- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : آتش زدن پرچم یک کشور!؟چرا؟
مسیحیت همینه ، یهودیت همینه و همه ی ادیان ، ایدئولوژی ها هم همشون یه سری تندرو دارن یه سری میانه رو . اما چیزی که ملاکه اصل اون دین یا ایدئولوژی هست نه اینکه بقیه چجوری اجرا می کنن . اصول ننوشته هم من شخصا معتقدم نمیشه به دین ربطشون داد و بر اساس اونا بگیم درسته دین یا نه . اصول دین یا ایدئولوژی ملاکه مثلا برای اسلام قرآن ، مسیحیت انجیل و ...
نه دیگه مثلا خود اسلام میانه رو داره یه فرقه هایی هم داره که میگن هرکی مثل ما نباشه باید از لب تیغ ردش کنیم کدومو ملاک قرار میدین ؟خوب اون دومی بیشتر جلب توجه می کنه تا اونی که میانه رو هست بنابراین بیایم کلا بگیم مسلمونا قاتلن ؟؟به نقل از جوجه کلاغ :با قسمت ابدا اش مخالفم.
از یه طرف خیلی از احکام ادیان احکام نوشته نشده ان. مثلا ختنه.
از طرف دیگه مشکل اصلی چیزی ه که اجرا می شه. اینکه کجا چی نوشته خیلی کم اهمیت تر از اینه که چه چیزی اجرا میشه. و چجوری محدودش کرد. تلاش بیشتر خیلی زمان گیر و هزینه برتر و شاید نا ممکن هستش.
مثلا من ترجیه میدم قرآن به خانما پیشنهاد حجاب داده باشه تا امر.
مسیحیت همینه ، یهودیت همینه و همه ی ادیان ، ایدئولوژی ها هم همشون یه سری تندرو دارن یه سری میانه رو . اما چیزی که ملاکه اصل اون دین یا ایدئولوژی هست نه اینکه بقیه چجوری اجرا می کنن . اصول ننوشته هم من شخصا معتقدم نمیشه به دین ربطشون داد و بر اساس اونا بگیم درسته دین یا نه . اصول دین یا ایدئولوژی ملاکه مثلا برای اسلام قرآن ، مسیحیت انجیل و ...