• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دستبند بافی [بافتِ گره]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع فاطمه م.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا با ایده‌ی دستبندبافی به نفع بنیاد کودک موافقید؟

• بلی.

رای‌ها: 72 94.7%
  • خیر.

رای‌ها: 4 5.3%

• رای‌دهندگان
    76
پاسخ : دستبند بافی [بافتِ گره]

به نقل از angel of moon :
این رو امروز ظهر تموم کردم!! \:D/

e7525_1.jpg

توضیح : بله! اون نوارهای آبی رنگی که می بینید در واقع نواری از منجوق هست که دونه دونه وارد نخ کردم!! #:-S ;D

بیکاریم دیگه!! :-" خلاقیت تا کجاها که نمیره!! ;D

می‌گم این‌که ایشون رو طرح‌شون منجوق کار کردن هم ایده‌ی نویی‌ـه‌ها! مثلاً می‌شه بعضی‌طرح‌ها رو بافت، بعد یه‌جاهایی که به‌شون می‌خوره از منجوق یا مروارید استفاده کرد. جالب می‌شه! :دی

ویرایش: مثلاً جا چشم‌ـای اینا منجوق‌مشکی گذاشت. و خیلی‌خیلی کارهای خلّاقانه‌ی دیگه! :د به‌نظر من صرفاً این‌که یه‌جاهایی از دست‌بند با این‌کار برجسته می‌شه خیلی قشنگه؛ البته اگه به‌جا و درست کار بشه این‌منجوق‌ها. :دی

راستش منم با دیدن این عکسا به این کار علاقه مند شدم :x من خیلی دستبند میگیرم ولی اینا خیلی خوشگلن
میشه راهنماییم کنید در مورد وسایلشو و اینا

به نقل از deniz_nabege :
راستش منم با دیدن این عکسا به این کار علاقه مند شدم :x من خیلی دستبند میگیرم ولی اینا خیلی خوشگلن
میشه راهنماییم کنید در مورد وسایلشو و اینا
تو اولین پست تاپیک یه لینک به اسم «چکیده ی شماره یک» هست. اونو نگاه بنداز ;)

• لایک
امتیازات: fa fa

بچه ها ، چطور میشه روی دست بند ها حروف بافت ؟

مثلا من میخوام یه دست بند ساده ببافم که روش فقط نوشته داشته باشه :دی

بچه ها لطفا یه نظر بدین اگه بخوام این اسکلتو ببافم از کدوم رنگ نخ هام استفاده کنم؟
این اسکلت
%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%84%D8%AA.gif

و این هم نخام
%D9%86%D8%AE_%D9%87%D8%A7%D9%85.jpg

مرسی

به نقل از شبنم... :
بچه ها لطفا یه نظر بدین اگه بخوام این اسکلتو ببافم از کدوم رنگ نخ هام استفاده کنم؟
مثن اون اسکلتا مشکی باشه بقیش قرمز :-" منظورم از مشکی اونی که بالای زرد هس بعد میدونم هم مشکی نیس :-"

بعد اگه خواستی برو آبی هم بگیر با نارنجی این دوتا به هم خیلی میان :-"یا آبی و بنفش.
×ویرایش: از نظرم کلن سفید تو دستبندا خوب نمیشه،سفید و مشکی مثن :-؟

به نقل از sahel_abi :
بچه ها ، چطور میشه روی دست بند ها حروف بافت ؟

مثلا من میخوام یه دست بند ساده ببافم که روش فقط نوشته داشته باشه :دی
لینک دستبند های آلفا تو چکیده ی 1.

به نقل از فاطمه م. :
واقعا آفرین به این سلیقه :د از این جهت میگم که باورم نمیشد یه پسر حوصلش بگیره کامل ببافه :د
ولی یه چیزی، اشتباهی که خیلی ها میکنن، دستنبد هارو برعکس میبندن! از عکسا معلومه الان، این روی دستبند نیست، پشتشه.
والا یه طرفش تا جایی یادمه زبر تر بود و من اون طرف رو پشت کار میگرفتم طرف نرمش روی کار بود

در کل سه تا بیشتر نبافتم

بعدشم یه ترفند برای این که نخ هاتون قاطی نشه و به هم گره نخوره میتونید دور گیره لباس یا هر نوع گیره ای بپیچونید و نخ رو بدید لای دهانه گیره هر وخ کوتاه شد از دورش باز کنین و بدید لای گیره دوباره
Untitled.jpg

;D

ببخشید بابت کیفیت
اون مثلا قرمزه.اون یکیش سورمه ای :|
u8h7bssqh43pp6x2aw96.jpg

همونیه که یکی از بچه ها بافته بود.من همه نخارو یه اندازه برداشتم.اما دوتاش زود تموم شدن واسه همین دستبندم خیلی کوچیک شد همشو گیس باف بافتم :-<
همون دوتایی که هی به نخای دیگه بافته میشدن فک کنم.از کجا باید میفهمیدم که نخ بلند تر بردارم خب؟ :-<

پ.ن:یه جاش یه دونشو اشتباه بافتم بعد خیلی ازش رد شده بودم.خیلی هم تابلو بود.با سوزن نخ درستش کردم :-" :))

@شبنم:مثلا خودشو قهوه ای بباف اسکلاتاشو سفید :-"

از اونجایی که من بسی بیکار اَستم و کامپیوترم پر شده از الگو دستبند! گفتم چن تا قشنگشو بزارم! ;D :|

اولیشون!
دومیشون!
سومیشون!

اینم عکس کامل شدش... ;D

و این که دوس دارم لینکا خراب باشن! ~X(

Back
بالا