قبل از پست دادن ، مطالعه کنید .
خُب تاپیک از اسپم های موجود و مواعظ من مبنی بر اینکه : « عزیزانم ، اسپم ندین . » پاکسازی شد .

از اونجایی که قفل کردن تاپیک و تذکر مداوم و این چیزا اصلاً درست نیست و منم دوست ندارم وقتی شماها با ذوق و شوق اینجا پست میدین ، هی بپرم وسط و بگم اسپم نده و چی کار بکن و چی کار نکن ، تمام خواسته هامُ ازتون

تو این پست مینویسم و لینک این پست رُ هم تو قسمت توضیحات تاپیک میذارم .
چیزایی که ازتون میخوام :
1- لطف کنید غیر از سئوالاتتون درمورد شیوه ی بافت و پست هایی شامل محتوای آموزشی پستی ندید .
2- میتونین با لایک کردنِ پست طرف مقابل تشکرتونُ برسونین و نیازی نیست پست بدین که من مجبور شم پاکش کنم .
3- لطفاً سایز عکس ـاتونُ کم کنین چون نمای قشنگی نداره . در غیر این صورت مجبور به ویرایش اون پست و قرار دادنِ لینک هستم .
4- اینکه صرفاً لینک بدید خیلی مفید واقع نمیشه چون کمتر کسی حوصله داره که اون لینک ها رُ بررسی کنه . ولی اگه به صورت خلاصه و جمع و جور توی پستتون بگید ؛ بقیه بیشتر رغبت به خوندن و دنبال کردنش پیدا میکنن .
5- گه عکس دستبنداتونُ میذارین ، لطفاً الگوشُ هم بذارین .
6- در صورتی که دفعه اوّلی هست که وارد تاپیک میشید و نمیدونید باید چی کار کنین ، نپرسین : « بچه ها من دفعه اوّلم ـه ، باید چی کار کنم ؟ » . به جاش لطفاً چکیده هایی که فاطمه زحمت کشیده و تو پست اوّل تاپیک گذاشته رُ مطالعه کنید و بعد اگر اشکالی داشتید بپرسید .
7- دخترای خوبی باشین و مراعات من که نتم تحریم ـه رُ بکنین .
با تشکر از همه تون که این همه تاپیکُ رونق دادین و به ویژه فاطمهی عزیز .