پاسخ : اعلام آمادگی برای پشتیبانی از کنکوریهای ۹۳
سلام دوباره
اعلام آمادگی میکنم الان
چندتامورد: اگه دلیلی داشتید و چیزی بودکه حس کردید بخاطرش بدردتون میخورم بفرمایید - لطفا اگردلیل خاصی برای انتخاب بنده ندارید پ خ ندید
ترجیحا . راستش هرچی کمترباشن بهترن تا منم به افراد کمتری بگم نه
ازمکالمات موردعلاقه ام نیس
همین جا هم میگم هرکی که نتونستم پشتیبانش باشم هم میتونه برام پ خ کنه تا وقتی تو سایت فعالم درحدتوانم جوابشومیدم!!!لازم نیس حتما اسم پشتیبان باشه که
لطف کنید بنویسیداینا رو تا هماهنگیمون سریعترباشه ازطریق پ خ :
منطقه اتون
معدلتون
سطح درسیتون تو کدوم درسا قوی هستید کدوم نه : درس به درس لطفا باشه
رتبه واقع بینانه و رتبه خوشبینانه ای که پیش بینی میکنید
سطح نتایجتون اگه قبل کانون یا گزینه دو بودید
رشته موردعلاقه اتون
این که چقدر درسخون هستید ( منظم بودن و با اجرای برنامه راحت بودن! ) یا درس نخون و حس درس نمیاد و عادت ندارم از سالای قبل
و مورد خاص دیگه ای اگر هست : برنامه ای درکنارمدرسه دارید یا شرایط خاص یا هرچیز
نکته : به هیچ وجه قرار نیس ببینیم کی درسش بهتره نمره اش بالاتره!!!فقط واقع بینانه جواب بدید تا من تشخیص بدم به کی بهتر میتونم کمک کنم
نکته دو : طبعا طول میکشه جوابم بهتون یه کوچولو - یه کم صبرمیکنم که بچه ها بیان و پست روببینن که من اونی که درتوانم هس کمک بهش پیداکنم!
*** : براتون شرایط خودمم ( اینکه چطوری پشتیبانی میخوام بکنم رو- و چقدر وقت میذارم مثلا ) پ خ میکنم اگر مناسب بودشرایططون - بدون هیچ رودربایستی بگید موافقید یانه! --- واصولا موافق نیستم دانش اموز کنکوری 24ساعته آنلاین باشه تو سمپادیا!اول درس خوندن اولویت دوم مشاوره گرفتن
برنامه ریزی فکرمیکنم بتونم خوب کمک کنم
ازبس روش های مختلف رو رفتیم و اومدیم
اینکه زیاد نوشتم بالاخره تظرمنه و نمیگفتم باید تک تک تو پ خ میپرسیدم + اصلا به این معنا نیس که برای پشتیبانای دیگه هم اینا باید مهم باشه . نظر شخصیمه این سوالا رو بپرسم
موفق باشید همگیتون دوستای عزیزم
بعدا نوشت : رتبه منطقه 3 تجربی :322 هنر 77 زبان 72