بچه هایِ ریاضی ؛ای اونایی ک دلتون مثِ مال من شکسته همگی دستاتون رو ؛رو ب آسمون دراز کنین واز خدا طلب کنین
خداوندا یا رتبه ما را ب ما باز گردان
یا رتبه های بچه هایِ تجربی را از آنها بگیر!(دلمون خنک شه )
یادت رفته اون همه تست زدم" والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا ...
مگه یادت رفته خدا اون همه تیتر داشتی "ولایت معنوی"بابا الان موقشه ...
مگه کم مماس کردیم؟خدایا ی چوبی ,ساختمونی ؛میل گردی ؛چیزی ک بالاخره عمودیه رو بر سرِ طراح شیمی مماس گردان...
خداوندا در این "حلقه" زندگیمان,بر "مقاومت" وجودمان بیفزا و "جریان " قلوبمان را از "مدار" الهی ات خارج مکن,جونِ هر کی دوسش داری لامپ خونه طراح فیزیک هم بترکون ...
همین ها رو خدا جون انجام بده قول میدم دیگه پسر خوفی بشم
دیگه کارای بد بد نمیکنم
نههه من هنوز یه کنکوریه بدبخت 92 ام که باید تا یه ماه منتظر نتیجش بمونههه تازه اصن وقتی اعلام کرد وقت تموم همه ی 12 سالی که درس خوندم دور سرم چرخید گریم گرفت همونجا
بچه ها شهریور کنکورم می شه داد؟
یه سری احمق برداشته بودن تو اینترنت نوشته بودن از وقتی که روحانی انتخاب شده قراره کنکورا رو آسون کنن... دورا دور دهنتون سرویس
ما جایی زندگی میکنیم که بهتریم جای دنیاس
جاییه که سرنوشت یه عده ی زیادی انسان که تو اینجا زندگی میکنن فقط تو 4 ساعت و 15 دقیقه رقم میخوره..
من موندم ماچطورییییییییییییییی اون موقع که میگن خودمون جای زندگی کردنمونو انتخاب کنیم اینجارو انتخاب کردیم همیشه توس میمونم
تاپیکه زدین ؟
آزار دارین ؟
کم بده خود کنکور که بعدشم میخواین خاطرات شیرینشو مرور کنین ؟
فهمیدین ریاضی واسه همه سخت بود دیگه
جمع کنین برین دنباله عشق و حالتون که تا ۱۲ ام بیشتر وخت ندارین
جا داره که تا یادم نرفته بگم دهن تمام اونایی که اومدن اینجا گفتن خراب کردم بعدش جز رتبه های برتر می شن و تمام کسایی که می گن خوب دادن ولی خراب کردن و فقط به ما شک وارد کردن سرویس
بخشای مهمش رو برای کسایی که حوصله ندارن پر رنگ کردم