آتش زدن پرچم یک کشور!؟چرا؟

• شروع کننده موضوع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام
با سلام!!!
خوب یک مطلبی که خیلی مغز من رو درگیر خودش کرده بود این بود که ما هر سال شاهد به آتش کشده شدن پرچم کشور های آمریکا و انگلیس و اسرائیل توی کشور اسلامی خودمون بودیم!
البته برای من خیلی جالب بود که برعکس این اتفاق تقریباً نیوفتاده یعنی پرچم ایران در آمریکا و انگلیس و اسرائیل به آتش کشیده نمیشه !!!
ولی خب چیزی که خیلی جالبتر بود این بود که پرچم کشور اسلامی ایران در افغانستان ، عراق ,سوریه و بحرین و عربستان به آتش کشیده میشه اون هم به دفعات!!!
عکس های زیر رو ببینید پوزش از تمامی دوستان برای این عکس تکان دهنده!

6htuinTu6MO644NPzyZnlfiKXR4TS.png

6htutRGtxevQHs76vQUUqFaGHXkqJ.jpg

6htuuWcLHy2SvPwuHnah0YqgCW3Ju.jpg

33 الله روی پرچم ایران هست!!!!

واقعا دشمن های اصلی ما کیا هستن؟
:)

اصلاً چرا پرچم کشور های دیگه رو به آتیش میکشیم؟

چرا پرچم های کشور های دیگه رو به آتیش میکشن؟

با چه ایده ای این کار رو انجام میدن؟

PlusME

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HeLLi 1
شهر
KerMan
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : آتش زدن پرچم یک کشور!؟چرا؟

چیزی که عوض داره گله نداره ... :|

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

شاید اونا پرچم ما رو آتش نزنن ولی به قرآنی که یک نماد مهم برای مسلمان ها بخصوص کشور ایرانه توهین میکنن ...
در عوض آتش زتد پرچممون اونا همچین کاری میکنن

در مورد کشور های دیگه نمیدونم ولی بحرین و عربستان هم دست کمی از آمریکا و انگلیس ندارن و آمریکا پشتشونه و دلیل این دو کشور اینه ...

در مورد به آتش کشیدن پرچمشون و اینکه میگیم مرگ بر فلان جا به این معنی نیست که مردمشون یا کشورشون نابود شه , منظور اینه که این استکبار و ستمی که دارن از بین بره ...

• شروع کننده موضوع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

به نقل از F@|-|!mEh :
شاید اونا پرچم ما رو آتش نزنن ولی به قرآنی که یک نماد مهم برای مسلمان ها بخصوص کشور ایرانه توهین میکنن ...
در عوض آتش زتد پرچممون اونا همچین کاری میکنن

توهین به مقدسات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا آتش کشیدن پرچم ایران توهین به مقدسات نیست؟؟؟

اگر آمریکا به مقدسات توهین میکنه و این همه محکومش میکنن چرا نمیگن هر سال داره به مقدسات و ملیت ایران توهین میشه!!!

اونم توسط به ظااهر مسلمون های عرب!!! :)

به هر حال میرسه به آمریکا! :|

نخیر!! اتفاقاً مخالفان بشار اسد! (یعنی مخالفان حکومت فعلی ) پرچم ایران رو در بحرین به آتش کشیدن!!! :)

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

پرچم آتیش زدن اصولا نهایت بی فرهنگی کسایی که اینکارو می کنن نشون میده .
پرچم نماد یک ملته و چیزیه که برای همه ی افراد یک کشور با ارزشه .
آتیش زدنش به معنی یک قشر خاص یا گروه خاص از مردم نیست بلکه توهین به یک ملته .
این عکس ها رو من چند وقت پیش دیده بودم یه جایی و جالب بود همه ی ایرانی ها زیرش فحش نوشته بودن و اعتراض کرده بودن
اما در کشور خودمون همین کارو با بقیه کشور ها می کنن ولی در مقابل آمریکا و انگلیس و اسرائیل مردم رو تشویق به سوزوندن پرچم ایران نمی کنن . (البته نه چون به ما علاقه خاصی دارن چون می خوان آبروی کشورشونو حفظ کنن )
فکر می کنم کسایی که کمی عمیق فکر کنن هرگز دست به چنین کاری نمی زنن توی هیچ کشوری .

Agent 47

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

آها چون اونا به مسلمونا توهین کردن مائم باید به اونا توهین کنیم؟‌این فرهنگه؟ در ضمن اونا 30 سال پیش هم به قرآن توهین کرده بودن؟

در مورد به آتش کشیدن پرچمشون و اینکه میگیم مرگ بر فلان جا به این معنی نیست که مردمشون یا کشورشون نابود شه , منظور اینه که این استکبار و ستمی که دارن از بین بره ...
یه کشور با یه کشور دیگه جنگ میکنه موشک میزنه ملت بی گناه رو میکشه بعد میگه نمیخواستیم که اونا رو بزنیم میخواستیم فقط دولت اون کشور رو بزنیم! جدا شعار مییم و پرپم می‌سوزونیم زیر نویس می‌کنیم که آهای دنیا منظور ما فقط دولت آمریکاست؟ خوبه یه نگاهی بندازین که کل دنیا چه دیدگاهی نسبت به ما داره.

• شروع کننده موضوع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

به نقل از مُحسن :
با توجه به اینکه ایرانیان در گذشته فرهنگ دیپلماتیک و اجتماعی قوی داشتند و کلا توی دنیا اگر یک چیز باشه که ایران رو با نماد خوب نشون بده، همین فرهنگ و هنری هست که توی معماری و موسیقی و .. وجود داره و ما داریم لهش میکنیم؛ انتظار میره همه افراد درک کنند که پرچم یک کشور ریشه در فرهنگ و اعتقادات تمامی افرادی که اقامت و تابعیت یک کشور رو دارند داره.

آتیش زدنش و یا له کردنش و یا رد شدن از روش-که چه بسیار ما توی مدارسمون ازمون میخواستن که از رو پرچم رد بشیم- ولو پرچم کشوری که به رسمیت نشناسیمش، کار اشتباهی هست، دولت ها میان و میرن، اما پرچم ها نه، پرچم متعلق به دولت نیست، متعلق به همست، این نهایت جسارت و توهین به هر فرهنگ و ملیتی هست.

من به شدت منتقد این کار هستم، چه ما اینکار رو با بقیه انجام بدیم، چه دیگران با ما.

کاملاً با این نظر موافقم :لایک :لایک :لایک

اما برام سوال های خیلی زیادی پیش اومده!!!

1-چرا و به چه حقی اجازه داریم پرچم های کشور های دیگه رو به آتیش بکشیم و به قول شما توی مدارس از روش رد بشیم؟

2- اگر اهانت به مقدسات برای مسلمانان مهم هست چرا در برابر به آتش کشیدن 33 الله سکوت میکنند؟

3-چرا در تمامی محیط هایی علمی و دینی این اجازه رو به خودمون میدیم که یک نسل بزرگ رو نفرین کنیم ؟ (شعار مرگ بر آمریکا، انگلیس و حتی بیشتر از اون ضد ولایت فقیه! :| )

4-چرا کشور هایی که در سال های اخیر به ما بیشترین توهین رو کردن دوست خودمون میدونیم و تموم دنیا رو دشمن؟ :|

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

به نقل از پرنیـرا :
اما برام سوال های خیلی زیادی پیش اومده!!!

1-چرا و به چه حقی اجازه داریم پرچم های کشور های دیگه رو به آتیش بکشیم و به قول شما توی مدارس از روش رد بشیم؟

...

احتمالا ابتدا یه گروهی اینکار رو کردند، بعدش مثه خیلی چیزای دیگه تو جامعه که مردم بدون اینکه اطلاعات یا چیزی در موردش بدونند میاند و اون کار رو تقلید میکنند، اینم مثه همون شده یه رسم.

اونایی که میگند ما با مردم فلان کشور مشکل نداریم، ما با نظام سیاسی مستکبرش مشکل داریم، شما یعنی میخوای بگی که با آتیش زدن پرچم اون کشور فقط داری مخالفت ات رو به نظام سیاسی اون ابراز میکنی؟ یا اینکه کارت له کردن غرور میلیون ها آدمه که جزو مردم اون جامعه به حساب میاند؟ همونایی که دم از "دوست بودن و مشکل نداشتن باهاشون" رو میزنی!

اونایی هم که پرچم مارو آتیش زدند میشه گفت تعداد زیادیشون با خود مردم ایران دشمنی خونین نداشتند و میگند که حکومت ایران رو باهاش مشکل دارند، اینکارو کردند. ولی تو که ایرانی هستی با اینکه میدونی اونا با شخص تو مشکل ندارند، و هدفشون از آتیش زدن پرچم ات، ابراز دشمنی با شخص تو نیست، ولی آیا بازم غرور ات جریجه دار نمیشه؟!

اگه واقعا غرور ات جریحه دار نمیشه، ایرانی نیستی ...

اگر هم میشه، تو فکر کن یه شهروند بی گناه و از همه جا بی خبرِ آمریکایی چنین حسی در برابر کار تو داره. یه بنده ی خداست اونم. به کارت فکر کن ...

به شخصه فکر کنم از کثیف ترین و زشت ترین اعمالی یه که یه آدم میتونه بکنه، اونم به اسم اسلام بیادش و به غرور یه سری بیگناه (درسته میگید بهش دشمن! ولی قطعا تویه مردم آمریکا، افراد سالم و بی گناهی وجود دارند!) رو اینطوری زیر پا بگذاره.

به نقل از F@|-|!mEh :

درسته که شاید نظر تو از آتش زدن پرچمشون این نباشه، ولی جزو تعاریف نانوشته پرچم یک کشور، نماد و غرور و تجلی مردم اون کشور هم اومده. که با آتیش زدن پرچم اون کشور عملا چنین معنی داره القا میشه!

(هر چند که تویی که فکر میکنی به کارهات و هدف داری، این نظر رو داری(که مرگ بر ستم اونا ...)، ولی خیلیا هستند که اون مرگ بر "فلان کشور" رو عملا مرگ بر "نظام سیاسی + خود مردمش" میدونند!)

Vip

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
tehran
رشته دانشگاه
بزارحالادیپلمموبگیرم

به نقل از PlusME :
چیزی که عوض داره گله نداره ... :|
مگه تویه جنگل زندگی میکنیم؟
یکم بیشتر راجبه حرفایی که میزنید فکر کنید
ماپرچمواونا رو آتیش بزنیم اونا پرچم ما ؟
کله ایرانیا ار عرب ها بدشون میاد بخاطره اینکه اعتقاد داررن عربها احمقن یاخیلی چیزایه دیگه بعد ما دقیقن همین کاری رو انجام میدیم که بنظرمون یه سری احمق انجام میدن؟
یکم زشت نیست؟
مشکله مردمه ما اینه که خودشون فکر نمیکنن هرکی هرچی میگه قبول میکنن
واقعن که

• شروع کننده موضوع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

میدونید چیزی که عوض داره گله نداره برای موقعی به کار میره که ما بیایم پرچم اعراب رو آتیش بزنیم اون ها پرچم ما رو!!!!

نه این که ما بیایم پرچم آمریکا رو آتیش بزنیم و بگیم دشمن ما و دولتمون هست!!!

و اعراب بیان به دفعات!!! پرچم ما رو آتیش بزنن و ما بگیم دوستمونن! :|

خب در دین اسلام هست هر وقت که شما برید سرمایه هاتون رو برای دشمنان اسلام خرج کنید و موجب بشید اون ها ثروتمند بشن این کار حرامه!!!!

کاری به دین ظاهریشون ندارم!!! اما همین عراقی ها و عربستانی ها هستند که میان پرچمی که 33 تا الله روش هست رو به آتیش میکشن

حالا به ظاهر اسمشون مسلمون باشه!!! :| از 100 تا کافر بدترن !

آیا واقعا درسته با رفتن به مکه و مدینه و یا به سوریه و ... پول های خودمون رو بدیم به دشمن های کشورمون؟ یا با کمک های پی در پی؟ :|

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از پرنیـرا :
توهین به مقدسات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا آتش کشیدن پرچم ایران توهین به مقدسات نیست؟؟؟

اگر آمریکا به مقدسات توهین میکنه و این همه محکومش میکنن چرا نمیگن هر سال داره به مقدسات و ملیت ایران توهین میشه!!!

اونم توسط به ظااهر مسلمون های عرب!!! :)

ببخشیدا ولی کلا پرت از چیزی که من میگم حرف میزنی و هر چی دلت میخواد از حرفا برداشت میکنی , من نگفتم با آتش زدم پرچممون بهمون توهین نمیکنن , گفتم اونا جور دیگه ای واضح تر توهینشونو میکنن ...

به نقل از Agent 47 :
آها چون اونا به مسلمونا توهین کردن مائم باید به اونا توهین کنیم؟‌این فرهنگه؟ در ضمن اونا 30 سال پیش هم به قرآن توهین کرده بودن؟

یه کشور با یه کشور دیگه جنگ میکنه موشک میزنه ملت بی گناه رو میکشه بعد میگه نمیخواستیم که اونا رو بزنیم میخواستیم فقط دولت اون کشور رو بزنیم! جدا شعار مییم و پرپم می‌سوزونیم زیر نویس می‌کنیم که آهای دنیا منظور ما فقط دولت آمریکاست؟ خوبه یه نگاهی بندازین که کل دنیا چه دیدگاهی نسبت به ما داره.

در مورد جنگ من نظری ندارم , اصلا ربطش رو با این موضوع نمیفهمم ولی در مورد پرچم , گفتم که هیچ وقت منظور ما از آتش زدن پرچم به این منظور که مردمشونو کشورشون از بین بره نبوده و ایینو همه کشور ها حتی انگلیس و آمریکا میدونه و نیازی نیست به قول خودت زیر نویس کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و قبول دارم که شاید کار درستی نباشه ولی منظور و هدف اینه ...
به هر حال پرچم تنها چیزیه که میتونه این هدف رو نشون بده!

اونایی هم که پرچم مارو آتیش زدند میشه گفت تعداد زیادیشون با خود مردم ایران دشمنی خونین نداشتند و میگند که حکومت ایران رو باهاش مشکل دارند، اینکارو کردند. ولی تو که ایرانی هستی با اینکه میدونی اونا با شخص تو مشکل ندارند، و هدفشون از آتیش زدن پرچم ات، ابراز دشمنی با شخص تو نیست، ولی آیا بازم غرور ات جریجه دار نمیشه؟!

من هدف اونا رو از آتش زدن نمیدونم , چیری که مربوط به این عمل تو کشور خودمون میشه رو گفتم...

(هر چند که تویی که فکر میکنی به کارهات و هدف داری، این نظر رو داری(که مرگ بر ستم اونا ...)، ولی خیلیا هستند که اون مرگ بر "فلان کشور" رو عملا مرگ بر "نظام سیاسی + خود مردمش" میدونند!)

تو ایران اونایی که میدونن و شعار میدن فکر نکنم ااینجوری باشه , ولی اگر واقعا همچین چیزی باشه , بله منم مخالف این کارم ...

کله ایرانیا ار عرب ها بدشون میاد بخاطره اینکه اعتقاد داررن عربها احمقن یاخیلی چیزایه دیگه
نمیتونم تو واقعا بخاطر اینکه فکر میکنی عرب ها احمقن ازشون بدت میاد؟!!!! :|

آیا واقعا درسته با رفتن به مکه و مدینه و یا به سوریه و ... پول های خودمون رو بدیم به دشمن های کشورمون؟ یا با کمک های پی در پی؟ :|
در این مورد واقعا منم میگم که نباید الکی پول هامونو بدیم بهشون , میگیم حج؟ حجی که پولش بخواد بره تو جیب کسایی که بهشون واجبه 4 تا شیعه رو بکشن ؟!
اگر هدف از این حج نزدیک شدن به خداست , میشه با اون پول خیلی کار های خیری کرد که تو این موقعیت واجب تره!

بازم هر چی میخوای میگی و برداشت میکنی , ترجیح میدم چیزی نگم وقتی هر کی هر چی میخواد برداشت میکنه و حرف تو دهنم میذاره ( بله اعصاب ندارم )

artemis ej

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٢
شهر
مشهد
مدال المپیاد
داشتيم يه زماني...

چه توقعي داريم!؟
ميايم پرچم يه كشور كه نشون از فرهنگ اون كشوره رو اتيش ميزنيم
پرچمو ميذاريم رو زمين كه از روش رد بشيمو لگد كنيم...
واقعن اين بي شخصيتي تمامه!
و واقعن چيزي كه عوض داره گله نداره...
خودمون ميكنيم
ديگران هم اين كارو ميكنن باهامون!
ديگه پيامبر فرمودن با دشمن دشمن باشين نه اينكه كل هست و نيستشو زير سوال ببريم...
اصلن حركت قشنگي نيس....

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

واقعا برای کشور خودمون متاسف شدم ک بهشون کمک میکنه یا پناه میده حقشون همون ویران شدن کشورشونه نه کمکای ما X-(

...............

کاربر فوق‌فعال

آتش زدن پرچم یک کشور بی احترامی به سیاستمداران آن کشور نیست!! بلکه به منظور توهین و بی ارزش شمردن ارزش انسانی و فرهنگ انسان های آن کشور است!!
واقعا بی احترامی و بی فرهنگی محض است آتش زدن پرچم ها!!

+و جالب اینه تو همین ایران خودمون کلی دفاعم میکنن از این کارا!! مثلا مدرسه ی ما یه پرچم آمریکا گذاشته جلو در که هرکی اومد از روش رد بشه!!
من هیچوقت رد نمیشم!! و مدیرم فهمید و سر صف داد زد: خانوم رحمتی!! چرا رد نمیشی از رو پرچم هیچوقت!!

و من فقط یک جمله گفتم:

با لگد کردن پرچم یک ملت نمیتونیم اون و زمین بزنیم!! میدان بدین تا قهرمان ها بیان!

• شروع کننده موضوع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

به نقل از F@|-|!mEh :
ببخشیدا ولی کلا پرت از چیزی که من میگم حرف میزنی و هر چی دلت میخواد از حرفا برداشت میکنی , من نگفتم با آتش زدم پرچممون بهمون توهین نمیکنن , گفتم اونا جور دیگه ای واضح تر توهینشونو میکنن ...
خیر دوست خوبم!!!
من اصلا پرت از چیزی که شما میگید حرف نمیزنم!!! :)
فیلمی که از پیامبر اسلام ساخته شد و پخش شد! (احتمالاً شما منظورتون از توهین این هست!)
در رابطبه با بقیه پیامبران و بقیه ادیانم پخش میشه و این اصلا ربطی به دشمنی با افرادی که این دین رو دارند ،نداره!!!! :)
میتونید برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت رجوع کنید :)

http://didban.ir/fa/news/1547/%D8%AC%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A-%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%84%D9%8A%D9%88%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D9%8A%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%87%D9%8A

میدونید ما فقط توهین های فیلم های آمریکایی رو در نظر میگیریم!!! و محکوم میکنیم و ...! :)

در حالی که با بررسی بیشتر میتونیم بفهمیم که به مسیح و یهود هم توهین میشه در فیلم های هالیوود!!!

حتی در آهنگی که جدیداً بهرام رادان خونده و به تصویر کشیده شده! به مسیح توهین میشه! :) (اسم آهنگ جیغ زدم)

این ها اهانت و توهین نیست؟

چرا بزرگ میکنید؟ :) :) :)
فردی که بی خدا هست مقدساتش عقیده هاش هستند!!! و شما و آخوند ها میاید و عقایدشون رو له میکنید و اون ها رو ب دور از فرهنگ و تمدن میدویند!!!

و حالا در یک کشور لائیک خب این عقایدشون هست که براشون مقدسه!!!

آیا آتش کشیدن پرچم توهین به عقایدشون نیست؟ :D فقط اعتقادات شما مهمه؟؟؟ :)

باشه شما دین دارید و من هم این رو قبول دارم و دوست ندارم به ادیان فردی توهین کنم اما دلیل نمیشه ما بریم پرچم یک ملت رو آتیش بزنیم و بگیم خب اونام به دین ما توهین میکنن !! :|

اگر رعایت نکردن احترام به عقاید و مقدسات دیگران اشتباه است که از سوی آمریکا انجام میگیرد؛ شما خطا میکنید اشتباه آمریکا را تکرار میکنید.

اگر رعایت نکردن احترام به عقاید و مقدسات دیگران کار درستی است؛ شما خطا میکنید از آمریکا ایراد میگیرید.

+ شما که توهین به پیامبر اسلام رو توهین میدونید و این همه محکوم میکنید! :| به آتش کشیده شدن 33 الله رو توهین نمیدونید؟ و محکوم نمیکنید؟؟؟؟؟

6hujJXHDTcpbuzj5tJEbXMBfKhnUu.jpg

PlusME

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HeLLi 1
شهر
KerMan
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Vip :
مگه تویه جنگل زندگی میکنیم؟
یکم بیشتر راجبه حرفایی که میزنید فکر کنید
ماپرچمواونا رو آتیش بزنیم اونا پرچم ما ؟
کله ایرانیا ار عرب ها بدشون میاد بخاطره اینکه اعتقاد داررن عربها احمقن یاخیلی چیزایه دیگه بعد ما دقیقن همین کاری رو انجام میدیم که بنظرمون یه سری احمق انجام میدن؟
یکم زشت نیست؟
مشکله مردمه ما اینه که خودشون فکر نمیکنن هرکی هرچی میگه قبول میکنن
واقعن که
ببخشیدا !
وقتی ما پرچم اونا رو آتیش میزنیم و مرگ بر ... سر میدیم !!
توقع دارین اونا پرچم ما رو ببوسن ؟؟؟ :-w

منظور من از " چیزی که عوض داره گله نداره " اینه !

• شروع کننده موضوع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

به نقل از PlusME :
ببخشیدا !
وقتی ما پرچم اونا رو آتیش میزنیم و مرگ بر ... سر میدیم !!
توقع دارین اونا پرچم ما رو ببوسن ؟؟؟ :-w

منظور من از " چیزی که عوض داره گله نداره " اینه !

خیر !!!
توضیح دادم !!! مثل این که شما نظر من رو نخوندید :)

به نقل از پرنیـرا :
میدونید چیزی که عوض داره گله نداره برای موقعی به کار میره که ما بیایم پرچم اعراب رو آتیش بزنیم اون ها پرچم ما رو!!!!

نه این که ما بیایم پرچم آمریکا رو آتیش بزنیم و بگیم دشمن ما و دولتمون هست!!!

و اعراب بیان به دفعات!!! پرچم ما رو آتیش بزنن و ما بگیم دوستمونن! :|

PlusME

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HeLLi 1
شهر
KerMan
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از پرنیـرا :
خیر !!!
توضیح دادم !!! مثل این که شما نظر من رو نخوندید :)
ما در هر صورت دشمن اعراب هستیم ( در حقیقت به جز سوریه همه کشور های عربی میدونن که در صورت جنگ ما اولین کاری میکنیم پایگاه های امریکا توی کشور اونا رو میزنیم !)
و توی دشمنی حلوا خیرات نمیکنن !
همونجوری ما شان خودمون رو کم میکنیم و به پرچم یک کشور مثل امریکا توهین میکنیم
باید توقع داشته باشیم نوچه های امریکا هم پرچم ما رو آتیش بزنن !!!
در واقع اعراب دوستان ما نیستن (از لحاظ حکومتی )

• شروع کننده موضوع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

به نقل از PlusME :
ما در هر صورت دشمن اعراب هستیم ( در حقیقت به جز سوریه همه کشور های عربی میدونن که در صورت جنگ ما اولین کاری میکنیم پایگاه های امریکا توی کشور اونا رو میزنیم !)
و توی دشمنی حلوا خیرات نمیکنن !
همونجوری ما شان خودمون رو کم میکنیم و به پرچم یک کشور مثل امریکا توهین میکنیم
باید توقع داشته باشیم نوچه های امریکا هم پرچم ما رو آتیش بزنن !!!
در واقع اعراب دوستان ما نیستن (از لحاظ حکومتی )
من نمیدونم واژه های نوچه های آمریکا رو روی چه حسابی میزنید؟ :)

دلیل ؟ مدرک؟ سند؟

همین اعراب پرچم آمریکا رو هم به آتش میکشند!!!!! :)

پس نمیتونن زیاد نوچه باشند...

G.MM

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
University of Paris-Saclay
رشته دانشگاه
Integrative Biology and Animal Physiology
تلگرام
اینستاگرام

من فقط تو افغانستان شنیدم آتیش میزنن که دلیلشم اینه که مقامات ایرانی زیادی تو سیاست کشورشون دخالت میکنن L-:
دلیلشون برای به آتیش کشیدن خیلی مسخرس
کلا با آتیش زدن پرچم مخالفم
چون ما با سیاستمدارای اون کشور مشکل داریم نه با مردمش
ولی اینجوری داریم به کل اون کشور بدون استثنا توهین میکنیم
با آتیش زدن پرچم یک کشور مشکلی حل نمیشه
و واقعا متاسفم برای اون کشوری که داره اسم خدا رو هر چند روی پرچم کشوری که مخالشه باشه رو آتیش میزنه

بالا