• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رمز گذاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نارمیلا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رمز گذاری

همون‌طور که زهرا گفت به نظرم بهترین شیوه برای حفظ کردن تاریخ ادبیاتا همین تصویرسازی ِ ذهنی و داستان درست کردنه. مثلا برای آثار داستایوسکی تصویر توی ذهن من یه خونه‌ی ترسناک (خانه‌ی اموات ) توی یه دهکده‌س ( دهکده‌ی استپانچکوف ) که توش چند تا برادر ( برادران کارامازوف ) زندگی می‌کنن که همه‌ش قماربازی می‌کنن (قمار باز ) و چون که ابله هم هستن :دی (ابله ) همه‌ش تو قمار می‌بازن :دی

به نقل از فهیم² :
همون‌طور که زهرا گفت به نظرم بهترین شیوه برای حفظ کردن تاریخ ادبیاتا همین تصویرسازی ِ ذهنی و داستان درست کردنه. مثلا برای آثار داستایوسکی تصویر توی ذهن من یه خونه‌ی ترسناک (خانه‌ی اموات ) توی یه دهکده‌س ( دهکده‌ی استپانچکوف ) که توش چند تا برادر ( برادران کارامازوف ) زندگی می‌کنن که همه‌ش قماربازی می‌کنن (قمار باز ) و چون که ابله هم هستن :دی (ابله ) همه‌ش تو قمار می‌بازن :دی
يه سر بزنيد به اين تاپيك
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,84426.0.html

ادم با شعرم میتونه یاد بگیره مثلن شیمی پیش فصل اخر برا تشخیص تفکیک محلولا بین اب یا چیزای دیگه من از این شعر یاد میگرفتم

اُهوی ای بیام اب بخورم اب کلردار بخورم فسفاته شم سولفاته شم فردا بیام تو منو بخور
F SO2 PO4 CL H2O B I OH

تجربه میگه استفاده از رمزگردانی بقیه لا فایده
باید خودتون خلاقیت ب خرج بدین از شعری نقاشی مقاشی چیزی استفاده بنمایین :-" ک یادتون بمونه

سیمین(دانشور)و همسرش اقا جلال(ال احمد)با هواپیما میرن سفر. یهو هواپیما سقوط می کنه می افتن تو جزیره(جزیره سرگردانی) از اونجایی که هوا سرد بود سیمین اتش (اتش خاموش ) روشن میکنه . چند روز ی تو جزره اواره بودند . که بعد از چند روز یوسف وزری(سووشون)که از جنگ جهانی دوم(سو.شون در مورد جنگ جهانی دومه)اینا رو در جزیره پیدا میکنن.

• لایک
امتیازات: Kenji

خب این عناصر شبه فلز رو چه جوری حفظید!؟ :-" این میشه :-"

بسیجی اسبته :-" B Si Ge As Sb Te.

اره خوبه.امانه واسه همه چی.
من برافرمولا این کارونمیکردم.البته توتاریخ ادبیات خیلی کمکم کرد.مثه اثاردکترفاطمه راکعی که میشه طبس سرد.
اما بیشتربراچیزای مفهومی که که حفظ کردنشون کارسختی بودوازطرفی هم بایدتوکله ام فرومیشداستفاده میکردم مثه همون امفیبول که شبیه امپوله و............
یاتوقسمت مسایل اسانسورفیزیک.باخودم گفتم بالا مثبت وپایین منفی وتندشونده هم مثبت وکندشونده هم منفی.
حالا جای اینکه حفظ کنم باشتاب کندشونده بره بالا علامت شتاب منفیه.میگفتم منفی درمثبت منفی پس علامت شتاب منفی.یاباشتاب کندشونده بره پایین میشدمنفی درمنفی مثبت پس علامتش مثبت

به نقل از نیکو :-" :
فرمول ضریب خود القایی سیملوله:
kman^2\l
(منظورم از m همون میوصفره!)

ما اینو میخوندیم کوماندو اِلُم
;D ;;)
اینم هس :دی ( قلمچی همیشه به کار میاد :دی)

KANuN
-----------
L

تو فيزيك فرمول w(اومگا)=kv=كاوه

Back
بالا