به هیتلر نزدیک‌ترید یا گاندی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dorna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

گرایش سیاسی شما چه بود؟

• left-Libertarian

رای‌ها: 47 46.1%
  • right-Libertarian

رای‌ها: 20 19.6%
  • left-Authoritarian

رای‌ها: 19 18.6%
  • right-Authoritarian

رای‌ها: 16 15.7%

• رای‌دهندگان
    102

Your Political Compass​

Economic Left/Right: -8.5
Social Libertarian/Authoritarian: -6.36​

personalised chart

فکر کنم قبلا بیشتر راست بودم، مخصوصا دوران فعالیت شورای صنفی. (‌شایدم اشتباه میکنم)
کسی که فعالیت صنفی میکنه چطور میتونه راست باشه؟

3i3r_screenshot_۲۰۲۱-۰۴-۱۶-۱۷-۱۰-۱۶.png

جالب شد :-"

• لایک
امتیازات: uwu
والا من در دوران ۳ ساله‌‌ی فعالیتم میشه گفت تقریبا هر عقیده‌ ی سیاسی-مذهبی-اقتصادی رو دیدم که خب سر همینم متحد نگهداشتن همه واقعا سخت بود وقتی ممکنه هر تفکری داشته باشن افرادی که جدید میان، چون خود شورای صنفی و حق و قانون سنگ بنای خوبی نبود. هم ناقص بود، هم مشکل داشت و هم اجرا نمیشد. ( که اینا خارج از موضوع تاپیکه، فقط خواستم توضیحات بیشتری بدم.)
از بین شورا های دانشگاه مختلف و ... من به جز تهران جایی رو نشنیده بودم که گرایش زیادی به چپ داشته باشن یا حداقل به این قضیه شناخته بوده باشن.(که این حرف منم مال قبل دستگیری ها و حکم ها و افتادن شوراشون دست بسیجیا بود)

+ من رفتم نگاه کردم با دقت بیشتری در مورد خودم به شخصه آره من اشتباه میکردم، من قبلا بیشتر چپ بودم ولی به مرور بیشتر سمت راست اومدم.

Your Political Compass​

Economic Left/Right: -8.5​

Social Libertarian/Authoritarian: -6.36​

personalised chart

دوباره با دقت بیشتری سوالات رو جواب دادم. هرچند که تفاوت زیادی نکرده. تونستم در زمینه اقتصادی به استالین برسم:))

Economic Left/Right: -9.5

Social Libertarian/Authoritarian: -6.92

personalised chart

screenshot_2022-10-07_111508_ye0.png

Libertarian Right شدم. راستش تقریبا همونجایی افتادم که حدس میزدم و خوشحالم که از لحاظ اقتصادی دقیقا با آنگلا مرکل منطبقم:))
یکم فکر میکردم از لحاظ اقتصادی راست تر باشم اما از لحاظ اجتماعی همون شد که حدس میزدم

مرکز، متمایل به چپ و لیبرال.

chart_flw5.png

خدایی بهترین و بدترین سیاست‌مدار می‌شدم. :‌))
بهترین از این جهت که افراط خاصی ندارم؛ البته تو برخی موارد دیدگاهم متقنه، مثل سم دونستنِ تک‌حزبی بودن، و اینکه درمان باید برای تمام اقشار چه فقیر چه غنی به‌طور یکسان فراهم بشه. صرفاً چون فلان خر پولدارتره نباید با منی که فقیرترم از امکانات بهداشت و درمان بیشتری برخوردار بشه. درمان و آموزش با احدی شوخی نداره و نباید به وضعیت مالی یا نژاد افراد ربط پیدا کنه. تحصیلات البته به وضعیت کشش و هوش افراد ربط پیدا می‌کنه و اونی که ثابت شده گنجایش مغزش و ایده و انگیزه‌ش بیشتره، اگه براش بیشتر سرمایه‌گذاری بشه خیلیم خوبه.
بدترین هم به این معنا که سیاست میدونِ من نیست و بلد نیستم بازیشو. باید بتونی زبون‌باز و سیّاس و البته اهل معاشرت با آدما باشی و من نیستم.

+ یه بنده‌خدا اگر پیدا بشه سوالاتشو ترجمه کنه ممنونش میشم. جداً سخت بود فهمیدنِ بعضی سوالاش و حتی جواب دادنِ به بعضیاش.

screenshot_2022-10-07_111508_ye0.png

Libertarian Right شدم. راستش تقریبا همونجایی افتادم که حدس میزدم و خوشحالم که از لحاظ اقتصادی دقیقا با آنگلا مرکل منطبقم:))
یکم فکر میکردم از لحاظ اقتصادی راست تر باشم اما از لحاظ اجتماعی همون شد که حدس میزدم

این مقدار اندک رو چطور میگی لیبرتارین؟

-۳.۳۴ چپ و ۳.۷ بالا
مقداری چپ نهادگرا

مقداری چپ و متمایل به لیبرال

تست جالبی بود در کل

والا تا همین امروز همکلاسیام صدام میزنن هیلتر زمانه....
الان از نظر علمی هم شبیه هیلترم:)))))))
.
.
‌.
دوستان گویا علم غیب دارن

لینکش برای شما کار میکنه؟
من هرچقدر سعی کردم نشد :(

chart

لیبرترین تر از چیزی بودم که فکر میکردم، در مقایسه با دفعات قبل هم بیشتر شده. ولی از نظر راست و چپ تغییری نداشتم.

قرمز زمانه ات را بشناس
دقیقا کنار فیدل کاسترو بودم😂:facepalming:

Economic Left/Right: -5.75
Social Libertarian/Authoritarian: -3.28

chart_23y0.png

بالاخره منم تونستم شرکت کنم^^

Economic Left/Right: -3.5
Social Libertarian/Authoritarian: -1.08

chart

23_fjx8.png
هیچ کدوم. من خود استالین ام. ای خدا

Back