،فرضا" 100 نفر از کنکور میگیره . 20 نفر از منطقه 3 میگیره مثلا ، بقیه رو هم از سایر مناطق !

بنابراین ، نمیشه گفت تا چه رتبه ی کشوری ای میشه مکانیک شریف قبول شد
مگه دانشگاه هایی مثل شریف و تهران کشوری بر نمیدارن؟ حداقل شریف رو مطمئنم کشوری بر میداره

اینقدر که برق شریف بیارم
بعد هم گرایش الکترونیک...

از همینجا از دوستان میخوام شما که رتبه خوب میاری از رو چشم و هم چشمی نزن برق شریف
به خدا یه سریا گناه دارن برق دوست دارن اما یکمی همچین خرخون نبودن دیگه نشد رتبه خوب بیارن(مثلا خودم) ;D
همین میشه که یه عده میرن شریف بعد پشیمون میشن میخوان تغییر رشته بدن :|

خوب به خاطر مسائلی امسال کنکور...

این پست رو منهای اون توصیه وسطش کلا نادیده بگیرید

به نقل از شهریار :
اینقدر که برق شریف بیارم
بعد هم گرایش الکترونیک...

از همینجا از دوستان میخوام شما که رتبه خوب میاری از رو چشم و هم چشمی نزن برق شریف
به خدا یه سریا گناه دارن برق دوست دارن اما یکمی همچین خرخون نبودن دیگه نشد رتبه خوب بیارن(مثلا خودم) ;D
همین میشه که یه عده میرن شریف بعد پشیمون میشن میخوان تغییر رشته بدن :|
زنده باد. واقعا این رو امیدوارم جدی بگیرن دوستان. مثل گوسفند نرین دنبال هرکی میزنه برق

بین این همه ریاضی و تجربی ، با افتخار :د
گرافیک ِهنرهای زیبا (دانشگاه تهران) یا گرافیک دانشگاه هنر ِتهران (هنوز 100% قانع نشدم کدوم بهتره)
رتبه هم نمیگم ریا نشه :د

شهر تبریز و شیراز
و رتبه حدود 1000

رتبه رو حالا فعلا تو رویاهام تصور نکردم :-"اما برق یا مکانیک شریف!تهران
ملت میگن واسه تو بازار کار نداره اما من اهمیت نمیدم چون طبق آخرین تحقیقاتم داره ;D ;D

یکی از این سه تا باشه و شهرش تهران باشه ;D
عمران و برق و کامپیوتر ;D
فرقی هم نداره کدوم باشه ;D مهم نیست ;D

به نقل از چشـــــــــــــــــــــمک :
چرا من از این "کنکور 93 "ندارم؟؟؟ :((

منم از اینا میخوام ;D

Back
بالا