آتش زدن پرچم یک کشور!؟چرا؟

جوجه کلاغ

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نوشهر
پاسخ : آتش زدن پرچم یک کشور!؟چرا؟

نه دیگه عزیز دل.
معیار حاکم بر دنیا حقوق بشر هست.
این حقوق بشر یه بخشی داره بنام آزادی بیان.
این آزادی بیان اجازه ی توهین و نقد رو به اشخاص و تمامی عقاید رو می ده. مگر اینکه اون شخصیت حقیقی باشه(در رابطه با توهین، نه نقد).
شخص حقیقی باید زنده باشه.
و پابلیک فیگور هم نباشه.

مثلا شما اگه بیای بمن بگی تف به قبر پدرت. من نازاحتم بشم نمی تونم از شما شکایت کنم. چون اصلا بمن توهین نکردین، بمن ربطی نداره.
حالا اگه بیاین بگی تف به قبر پدر بزرگت. بازم من اگه ناراحت شم نمی تونم از شما شکایت کنم.
اگه شما انجیل رو دستمال توالت کنی هیچ مسیحی ای نمی تونه از شما شکایت کنه.
همونجوری که فیلم خاک بر سری ه مریم مقدس رو ساختن و اتفاقی هم نیوفتاد.
و همینجور اگه شما یه تو یه روزنامه به اوباما بگی احمق کسی کاریت نداره. چون اوباما پابلیک فیگوره.

البته منظور من نیست که این کارها کارهای درست و عاقلانه ای هستش.(شرایط هر دفعه انجامش فرق می کنه و بستگی داره)
اما این کارها قانونی هستن. و باید باهاشون کنار اومد.

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از جوجه کلاغ :
نه دیگه عزیز دل.
معیار حاکم بر دنیا حقوق بشر هست.
این حقوق بشر یه بخشی داره بنام آزادی بیان.
این آزادی بیان اجازه ی توهین و نقد رو به اشخاص و تمامی عقاید رو می ده. مگر اینکه اون شخصیت حقیقی باشه(در رابطه با توهین، نه نقد).
شخص حقیقی باید زنده باشه.
و پابلیک فیگور هم نباشه.

مثلا شما اگه بیای بمن بگی تف به قبر پدرت. من نازاحتم بشم نمی تونم از شما شکایت کنم. چون اصلا بمن توهین نکردین، بمن ربطی نداره.
حالا اگه بیاین بگی تف به قبر پدر بزرگت. بازم من اگه ناراحت شم نمی تونم از شما شکایت کنم.
و همینجور اگه شما یه تو یه روزنامه به اوباما بگی احمق کسی کاریت نداره. چون اوباما پابلیک فیگوره.

البته منظور من نیست که این کارها کارهای درست و عاقلانه ای هستش.(شرایط هر دفعه انجامش فرق می کنه و بستگی داره)
اما این کارها قانونی هستن. و باید باهاشون کنار اومد.

=)) آزادی بیان = آزادی توهین =))
واقعا خنده داره و البته تاسف برانگیز ... واقعا که ...

آزدی بیان یعنی نظرت رو بگی ولی با رعایت احترام

منتظر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3
شهر
مشهد

به نقل از F@|-|!mEh :
=)) آزادی بیان = آزادی توهین =))
واقعا خنده داره و البته تاسف برانگیز ... واقعا که ...

آزدی بیان یعنی نظرت رو بگی ولی با رعایت احترام

و جالبتر این که توهین کردن ازادی بیان هست اما دفاع کردن از مقدسات و جلوگیری از توهین میشه تحجر ! و افراطی گری !

جوجه کلاغ

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نوشهر

عزیزان دل اینا قوانین نوشته شده و بدست اومده بعد از سالها زندگی و حاصل اندوخته های تمدن انسانی ه.
نه نظر من و شما. قانون یعنی چیزی که دو پهلو نیست و فقط ازش یه برداشت می شه کرد و قابل اجراست.
شما اگه نخوای این قوانین رو بپذیری جامعه ی جهانی و آدمای جدی شمارو جدی گیره و مثه بچه ها گوشتو می گیره میندازه از میز، بیرون. اونوقت ه که باید پراید سوار شی. گوشت رو چهار برابر قیمت جهانی بخری. و وقتی مریض شی برا زنده موندنت دعا کنن. شهر بازی واقعی نرفته باشی.
به علاوه وضع وحشتناک کشورایی که این قوانین توشون حاکم نیست رو هم از لحاظ آزادی و اجتماعی و امنیتی هم می بینین(بغیر از وضعیت اقتصادی). دلایلشم روشنه. منطق انسانی پشت ه این قوانین هست. و از طرف انسان ها برای انسان ها نوشته شده. بهمین دلیله که جوابم می ده.

و البته که آزادی توهین هم بخشی از آزادی بیان هست. سعی کنید اینو درک، قبول کنین و بزرگ شین. مگه اینکه بخواین اون زندگی که در بالا گفته شد رو داشته باشین. و البته اگه چیزی رو می خواین تمام و کمال شرایط و ضوابطش رو هم باید قبول کنین.
شما آزادید بغیر از یک فرد ه زنده. به هر تفکری، عیده ای، کتابی، فیلمی، شخص سیاسی ای توهین کنید. این حق ه شماست. ازش لذت ببرید.

لینک : http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of_speech

دفاع از توهین حق شماست. اما اگه به شما توهینی شده باشه. نه اینکه شما احساس توهین کنی. و به علاوه دفاع باید کارامد باشه.
جلوگیری با توهین با آدم کشی و وحشی بازی؟ با آتیش زدن آمبولانسای خودمون؟ یعنی دیگه توهین نمی شه؟ یا نظر جامعه جهانی عوض شده؟ یا وضع مسلمونا بیشتر شده. اینا که دقیقا کارایی ان که تو فیلمه به نمایش گذاشته شده بود و تاییدشون. یعنی من برم سوئد پرتم نمی کنن بیرون بگن مسلمونم؟ یا برم سفارت ژاپن برا دانشگاه نمی گن حق دارن بهم می گن تروریست؟
شما بشین، با منابع و اسناد تاریخی یه نقد از اون فیلمنامه بنویس. من یه هفته بهت فرصت می دم. اگه چیزی که نوشتی اسناد تاریخی داشت من خودم چاپش می کنم برات. دستتم می بوسم. ازت عذرخواهی هم می کنم.
اگه هم موفق نشدی من خودم اون فیلم نامه رو سند می کنم برات.
دعوت کن ازشون بشینن حرف بزنن با علما. آیه الله سیستانی همیشه میره ازین جور جاها. خیلی هم جدی ترش می گیرن تا اونایی که مقیم ایرانن.

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از جوجه کلاغ :
عزیزان دل اینا قوانین نوشته شده و بدست اومده بعد از سالها زندگی و حاصل اندوخته های تمدن انسانی ه.
نه نظر من و شما. قانون یعنی چیزی که دو پهلو نیست و فقط ازش یه برداشت می شه کرد و قابل اجراست.
شما اگه نخوای این قوانین رو بپذیری جامعه ی جهانی و آدمای جدی شمارو جدی گیره و مثه بچه ها گوشتو می گیره میندازه از میز، بیرون. اونوقت ه که باید پراید سوار شی. گوشت رو چهار برابر قیمت جهانی بخری. و وقتی مریض شی برا زنده موندنت دعا کنن. شهر بازی واقعی نرفته باشی.
به علاوه وضع وحشتناک کشورایی که این قوانین توشون حاکم نیست رو هم از لحاظ آزادی و اجتماعی و امنیتی هم می بینین(بغیر از وضعیت اقتصادی). دلایلشم روشنه. منطق انسانی پشت ه این قوانین هست. و از طرف انسان ها برای انسان ها نوشته شده. بهمین دلیله که جوابم می ده.

و البته که آزادی توهین هم بخشی از آزادی بیان هست. سعی کنید اینو درک، قبول کنین و بزرگ شین. مگه اینکه بخواین اون زندگی که در بالا گفته شد رو داشته باشین. و البته اگه چیزی رو می خواین تمام و کمال شرایط و ضوابطش رو هم باید قبول کنین.
شما آزادید بغیر از یک فرد ه زنده. به هر تفکری، عیده ای، کتابی، فیلمی، شخص سیاسی ای توهین کنید. این حق ه شماست. ازش لذت ببرید.

لینک : http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of_speech

دفاع از توهین حق شماست. اما اگه به شما توهینی شده باشه. نه اینکه شما احساس توهین کنی. و به علاوه دفاع باید کارامد باشه.
جلوگیری با توهین با آدم کشی و وحشی بازی؟ با آتیش زدن آمبولانسای خودمون؟ یعنی دیگه توهین نمی شه؟ یا نظر جامعه جهانی عوض شده؟ یا وضع مسلمونا بیشتر شده. اینا که دقیقا کارایی ان که تو فیلمه به نمایش گذاشته شده بود و تاییدشون. یعنی من برم سوئد پرتم نمی کنن بیرون بگن مسلمونم؟ یا برم سفارت ژاپن برا دانشگاه نمی گن حق دارن بهم می گن تروریست؟
شما بشین، با منابع و اسناد تاریخی یه نقد از اون فیلمنامه بنویس. من یه هفته بهت فرصت می دم. اگه چیزی که نوشتی اسناد تاریخی داشت من خودم چاپش می کنم برات. دستتم می بوسم. ازت عذرخواهی هم می کنم.
اگه هم موفق نشدی من خودم اون فیلم نامه رو سند می کنم برات.
دعوت کن ازشون بشینن حرف بزنن با علما. آیه الله سیستانی همیشه میره ازین جور جاها. خیلی هم جدی ترش می گیرن تا اونایی که مقیم ایرانن.

آقا بزرگ , عقل کل , هر چی که میگی ...

من بازم میگم که حق توهین رو نداریم و آزادی بیان ربطی به توهین نداره ...
توهین از اصول غیر اخلاقیه و آزادی بیان با رعایت اصول اخلاقی امکان پذیره...

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از جوجه کلاغ :
جوابای هر قسمت رو با رنگ آبی مینویسم.اولا که سلامت انتخابات امسال ربطی به سلامت انتخابات سالهای قبل نداره.
دوما که تا وقتی فـیلت‍‌‍ر نگهبانان دروازه ی تاریکی و انبر قفلی و سیم چین جهت قیچی کردن احزاب هست انتخابات سلامت نداره.
بهرحال انتخابات تموم شد. سلامت انتخابات و امثالهم در حال حاظر اهمیت کمتری داره نسب به اینکه دید چجوری بیشترین نفع رو از شرایط موجود برد. چه نفع من، چه نفع شما، چه منافع مشترکمون. و این تاپیک جای بحثش.. شاید نباشه.

از اونجایی که کلن مده هر کسی میخاد نظر مخالف بده به با کلمات قلمبه سلمبه بحث رو میپیچونه و تمام مسایل جاری رو زیر سوال میبره من جاهایی که هیچ ربطی نداره رو جواب نمیدم،دیدت رو وسعت بده،اگه عنوان تاپیک اتیش زدنه پرچمه منظور این نیس که تو بیا صرف رو اینکه ما پرچم اتیش زدیم خیلی بده و وای الان هیچکس مارو دوس نداره و.....
از طرفیم من در تحلیل های سیاسی جناب عالی موندم،خودت به این نتیجه رسیدی ک آتیش زدن پرچم مصرف داخلی داره یجور پتانسیل برا کنترل عوامه؟
الان هرکسی که اون کارو کرده شد عوام و بدون تحلیل سیاسی و تو خواص؟اونهم چی،عوامی که براش برنامه ریختن تا با این کار کنترلش کنن؟نه عزیز من.فک میکنم تا حالا اثبات شده که همین عوام مردم ایران بالاترین شعور سیاسی رو دارن.
تحلیل کردن این نیس که کلمات رو پشت سر هم ردیف کنی مثلن:

ملت ما عزیزم حافظه تاریخی هم ندارن. صد البته که ما برا آمریکا خطر محسوب میشیم. اما نه خطری برا کاپیتالیسم و نظام سرمایه داری. یا رقابت اقتصادی و علمی و نظامی. بلکه به بمب ها و اصلحه های انسانی و خطر برای امنیت منطقه و اینا. بیشتر حکم بهوونه داریم برا خرج کردن سه هزار میلیارد دلارای پارسال و سالهای پیش رو

اولن ملت خیلیم خوب حافظه تاریخی دارن تو نیاز نیس حافظه تاریخی ما رو هم زیر سوال ببری.
مغلطه میدونی چیه؟
همینی که تو نوشتی،
ربط بحث به کاپیتالیسم و چی بود الان؟
و یا ربطش به سه هزار میلیارد چی بود؟
هیچکس نگفت به به چ کار خوبی کردن اختلاس کردن،اما چیزی که واضحه اینه ک هیچ ربطی به موضوع نداره.

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از USboy :
اتفاقا ملت مسلمان بي فرهنگترين و بي تمدن ترين ملت رو زمينن
يارو يه فيلم ميسازه برا پيامبر بعد اينا ميريزن تو خيابون به سفارت امريكا حمله ميكنن سفيرشو ميكشن
خب غلط كردين بي تمدنا
مگه اون فيلمو ساخته؟؟؟
دستشون به امريكا نميرسه تمام وجودشون ميسوزه بعد ميان سفير امريكا رو ميكشن
همين قدر فكر نميكنن كه اون سفير بچه اش بي پدر ميشه
پرچم آتش دادن بسيار كاره بي تمدني اي است!
اول اینکه در مورد یک جمعیت به طور کلی گفتن اینکه مثلا متمدنن یا بی تمدن یا بی فرهنگ اشتباهه . می تونی بگی اکثریتشون که بازم در موارد بسیار کمی واقعا میتونی اثبات کنی این قضیه رو .
با تیکه ی بعدی حرفات موافقم اینکار نهایت افراط گریه که یه نفرو بخاطر کار یه نفر دیگه مجازات کنن . اصلا حتی خود اون کارگردان فیلم هم فرض کنیم دستشون بهش می رسید مگه جواب یه فیلم ساختن مرگه ؟؟
کسی که واقعا معتقده به دینش و برای دینش ارزش و عظمت قائله بنابراین یه فیلم و حرفای یه نفر از عظمتش کم نمی کنه پس این واکنش ها درست نیست .

البته در کنار این بحث و همچنین پرچم آتیش زدن باید به یه نکته ای حواسمون باشه که لزوما کسایی که این کارا رو انجام میدن نشانگر مردم یک کشور نیستن . خیلی وقتا برای عده ای منفعت داره که بین دو قومیت یا ملت دشمنی بیافته . مثلا اون عکس هایی که اول تاپیک بود ما نمی دونیم اون کسایی که اینکارو انجام دادن دقیقا کی بودن ممکنه اصلا مردم معمولی یه کشور نباشن کسایی که پول می گیرن یا به هر روشی تحریک میشن که اینکارو انجام بدن می تونن باشن .
به نقل از جوجه کلاغ :
در مورد آزادی توهین بله شما اگر به ایده ، دین ، فیلم ، کتاب و ... توهین کنید قانون مجازاتتون نمی کنه ولی هیچ کس حق توهین به شخص رو نداره که شامل اشخاص سیاسی هم میشه چون اون ها هم قبل از سیاستمدار بودن حق شهروندی دارن و ضمنا فحاشی از مصداق های توهین محسوب میشه همه جا . اگر به افراد سیاسی مثلا توی روزنامه احمق گفته میشه یا موارد این چنینی این نیست که قانون مجازاتی در نظر نگیره ولی اون طرف شکایت نمی کنه . ولی اگر شکایت کنه (باید حتما شاکی خصوصی وجود داشته باشه) و شاهد و مدرک بیاره مجازات داره .

اینکه توهین به عقاید آزاد باشه یا نه طبق قانون به نظر من آزاد بودنش بهتر از آزاد نبودنشه چون آزاد نبودنش کم کم به سمت زورگویی میره . اصول اخلاقی برای هر کس یه تعریفی داره بنابراین نمیشه به عنوان قانون کلی گذاشتش در خیلی از موارد . اما مسلما کسی که پایبند به اصول اخلاقی پذیرفته شده توسط اکثریت هست احترام متقابل به عقاید رو ارزشمند میدونه .

البته بحث پرچم آتیش زدن جداست از توهین به دین و مذهب چون پرچم رو همه ی افراد یک ملت ارزشمند میدونن و هرکس در دنیا یه پرچمی براش ارزش زیادی داره یعنی یه اعتقاد نیست که یکی بیاد بگه من باهاش مخالفم ولی دین و ایدئولوژی اعتقاده که کسی می تونه بگه باهاش مخالفم ، حالا اگر یه ذره سطح فکریش پایین باشه هم ممکنه توهین آمیز بیانش کنه .

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

بچه ها! :|

آروم باشید دعوا نکنید! :)

من یک ناسیونالیسمم! و ایران رو خیلی دوست دارم!

بحث هایی هم که دارید میکنید واقعاً به موضوع تاپیک ربطی نداره!

من حرکت ایران رو در به آتش کشیدن و زیر پا گذاشتن پرچم کشورهای آمریکا، انگلیس و اسرائیل محکوم میکنم!!

و واقعا به نظرم خیلی بی فرهنگانه و به دور از تمدن هست این کار!!!

برعکس تصورات اغلب افراد آتش زدن پرچم به حکومت و دولت برنمیگرده و اتفاقاً مستقیماً به مردم اشاره میکنه ...

+ نه تنها در قوانین حقوق بشر (که اگه اطلاع داشته باشید در ایران اجرا نمیشه ) بلکه در قانون اساسی خودمون هم داریم

این هم مواد 18 و 19 حقوق بشر :

ماده 18
هر کس حق دارد که از آزادی فکر ، وجدان و مذهب بهره مند شود .این حق متضمن آزادی تغییر مذهب یا عقیده و ایمان می باشد و نیز شامل تعلیمات مذهبی و اجرای مراسم دینی است . هرکس می تواند از این حقوق یا مجتمعاً به طور خصوصی یا به طور عمومی بر خوردار باشد.

ماده 19
هر کس حق آزادی عقیده وبیان دارد و حق مزبورشامل آن است که از داشتن عقاید خود بیم و اضطرابی نداشته باشد و در کسب اطلاعات و افکار و در اخذ و انتشار آن ، به تمام وسایل ممکن و بدون ملاحضات مرزی، آزاد باشد.

این هم قانون اساسی

اصل 23 قانون اساسی : هیچ کس را نمیتوان به صرف داشتن عقیده مخالف مورد مواخذه قرار داد

علاوه بر این در هیچ کدوم از کشور های اروپایی و آمریکا پرچم ایران به آتش کشیده نشده! :)

و به نظرم آتش کشیدن پرچم ، آزادی اندیشه نیست ، چون در انجام این عمل اصلاً اندیشه ای صورت نگرفته

صرفاً یک کینه قلبی و یک دشمنی ای هست که برای به حق نشون دادن حرفشون پرچم رو آتش میکشند !!! :|

و احساسات رو جریحه دار میکنند! و این بغض رو به مردم ساده هم منتقل میکنند! :|

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

این هم مواد 18 و 19 حقوق بشر :

ماده 18
هر کس حق دارد که از آزادی فکر ، وجدان و مذهب بهره مند شود .این حق متضمن آزادی تغییر مذهب یا عقیده و ایمان می باشد و نیز شامل تعلیمات مذهبی و اجرای مراسم دینی است . هرکس می تواند از این حقوق یا مجتمعاً به طور خصوصی یا به طور عمومی بر خوردار باشد.

ماده 19
هر کس حق آزادی عقیده وبیان دارد و حق مزبورشامل آن است که از داشتن عقاید خود بیم و اضطرابی نداشته باشد و در کسب اطلاعات و افکار و در اخذ و انتشار آن ، به تمام وسایل ممکن و بدون ملاحضات مرزی، آزاد باشد.

اگر اشتباه نکنم باز حرفا رو اشتباه گرفتی !

من اصلا نگفتم که حق ندارید نظرتونو بگید , نظرتون هر چی که باشه اجازه دارید بیان کنید و من مشکلم فقط با توهینه ...
هیچ کس حق توهین نداره

جوجه کلاغ

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نوشهر

به نقل از میعاد :
از اونجایی که کلن مده هر کسی میخاد نظر مخالف بده به با کلمات قلمبه سلمبه بحث رو میپیچونه و تمام مسایل جاری رو زیر سوال میبره من جاهایی که هیچ ربطی نداره رو جواب نمیدم،دیدت رو وسعت بده،اگه عنوان تاپیک اتیش زدنه پرچمه منظور این نیس که تو بیا صرف رو اینکه ما پرچم اتیش زدیم خیلی بده و وای الان هیچکس مارو دوس نداره و.....
از طرفیم من در تحلیل های سیاسی جناب عالی موندم،خودت به این نتیجه رسیدی ک آتیش زدن پرچم مصرف داخلی داره یجور پتانسیل برا کنترل عوامه؟
الان هرکسی که اون کارو کرده شد عوام و بدون تحلیل سیاسی و تو خواص؟اونهم چی،عوامی که براش برنامه ریختن تا با این کار کنترلش کنن؟نه عزیز من.فک میکنم تا حالا اثبات شده که همین عوام مردم ایران بالاترین شعور سیاسی رو دارن.
تحلیل کردن این نیس که کلمات رو پشت سر هم ردیف کنی مثلن:

اولن ملت خیلیم خوب حافظه تاریخی دارن تو نیاز نیس حافظه تاریخی ما رو هم زیر سوال ببری.
مغلطه میدونی چیه؟
همینی که تو نوشتی،
ربط بحث به کاپیتالیسم و چی بود الان؟
و یا ربطش به سه هزار میلیارد چی بود؟
هیچکس نگفت به به چ کار خوبی کردن اختلاس کردن،اما چیزی که واضحه اینه ک هیچ ربطی به موضوع نداره.
نه دیکه عزیز دل. من خودم بچه آخوندم. شما وقتی جوابی می دی یعنی اینکه جوابی نداری که بدی. یا اینکه نمی خوای جواب بدی. که بنظرم مورد اوله.
من از بدو تولد فارسی زبان نبودم. ولی شما هرجا دیدی حرفای من قلبمه سلمبه است با کلمه ها و جملات بهتر جایگزینشون کن و پستشون کن. نه اینکه همینجوری وقتی حرفای کسی رو نمی فهمی بگی حرفاش قلبمه سلمبه است.
شما باید دیدتو وسعت بدی عزیزم که کتاباتو رو طاقچه می ذاری. کسی که مغالطات رو نشناسه نباید روش بشه شرکت کنه تو بحثا اصلا.
شمارو نمی دونم اما من کتاب مغالطات و مقالات منابعی رو که داشتم هر کدوم پنج بار خوندم حده اقل.

این آتیش زدن پرچم پشتش یه تئوری توطئه هستش.
که مثلا بگن ما خیلی کارمون درست ه و اینا دشمن مائن و میخوان مارو کنترل کنن و خیلی باهوش و نامردن و همه جا نشونه دارن و اینا. با هیچی مثه دشمن قسم خورده نمی شه ملتو جوگیر کرد.
یجورایی هم ترویج خشونت ه تو جامعه، برا انجام جنایت بیشتر. مثلا وقتی که شما میری مراسم اعدام دیگه کم کم اگه یه نفرو جلوت سر ببرن هم همچین چیزیت نمی شه.
و به علاوه خالی کردن خشم مردم. خشمی که بدلیل گرون شدن ه گوشت مثلا رو سر مسئولین خالی شه رو پرچم خالی می شه.

من هرچیزی رو که بخوام زیر سوال می برم عزیزم. سوال کردن حق ه منه.(آمریکای جنایتکارم هیچ غلطی نمی تونه بکنه) کسی هم بدون شمشیر نمی تونه ازم بگیرتش. ما اگه حافظه تاریخی داشتیم که بعد از انقلاب مشروطه دیگه فقط اسلاحات داشتیم. انقلاب یه استوپ سیاسی اقتصادی اجتماعی ه برا هر کشوری. گرهی که با دست باز می شه رو با دندون باز نمی کنن. حالا ببین جایگاه اقتصادی و سیاسیمونو. ببین وضعیت اجتماعیمونو.

سه هزار میلیارد دلار عزیزم. اختلاص ایران سه هزار میلیارد تومن بود. سه هزار میلیارد دلار هزینه ی جنگ های سال 2012 بود. با خیلی مبلغ کمتر از این می شد فقر و بی سوادی رو از دنیا ریشه کن کرد. اگه طالبان دست ه ملت و نمی برید با سراشون یه ردیف کنه. یا اینکه هرجا دستش رسید و منجفر کنه. اگه یازده سپتامبر(؟) نبود. ملت یقه ی دولتاشونو می گرفتن برا خرج کردن ه این پولا.

ربطش به کاپیتالیسم خیلی مشخص ه. اینه که جبهه سیاست اسلام گرایی و کاپیتالیسم در مقابل همدیگه قرار دارن. مگه خود شما با کاپیتالیسم مخالف نیستی؟

لطفا الکی کسیو به مغلطه متحم نکنین. دقیقا بگین کجاش، چجوری، چه مغلطه ای هست. اینجوری خودش می شه مغلطه ی تحمت به مغلطه.

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از جوجه کلاغ :
نه دیکه عزیز دل. من خودم بچه آخوندم. شما وقتی جوابی می دی یعنی اینکه جوابی نداری که بدی. یا اینکه نمی خوای جواب بدی. که بنظرم مورد اوله.
من از بدو تولد فارسی زبان نبودم. ولی شما هرجا دیدی حرفای من قلبمه سلمبه است با کلمه ها و جملات بهتر جایگزینشون کن و پستشون کن. نه اینکه همینجوری وقتی حرفای کسی رو نمی فهمی بگی حرفاش قلبمه سلمبه است.
شما باید دیدتو وسعت بدی عزیزم که کتاباتو رو طاقچه می ذاری. کسی که مغالطات رو نشناسه نباید روش بشه شرکت کنه تو بحثا اصلا.
شمارو نمی دونم اما من کتاب مغالطات و مقالات منابعی رو که داشتم هر کدوم پنج بار خوندم حده اقل.

این آتیش زدن پرچم پشتش یه تئوری توطئه هستش.
که مثلا بگن ما خیلی کارمون درست ه و اینا دشمن مائن و میخوان مارو کنترل کنن و خیلی باهوش و نامردن و همه جا نشونه دارن و اینا. با هیچی مثه دشمن قسم خورده نمی شه ملتو جوگیر کرد.
یجورایی هم ترویج خشونت ه تو جامعه، برا انجام جنایت بیشتر. مثلا وقتی که شما میری مراسم اعدام دیگه کم کم اگه یه نفرو جلوت سر ببرن هم همچین چیزیت نمی شه.
و به علاوه خالی کردن خشم مردم. خشمی که بدلیل گرون شدن ه گوشت مثلا رو سر مسئولین خالی شه رو پرچم خالی می شه.

من هرچیزی رو که بخوام زیر سوال می برم عزیزم. سوال کردن حق ه منه.(آمریکای جنایتکارم هیچ غلطی نمی تونه بکنه) کسی هم بدون شمشیر نمی تونه ازم بگیرتش. ما اگه حافظه تاریخی داشتیم که بعد از انقلاب مشروطه دیگه فقط اسلاحات داشتیم. انقلاب یه استوپ سیاسی اقتصادی اجتماعی ه برا هر کشوری. گرهی که با دست باز می شه رو با دندون باز نمی کنن. حالا ببین جایگاه اقتصادی و سیاسیمونو. ببین وضعیت اجتماعیمونو.

سه هزار میلیارد دلار عزیزم. اختلاص ایران سه هزار میلیارد تومن بود. سه هزار میلیارد دلار هزینه ی جنگ های سال 2012 بود. با خیلی مبلغ کمتر از این می شد فقر و بی سوادی رو از دنیا ریشه کن کرد. اگه طالبان دست ه ملت و نمی برید با سراشون یه ردیف کنه. یا اینکه هرجا دستش رسید و منجفر کنه. اگه یازده سپتامبر(؟) نبود. ملت یقه ی دولتاشونو می گرفتن برا خرج کردن ه این پولا.

ربطش به کاپیتالیسم خیلی مشخص ه. اینه که جبهه سیاست اسلام گرایی و کاپیتالیسم در مقابل همدیگه قرار دارن. مگه خود شما با کاپیتالیسم مخالف نیستی؟

لطفا الکی کسیو به مغلطه متحم نکنین. دقیقا بگین کجاش، چجوری، چه مغلطه ای هست. اینجوری خودش می شه مغلطه ی تحمت به مغلطه.

خودت که میگی وقتی حرفت رو نمیفهمه نظر نده , تو خودت چرا وقتی چیزی نمیدونی میگی؟! از کجا میدونی کتاباش رو تاقچه خاک میخوره ؟!
واقعا بچه آخوندی و اینی؟! :|

جوجه کلاغ

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نوشهر

به نقل از F@|-|!mEh :
اگر اشتباه نکنم باز حرفا رو اشتباه گرفتی !

من اصلا نگفتم که حق ندارید نظرتونو بگید , نظرتون هر چی که باشه اجازه دارید بیان کنید و من مشکلم فقط با توهینه ...
هیچ کس حق توهین نداره

توصیه(و خواهش) می کنم این مقاله رو بخونید.

مغلطه ی احترام به عقاید و آزادی بیان.
http://up.toca.ir/images/rzrfltc26pc9eaqx1y0.docx

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

اها
خب بچه اخوند،ااین قد با کلمات ور نرو.خوش به حالت که کتابات خاک نمیخوره.شما که کتابارو میخونی حتمن میدونی که سلاح درسته ن صلاح،تهمت درسته ن تحمت،متحمم که میدونی متهم درستشه.بپه اخوند شما که کتابات رو میخونی یکم با دقت تر بخون

همیشه هم سکوت نشونه جواب نداشتن نیس.من کلن با اصل اتیش زدنه پرچم موافق نیسم اما با حرفایی که داره زده میشه خیلیم مخالفم.حکایت این دورو زمونه حکایت اون ادمه ساده ایه که میخاسن برن براش خاستگاری گفتن وقتی رفتیم برو بشین بالای مجلس حرفای گنده گنده بزن که فک کنن خیلی حالیته.یارو تا وارد مجلس شد رف پرید بالای رخت خوابا گف شیییییر پلنننننننننگ.....که هم ب خیال خودش بالای مجلس نشسته بود هم حرفای گنده میزد.
اون بنده خداییم که گفته جوابه ....خاموشیس دلیل بر این نبوده که جوابی نداشته.

جوجه کلاغ

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نوشهر

به نقل از F@|-|!mEh :
خودت که میگی وقتی حرفت رو نمیفهمه نظر نده , تو خودت چرا وقتی چیزی نمیدونی میگی؟! از کجا میدونی کتاباش رو تاقچه خاک میخوره ؟!
واقعا بچه آخوندی و اینی؟! :|

نفهمیدن حرف من یه چیزه. اینکه بگه دارم چرت و پرت می گم یه چیز دیگه است.
این فقط یه اسطلاحه(املاش چجوریه؟):| اگه پستای دیگه ی منو هم ببینی اینو زیاد می گم.
بهرحال اگه با عذرخواهی شما خوشحال می شی من عذر می خوام.
بله هم پدری هم مادری هم هفت و جد آبادی پدری و مادری.

جوجه کلاغ

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نوشهر

به نقل از میعاد :
اها
خب بچه اخوند،ااین قد با کلمات ور نرو.خوش به حالت که کتابات خاک نمیخوره.شما که کتابارو میخونی حتمن میدونی که سلاح درسته ن صلاح،تهمت درسته ن تحمت،متحمم که میدونی متهم درستشه.بپه اخوند شما که کتابات رو میخونی یکم با دقت تر بخون

همیشه هم سکوت نشونه جواب نداشتن نیس.من کلن با اصل اتیش زدنه پرچم موافق نیسم اما با حرفایی که داره زده میشه خیلیم مخالفم.حکایت این دورو زمونه حکایت اون ادمه ساده ایه که میخاسن برن براش خاستگاری گفتن وقتی رفتیم برو بشین بالای مجلس حرفای گنده گنده بزن که فک کنن خیلی حالیته.یارو تا وارد مجلس شد رف پرید بالای رخت خوابا گف شیییییر پلنننننننننگ.....که هم ب خیال خودش بالای مجلس نشسته بود هم حرفای گنده میزد.
اون بنده خداییم که گفته جوابه ....خاموشیس دلیل بر این نبوده که جوابی نداشته.

من تو پروفایلمم نوشتم املام بده. بهش هم افتخار نمی کنم. توضیح هم دادم راجب این جریان تو پست قبل. ولی حده اقل قبول می کنم املام بده. بعدشم املای بد چیزی رو توجیه نمی کنه. املا مربوط به حافظه ی تصویری ه که من حافظه تصویری ضعیفی دارم.

اینجا حرفای منن که دارن بی جواب می مونن.
منم گفتم که. یا جوابی نداری. یا اینکه نمی خوای جواب بدی. من نگفتم حتما جواب نداری که.
شما هم عزیزم همچنان به مغلطه کردن داری ادامه می دی.
حرفای من همگی استدلال هست. من تمام حرفای شمارو با صبر و حوصله جواب می دم. در حالی که شما فقط داری جواب تکراری می دی و جوابتم مغلطه است. اتفاقا هیچی آسون تر از جواب دادن به یه این احمقان ای که می گی نیست.

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

بحث های جالبی رو دیدم که انتظارش رو نداشتم اون هم از فردی که انتتظارش رو نداشتم! :|

اول این که گفته بودید دانشمند مسلمان نداشتیم ...

به فرض كه تمامی دانشمندهای جهان ، آلبرت انیشتین ، داروین ، بور ، هاوکینگ و ... مسلمون بودن !!!! یا مسیحی بودن یا حتی بت پرست بودن اصلاً!!!

به نظرتون چيزي به دین مورد نظر اون افراد اضافه ميشه ؟!

آیا عقايد مخالف و موافق تغییری میکنه!؟ :|

چرا چیز های بی ربط رو به هم ربط میدید؟

یک نکته خیلی مهم اجرا کننده های یک دین ابداً به اصل دین ربی ندارند!!! :|

و شما نمیتونید از اختلاص های چند میلیاردی یا وضع فعلی کشور نتیجه بگیرید که بهله! دین مردم بده! :) باید برید توی منابع اصلی و تاریخ دست نخورده و ...! دنبال دین خالص اون ها بگردید!!! :) و بعد زیر سوال ببرید که به نظرم حتی این کار هم آداب خاص خودش رو داره!

دوم توهین = آزادی بیان؟

ماده 12
احدي در زندگي خصوصي، امور خانوادگي، اقامتگاه يا مکاتبات یا نظارات خود نبايد مورد مداخله خودسرانه واقع شود و شرافت و اسم و رسمش نبايد مورد حمله قرار گيرد. هر کس حق دارد که در مقابل اينگونه مداخلات و حملات مورد حمايت قانون قرار گيرد.

شما طبق این اعلامیه جهان شمول حقوق بشر حق هیچ توهینی به هیچ فردی رو ندارید! :)

سوم خیلی بدون سند حرف میزنن همه!

:| مثلاً خانوم فهیمه ادعا کردند پرچم ها رو اراذل و اوباش آمریکایی آتش میزنن لدفاً مدرک معتبر بدید!

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از پرنیرا :
:| مثلاً خانوم فهیمه ادعا کردند پرچم ها رو اراذل و اوباش آمریکایی آتش میزنن لدفاً مدرک معتبر بدید!
من این حرف رو از اونجایی زدم که تو افغانستان ملتی هستن که از طرف آمریکا اونجان
تو سوریه ملت ارازل و اوباشی از طرف آمریکا هستن که دارن سعی میکنن دولت رو متلاشی کنن

و همونطوری که گفتی تو کشور های مسلمان مردمان مسلمان همچین کاری نمیکنن و فقط بخاطر همون22تا الله که رو پرچمه ...

جوجه کلاغ

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نوشهر

به نقل از پرنیرا :
ماده 12
احدي در زندگي خصوصي، امور خانوادگي، اقامتگاه يا مکاتبات یا نظارات خود نبايد مورد مداخله خودسرانه واقع شود و شرافت و اسم و رسمش نبايد مورد حمله قرار گيرد. هر کس حق دارد که در مقابل اينگونه مداخلات و حملات مورد حمايت قانون قرار گيرد.

شما طبق این اعلامیه جهان شمول حقوق بشر حق هیچ توهینی به هیچ فردی رو ندارید! :)

منظور به کرامت انسانی آدم هاست. نه اون چیزی که توی مغزشون می مگذره.

یک نکته خیلی مهم اجرا کننده های یک دین ابداً به اصل دین ربی ندارند!!!
با قسمت ابدا اش مخالفم.
از یه طرف خیلی از احکام ادیان احکام نوشته نشده ان. مثلا ختنه.
از طرف دیگه مشکل اصلی چیزی ه که اجرا می شه. اینکه کجا چی نوشته خیلی کم اهمیت تر از اینه که چه چیزی اجرا میشه. و چجوری محدودش کرد. تلاش بیشتر خیلی زمان گیر و هزینه برتر و شاید نا ممکن هستش.
مثلا من ترجیه میدم قرآن به خانما پیشنهاد حجاب داده باشه تا امر.

و شما نمیتونید از اختلاص های چند میلیاردی یا وضع فعلی کشور نتیجه بگیرید که بهله! دین مردم بده! باید برید توی منابع اصلی و تاریخ دست نخورده و ...! دنبال دین خالص اون ها بگردید!!! و بعد زیر سوال ببرید که به نظرم حتی این کار هم آداب خاص خودش رو داره!
اگه مخاطب منم من اصلا از اختلاص حرفی نزدم. اون بودجه نظامی ای بود که برادران غربی خرج کردن اون سال.
و قسمت وضع فعلی ه کشور هم توجیه شعور سیاسی ملت بود که طبیعتا همیشه نتیجه ی مستقیم همدیگه ان.
پ ن : و رجوع به جواب نقل قول بالا.
پ ن 2 : جدا، تومن با دلار خیلی فر داره ها، حدود سه هزار برابر.

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

با قسمت ابدا اش مخالفم.
از یه طرف خیلی از احکام ادیان احکام نوشته نشده ان. مثلا ختنه.
از طرف دیگه مشکل اصلی چیزی ه که اجرا می شه. اینکه کجا چی نوشته خیلی کم اهمیت تر از اینه که چه چیزی اجرا میشه. و چجوری محدودش کرد. تلاش بیشتر خیلی زمان گیر و هزینه برتر و شاید نا ممکن هستش.
مثلا من ترجیه میدم قرآن به خانما پیشنهاد حجاب داده باشه تا امر.

اگر هر کی هر کاری کرد فرض کنیم به دینش خیلی سفت و سخته و نسبت بدیم به دینش که مسلما کار اشتباهیه ...
اگر اینجوری باشه کار خیلی از مسیحی ها و زرتشتی ها و ... باید به دینشون نسبت داد که این درست نیست ...

جوجه کلاغ

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نوشهر

به نقل از F@|-|!mEh :
اگر هر کی هر کاری کرد فرض کنیم به دینش خیلی سفت و سخته و نسبت بدیم به دینش که مسلما کار اشتباهیه ...
اگر اینجوری باشه کار خیلی از مسیحی ها و زرتشتی ها و ... باید به دینشون نسبت داد که این درست نیست ...
منم با شما موافقم.
همونجور که گفتم به اون دلایل با قسمت ابدا اش مخالفم.
غیر از اینکه من کلا کلمات ابدا، هیچوقت، همیشه و چیزایی که جای شک باقی نمی ذارن سازگاری ندارم. که البته مشکل خودمه.

بالا