دوستان من هم از فرصت کاندید شدن استفاده میکنم و برای داخلی و اجرایی (اگر نمیخندید) درخواست میدم و اعلام آمادگی میکنم. :د
سوابق اجرایی اینترنتی لازمه بدم؟!
یه مدت سمپادسیتی معاونت محتوا سنجی بودم؛حدود دوسال پیش! (خب اونموقع با سمپادیا آشنا نبودم:///)
سایت آیریسک هم مشاوره و انتظامات؛ بخش زیست شناسی برای مشاوره و انتظامات کُل رو بر عهده دارم!
اینجا هم از نظر مدیریتی زیاد فعال نبودم و فقط یه مدت شناخت دستم بود!:د
آقا یه نکته رو هم من اضافه کنم ؛ اینکه از اون یازده نفری که حمید برای مدیریت داخلی پیشنهاد داده فقط یکیشون سابقه مدیریت داشته و بقیّه هیچ سابقهی مدیریتی نداشتن . من هم به شدّت موافق افرادی پیشنهادی حمید هستم . در ضمن خواستم بابکـــ رو هم پیشنهاد بدم . ایشون کنکورشون رو پشت سر گذاشتن و مهمترین ویژگی ایشون هم مدیریت فوق العاده و بی نظیر گفت و شنود هست . [nb]ایشون حتّی از اون کسایی هم که از طریق گفت و شنود به مدیریت اجرایی رسیدن و الان هم خیلی جالب و منحصر به فرد دارن پست های این تاپیک رو لایک و دیس لایک میکنن ، خیلی لایق ترن ! چه جزئیّات دقیقی ! [/nb]وقتی کسی که می تونه یه انجمن به این مهمّی رو با اون قدرت اداره کنه پس می تونه از عهدهی داخلی شدن هم بر بیاد .
در ضمن یه چیزی هم اینجا بگم . بعضیا فکر میکنن که لایک خیلی میتونه موثّر باشه و فکر هم میکنن که نیما اینقدر اصرارش رو کم تاثیر بودن لایک ها برای اینه که نمیخواد یه جورایی یکی از ملاک های مهمشون رو لو بدن ! نه آقا اینجوری نیست . به جون خودم اینجوری نیست . این لایک و دیس لایک رو اصلا شما بی تاثیر بدونید . شاید یه اپسیلون فرقی بین +40 و -40 برای مدیران باشه ، اونم شاید ! این رو گفتم چون می دیدم خیلیا برای لایک جمع کردن تقلّا میکنن . در کل تقلّا نکیند . تو این مدّت پست با محتوا بدید یا تاپیک خوب بزنید تاثیرش شگرفتر هست . :د
من الان مسافرتم دسترسي درست حسابي ندارم و نميتونمم بست درست حسابي بدم، الان از نزديكي قله ي كوه با موب كه فارسي هم نداره آنم، اومده بودم صندوق بيام هام رو برسي كنم ديدم يكي از دوستان لينك داده كه مارو معرفي كرده و بيايم و اينا، مام ضمن خنديدن اومديم بعدم ديديم يه جندين تا معرفي هم ما داريم كه بكنيم:د
(يه سوال و يه بيشنهاد هم دارم كه جواب بدين:
ميتونيم رو بيشنهاد بقيه نظر بديم؟
اين تابيك دايما باشه و فوري جمع نشه جطوره؟)
اول از همه جواد ب. فك ميكنم وقتشه و لازمه كه ديكه اجرايي بشه،سابقه و تجربه لازم رو داره و حتي ضمن همجنان نيروي جوان محسوب شدن قدمت لازمم داره، برا سايت وقت ميذاره و اهميت قايل هست، سرشم ميشه، به شايسته سالاري اهميت ميده، تجربه شخصيم نشون ميده انتقاد بذيره و برا تصميم كرفتن هاش به مشورت ها اهميت ميده، به همه جاي سايت و حجم كسترده اي از كاربران آشناس، جلوي كاربران تأزه وارد برستيزش رو حفظ ميكنه اما نسبت بهشون بي اهميت نيست و وقت ميذاره، خودشم مايله و از نظرم كانديداي اصلحيه.
راجب خودم، من حال سرو كله زدن اضافي با همه و مسيوليت زياد رو تو سال كنكورم ندارم، كنكورم نبود هم فك نكنم حال مسيوليت مستقيمي مثل داخلي رو داشته باشم ، من مهربون نمام اما حقيقت شدت عملمم براش زياده; صرفا دوس دارم تو انجمن هايي بهشون آشنايي دارم كمك كنم تو انتخاب و در مواقعي كه انتخاب هاي اشتباهي انجام ميشه برام قابل تحمل نيس; اين رو ميشه فقط با انتخاب مديراني كه روحيه ي مشاوره بذير دارند بوشش داد; اكه سمت مشاور بود هنوز دوسش داشتم كانديد ميشدم الان.
من مديريت انجمن هاي بي دردسر مورد علاقم رو دوس دارم; بايكاه اطلاعات زياد و زيست شناسي كمي تا قسمتي ، راديو كه اكسسشم مورد نيازمه(+ :-ال)،علمي بدم نمياد ازش. +يسري انجمن ها هست من توشون بجربه دارم اما نميخوام مديرشون بشم اما لازم ميدونم و ميتونم برا مدير كزينيش نظر بدم جون بنظرم حساس و مهمن و هميشه بعد كزينش ها هم با مديراش كار كردم مث اعتقادي و كمتر زنتيك.
ويدا رو من از همون اوايل كه ستاره هامونو با هم بيش ميبرديم ميشناسم، اوايل نه اما الان داخلي مناسبي ميشه; از كارش و همكاريي كه وقتي شد مدير اعتقادي راضي بودم و بعد يه مدتي جا افتاد، شخصيت مناسبي برا اين كار داره.
یکی ب ن بگه چرا پست من پاک شده الان؟؟؟؟؟؟؟
صرفا حرفم این بود ک بچه ها بخاطر ی مدیریت ک ارزش نداره باهم دعوا نکنن
مدیرای ارشد قاعدتا ی گزینه ای ب نام ویزایش دارن دیگه!؟
گاهی اوقات لج آدمو در میارین اصن
منم نظرم رو اینـه که از کنکوری های 92 بیشتر استفاده بشه و نظرم رو لیست حمید هست ولی با یکم تغییرات تو اسم های مدیر کل و مدیر داخلی .
بـه نظرم نرگس خیلی خوبه اگه بتونه بشـه ، تجربه ی خوبی داره + فک میکنم واقعا سایت رو خیلی خوب بشناسه و در کل ب نظرم برای مدیر کل شدن مناسبه واقعا
پوریا عابدی رو پیشنهاد میکنم چون باز هم تجربه ش توی سایت زیاده و تا حد زیادی میشناسمش و به نظرم جسارت مدیر شدن رو داره
+ داخلیـای فعلی به نظرم خیلی خوبن ، امیدوارم سهم زیادی تو انتخاب مدیر کل بعدی داشتـه باشن .
در ضمن : اون دوستانی هم که پ.خ میدن که چون دوستته داری حمایت میکنی ازش و این حرفا هم امیدوارم درک کنن که خودم دارم روی این سایت وقت میذارم پس قطعا نمیخوام نظر الکی بدم راجع ب کسی ... واقعا روش فک کردم و به این نتیجه رسیدم ک خوبـه :)
سلام
شاید کسی من و نشناسه چون تازه 3 ماهه ک عضو شدم اما اونایی ک میشناسند می دونند ک چقد سمپاد برام مهمه , برام مهمه ک دوباره بشه مثل قدیمش اگر مدیر های سمپاد بدند بچه هاش باید حفظش کنن، باید نشون بدند ک شمپادی ها پشت همند و اگه بخوان کاریو بکنن میتونن اینه فرق سمپادی و غیر سمپادی
نیومدم این جا شعار بدم و حرفای قشنگ بزنم اما واقعا این سایت یه تحول میخواد, تحول به قسمت اعتقادیش به خاطر بحث هایی ک هیچ وقت به نتیجه نمیرسند و صرفا هرچند صفحه یک بار پست ها تکراری میشند و دوباره بحث های مجدد؛ قسمت علمی هم ک کلا سوت و کوره
تنها قسمت های سایت ک فعالند بخش های ح.ب و سوتی و امثالهم،این ها خوبند ضروریند باید باشند اما ناسلامتی این جا سایت سمپادیاس این قسمت ها رو هر جایی میتونه داشته باشه سمپادیا باید متفاوت باشند باید یه سری قسمت مفید باشه ک متاسفانه الان تو این سایت خیلی کمرنگ شدند بچه ها هم کلا زدند تو فاز افسردگی و... باید دوباره انگیزه واسه فعالیت به بچه ها داده شه
ما از همین جای کوچیک باید شروع کنیم باید سمپادمون رو دوباره بسازیم این سایت خیلی محل خوبیه واسه کارای خیلی بزرگتر و بهتر برای دوباره ساختن سمپاد ک متاسفانه هیچکی هیچ تلاشی نمیکنه
اگه اومدم اینجا به عنوان مدیر داخلی کاندید شم صرفا واسه اینه ک سمپاد اهمییت خیلی زیادی برام داره و میخوام یه قدم کوچیک برای زنده شدن دوبارش بردارم همین
آقا ی سوال پیش اومد::
باید برنامه های دولتمونو بگیم آیا؟؟
ک چ کار میخوایم بکنیم و اینا
نحوه کار
همه میان ی صفه میگن و شنا گفتین فقط اعلام آمادگی کنیم
توضیح بدم ینی؟؟