جوجه کلاغ
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- نوشهر
پاسخ : آتش زدن پرچم یک کشور!؟چرا؟
نه دیگه عزیز دل.
معیار حاکم بر دنیا حقوق بشر هست.
این حقوق بشر یه بخشی داره بنام آزادی بیان.
این آزادی بیان اجازه ی توهین و نقد رو به اشخاص و تمامی عقاید رو می ده. مگر اینکه اون شخصیت حقیقی باشه(در رابطه با توهین، نه نقد).
شخص حقیقی باید زنده باشه.
و پابلیک فیگور هم نباشه.
مثلا شما اگه بیای بمن بگی تف به قبر پدرت. من نازاحتم بشم نمی تونم از شما شکایت کنم. چون اصلا بمن توهین نکردین، بمن ربطی نداره.
حالا اگه بیاین بگی تف به قبر پدر بزرگت. بازم من اگه ناراحت شم نمی تونم از شما شکایت کنم.
اگه شما انجیل رو دستمال توالت کنی هیچ مسیحی ای نمی تونه از شما شکایت کنه.
همونجوری که فیلم خاک بر سری ه مریم مقدس رو ساختن و اتفاقی هم نیوفتاد.
و همینجور اگه شما یه تو یه روزنامه به اوباما بگی احمق کسی کاریت نداره. چون اوباما پابلیک فیگوره.
البته منظور من نیست که این کارها کارهای درست و عاقلانه ای هستش.(شرایط هر دفعه انجامش فرق می کنه و بستگی داره)
اما این کارها قانونی هستن. و باید باهاشون کنار اومد.
نه دیگه عزیز دل.
معیار حاکم بر دنیا حقوق بشر هست.
این حقوق بشر یه بخشی داره بنام آزادی بیان.
این آزادی بیان اجازه ی توهین و نقد رو به اشخاص و تمامی عقاید رو می ده. مگر اینکه اون شخصیت حقیقی باشه(در رابطه با توهین، نه نقد).
شخص حقیقی باید زنده باشه.
و پابلیک فیگور هم نباشه.
مثلا شما اگه بیای بمن بگی تف به قبر پدرت. من نازاحتم بشم نمی تونم از شما شکایت کنم. چون اصلا بمن توهین نکردین، بمن ربطی نداره.
حالا اگه بیاین بگی تف به قبر پدر بزرگت. بازم من اگه ناراحت شم نمی تونم از شما شکایت کنم.
اگه شما انجیل رو دستمال توالت کنی هیچ مسیحی ای نمی تونه از شما شکایت کنه.
همونجوری که فیلم خاک بر سری ه مریم مقدس رو ساختن و اتفاقی هم نیوفتاد.
و همینجور اگه شما یه تو یه روزنامه به اوباما بگی احمق کسی کاریت نداره. چون اوباما پابلیک فیگوره.
البته منظور من نیست که این کارها کارهای درست و عاقلانه ای هستش.(شرایط هر دفعه انجامش فرق می کنه و بستگی داره)
اما این کارها قانونی هستن. و باید باهاشون کنار اومد.