اصولا دستبند پسرونه نداریم.اکثرا با رنگاش تفکیک میشن.دخترا بیشتر رنگای شاد انتخاب میکنن صورتی و زرد و اینا پسرام رنگای گرم...به نقل از sadlove :من دست بندای پسرونه سر در نمیارم سلیقشونو .
میشه یکی چند نمونه بهم معرفی کنه ؟ پهن و خفن باشه
بش 10 تا لایک میدم![]()
به نقل از kOs@r_A :اصولا دستبند پسرونه نداریم.اکثرا با رنگاش تفکیک میشن.دخترا بیشتر رنگای شاد انتخاب میکنن صورتی و زرد و اینا پسرام رنگای گرم...
یه طرحو انتخاب کن سیاه و سفید بباف.یا قهوه ای تیره اکثرا میپسندن
+ مثلا این: http://uupload.ir/files/ufel_تاروپود63.gif
خیلی پهن باشه مهرناز!؟به نقل از sadlove :نه این شاخ نیست
یه چیز شاخی باشه مث این با قطر حدود این :
http://friendship-bracelets.net/pattern.php?id=7249
ولی غیر از این :د
به نقل از حمیـده :خیلی پهن باشه مهرناز!؟من چند تا شاخشو دارم، خودم دلم نمیاد هعی نگاشون کنم نکنه چیزیشون بشه
بعد تعداد رنگش اینا برا مهمه؟![]()
باید فکرامو بکنم ببینم عمق علاقهات چقدرهبه نقل از sadlove :نه دیگه خیلی پهن .
یه چیزی تو حدود همینی ک نقشش گذاشتم .
حمیده , من خ دوست دارم , میدونستی دیگه ؟![]()
![]()
نقششونو بهم میدی ؟![]()
![]()
تعداد رنگشم نع . مهم نیست .
دستبندت باید متقارن باشه بعد نخ مشکیش رو خیلی بلندتر میگیری وسط نخها رو گره مکرمه میزنی مثلا. یه مدل گره دیگه عم بود یادم نیس چجوری بود.به نقل از sadlove :![]()
از این حلقه ها ک این گذاشته کسی بلده یادم بده چطور درست کنم ؟ حلقه مشکی ته دستبندو میگم![]()
قبلا این ایده بود که یه تعداد نفراتی اعلام آمادگی میکردن که دستبند ببافن بفروشن اینجا. الان هم این کار خوبیه، اگه موافق داشته باشه من میتونم هماهنگیهای لازم رو براش بکنم.به نقل از javdanian :من یه ایده داشتم نمیدونم مطرح شده یا نه ولی میگم : هر کی دوست داشته باشه دست بنداشو بذاره مزایده و از پول اونا به بنیاد خیریه سمپاد کمک کنید نظرتون ؟
آی اَم اَگریبه نقل از حمیـده :قبلا این ایده بود که یه تعداد نفراتی اعلام آمادگی میکردن که دستبند ببافن بفروشن اینجا. الان هم این کار خوبیه، اگه موافق داشته باشه من میتونم هماهنگیهای لازم رو براش بکنم.![]()
نه بافتم توش !!به نقل از YaSm!nA :تبسم گلرو روش چسبوندی؟؟
دقیقا هم قراره معلم بشمبه نقل از YaSm!nA :
تو باید معلم بشی در اینده...
چجوری؟؟ قلاب داره زیرش ک نخو رد کنی از توش؟
بعد مثلن من تو یزدم...از یه دستبند ک صاحبش تهرانیه خوشم میاد...به نقل از حمیـده :قبلا این ایده بود که یه تعداد نفراتی اعلام آمادگی میکردن که دستبند ببافن بفروشن اینجا. الان هم این کار خوبیه، اگه موافق داشته باشه من میتونم هماهنگیهای لازم رو براش بکنم.![]()